Maxtorka 16.08.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Fanatykom przeciwstawię się siłom i godnościom osobistom ( albo ich oleję ) kiepsko się leje przez kraty ... zwłaszcza jak się jest dziewczynkom To już tak szybko kratują , bez ostrzeżenia ? No patrzcie , nie było mnie raptem kilka dni a tu takie zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.08.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 A czy Neptun nie jest przypadkiem obesrany? Przez mewy i Kaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.08.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 A czy Neptun nie jest przypadkiem obesrany? Przez mewy i Kaczki? Nie dojdziesz przez kogo , tam teraz straszny młyn . Św. Dominik troszku namieszał i zleciały się do Gdańska chmary ptactwa wszelakiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.08.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 A czy Neptun nie jest przypadkiem obesrany? Przez mewy i Kaczki? mmmad ty nie cfaniakuj ... i tak cie w jednej celi z Maxtorką nie zamknął ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.08.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 A czy Neptun nie jest przypadkiem obesrany? Przez mewy i Kaczki? mmmad ty nie cfaniakuj ... i tak cie w jednej celi z Maxtorką nie zamknął ... Na nagrodę to on nie zasłużył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.08.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 O jakiej celi Wy mówicie Cele to my mamy przed sobą . Szczytne Powitać naszą siostrę przybyłą na łono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Majka to siusiaka od Neptuna kciała ... no ba ..... gdybym wiedziała wcześniej to bym pierwszego dnia to załatwiła a tak po ptokach , jak przybyłam to siusiak juz w obcych ręcach się poniewierał Ząb też niczego sobie , ponoć środkowy najlepszy jakich obcych wypraszam sobie do fontanny ogrodowej by mi sie przydał. Miał tam być zamontowany jakis kutasik ale co sie odwlecze to................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.08.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 No Majka , nie o Twoich ręcach pisałam . Następnym razem się postaram o tego siusiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.08.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 ja w sprawie siusiaka , wiem kto ma pewnie po dłuższym nagabywaniu by sie zgodzić dać do macania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.08.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Majka to siusiaka od Neptuna kciała ... no ba ..... gdybym wiedziała wcześniej to bym pierwszego dnia to załatwiła a tak po ptokach , jak przybyłam to siusiak juz w obcych ręcach się poniewierał Ząb też niczego sobie , ponoć środkowy najlepszy jakich obcych wypraszam sobie do fontanny ogrodowej by mi sie przydał. Miał tam być zamontowany jakis kutasik ale co sie odwlecze to................ kiedys każdy facet idący spać miał kutasika...na szlafmycy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Majka to siusiaka od Neptuna kciała ... no ba ..... gdybym wiedziała wcześniej to bym pierwszego dnia to załatwiła a tak po ptokach , jak przybyłam to siusiak juz w obcych ręcach się poniewierał Ząb też niczego sobie , ponoć środkowy najlepszy jakich obcych wypraszam sobie do fontanny ogrodowej by mi sie przydał. Miał tam być zamontowany jakis kutasik ale co sie odwlecze to................ kiedys każdy facet idący spać miał kutasika...na szlafmycy... mówisz hmmmm, do czego mógłby służyć kutasik przy fontannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 ja w sprawie siusiaka , wiem kto ma pewnie po dłuższym nagabywaniu by sie zgodzić dać do macania a co? odniosłes już kiedys sukces? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 16.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Majka to siusiaka od Neptuna kciała ... no ba ..... gdybym wiedziała wcześniej to bym pierwszego dnia to załatwiła a tak po ptokach , jak przybyłam to siusiak juz w obcych ręcach się poniewierał Ząb też niczego sobie , ponoć środkowy najlepszy jakich obcych wypraszam sobie do fontanny ogrodowej by mi sie przydał. Miał tam być zamontowany jakis kutasik ale co sie odwlecze to................ kiedys każdy facet idący spać miał kutasika...na szlafmycy... mówisz hmmmm, do czego mógłby służyć kutasik przy fontannie No i po co fontannie szlafmyca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Majka to siusiaka od Neptuna kciała ... no ba ..... gdybym wiedziała wcześniej to bym pierwszego dnia to załatwiła a tak po ptokach , jak przybyłam to siusiak juz w obcych ręcach się poniewierał Ząb też niczego sobie , ponoć środkowy najlepszy jakich obcych wypraszam sobie do fontanny ogrodowej by mi sie przydał. Miał tam być zamontowany jakis kutasik ale co sie odwlecze to................ kiedys każdy facet idący spać miał kutasika...na szlafmycy... mówisz hmmmm, do czego mógłby służyć kutasik przy fontannie No i po co fontannie szlafmyca? pewnie kutasik też kiedys musi spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.08.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Majka to siusiaka od Neptuna kciała ... no ba ..... gdybym wiedziała wcześniej to bym pierwszego dnia to załatwiła a tak po ptokach , jak przybyłam to siusiak juz w obcych ręcach się poniewierał Ząb też niczego sobie , ponoć środkowy najlepszy jakich obcych wypraszam sobie do fontanny ogrodowej by mi sie przydał. Miał tam być zamontowany jakis kutasik ale co sie odwlecze to................ kiedys każdy facet idący spać miał kutasika...na szlafmycy... mówisz hmmmm, do czego mógłby służyć kutasik przy fontannie No i po co fontannie szlafmyca? pewnie kutasik też kiedys musi spać kiedys i gdzies ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.08.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 ja w sprawie siusiaka , wiem kto ma pewnie po dłuższym nagabywaniu by sie zgodzić dać do macania a co? odniosłes już kiedys sukces? taaak bylem na wojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.08.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 ja w sprawie siusiaka , wiem kto ma pewnie po dłuższym nagabywaniu by sie zgodzić dać do macania Tak tak, niektore dziewczyny to trzeba dluuugo nagabywac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 nie lubię kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.08.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 nie lubię kostki Ale jakiej ? Rosołowej , brukowej czy swojej własnej nożnej ? Co się stanęło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 17.08.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Obstawiam, że Pawson skręcił kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts