Aggi 16.08.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 rrmi wylądowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.08.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 twardo czy miekko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 rrmi wylądowała spadochron tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.08.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 o kurde rrmi a skąd wieta ?? ja natenprzykład nie wiem i mi przykro bo sie czuje gorszy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 nie moga być sami lepsi, bo znowu ktoś chciałby być lepszy niz ten inszy i tak naabarot. zresztą to juz próbowali nam i innym wprowadzić, z miernym skutkiem powitajcie ode mnie rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.08.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 o kurde rrmi a skąd wieta ?? ja natenprzykład nie wiem i mi przykro bo sie czuje gorszy .. Nie płacz , najważniejsze że wylądowała Suwenira Ci przywiozłam , co prawda nie zagramaniczny ale może się nada - środkowy ząb z atrybutu gdańskiego Neptuna Ciężko było ale chcieć to móc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.08.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 o kurde rrmi a skąd wieta ?? ja natenprzykład nie wiem i mi przykro bo sie czuje gorszy .. Nie płacz , najważniejsze że wylądowała Suwenira Ci przywiozłam , co prawda nie zagramaniczny ale może się nada - środkowy ząb z atrybutu gdańskiego Neptuna Ciężko było ale chcieć to móc No patrz, a mnie nie odwiedziłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.08.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Widzę ,że człowiek tylko na chwilę wyjedzie i zaraz jakieś rozróby na oddziale. Powitać dobrych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.08.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Widzę ,że człowiek tylko na chwilę wyjedzie i zaraz jakieś rozróby na oddziale. Powitać dobrych ludzi Wybaczcie doktorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.08.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Majka to siusiaka od Neptuna kciała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.08.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 o kurde rrmi a skąd wieta ?? ja natenprzykład nie wiem i mi przykro bo sie czuje gorszy .. Nie płacz , najważniejsze że wylądowała Suwenira Ci przywiozłam , co prawda nie zagramaniczny ale może się nada - środkowy ząb z atrybutu gdańskiego Neptuna Ciężko było ale chcieć to móc No patrz, a mnie nie odwiedziłaś... Ale za to przyjaźnie machałam do wszystkich napotkanych rowerzystów W 3mieście bywam dość często bo mam tam rodzoną siostrzyczkę więc może next time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.08.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Majka to siusiaka od Neptuna kciała ... no ba ..... gdybym wiedziała wcześniej to bym pierwszego dnia to załatwiła a tak po ptokach , jak przybyłam to siusiak juz w obcych ręcach się poniewierał Ząb też niczego sobie , ponoć środkowy najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.08.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Zaraz jakiś agregat poszukam to specjalną izolatkę się wyszykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.08.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Zaraz jakiś agregat poszukam to specjalną izolatkę się wyszykuje Dla siostry rrmi ofkors , coby nam się szybko zaaklimatyzowała w Kaczystanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.08.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Zaraz jakiś agregat poszukam to specjalną izolatkę się wyszykuje Dla siostry rrmi ofkors , coby nam się szybko zaaklimatyzowała w Kaczystanie Lepiej uważaj, żeby Cię fanatycy drobiu nie dopadli...a jest tu ich paru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.08.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 hej Max dziękuję za prezencik ... zrobię sobie z niego wieszak na parasolkę ... albo i nie siusiak Neptuna w obcych rękach oj nic dobrego z tego nie będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.08.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 hej Max dziękuję za prezencik ... zrobię sobie z niego wieszak na parasolkę ... albo i nie siusiak Neptuna w obcych rękach oj nic dobrego z tego nie będzie ... Zrób albo i nie , będzie ciekawie A siusiaka odbijemy Fanatykom przeciwstawię się siłom i godnościom osobistom ( albo ich oleję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.08.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Fanatykom przeciwstawię się siłom i godnościom osobistom ( albo ich oleję ) kiepsko się leje przez kraty ... zwłaszcza jak się jest dziewczynkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.08.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Fanatykom przeciwstawię się siłom i godnościom osobistom ( albo ich oleję ) kiepsko się leje przez kraty ... zwłaszcza jak się jest dziewczynkom A TY SKĄD WIESZ??????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.08.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 wczoraj w bajce na dobranoc o tym mowili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts