Maxtorka 17.08.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Siostro spiryt, spiryt .. i ogórca Wieczorem Teraz się tylko namawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 17.08.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 A potem zawsze możemy wyrwać chrzan z sąsiedniego wewątku. Nawet kolega z zimnych krajów się nim zainteresował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 A potem zawsze możemy wyrwać chrzan z sąsiedniego wewątku. Nawet kolega z zimnych krajów się nim zainteresował. no i kocisko niewytrzymał to może i łobode chcecie ... można z niej zupe robic mam plantacje >10 ar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.08.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 pokrzywę dorzucę, dojrzała - na sałatkę się nada. potrzebuję cos na ukojenie nerwów bo jak za chwile jeb..... idę zafajczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 pokrzywę dorzucę, dojrzała - na sałatkę się nada. potrzebuję cos na ukojenie nerwów bo jak za chwile jeb..... idę zafajczyć eee tam właśnie byłem nie pomogło .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Siostro spiryt, spiryt .. i ogórca Wieczorem Teraz się tylko namawiamy Cicho, bo się wyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.08.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 pokrzywę dorzucę, dojrzała - na sałatkę się nada. potrzebuję cos na ukojenie nerwów bo jak za chwile jeb..... idę zafajczyć eee tam właśnie byłem nie pomogło .. Jasne, ze nie pomaga Kurzoki tylko smaka robicie... Ładnie tak znęcać się nad koleżanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 pokrzywę dorzucę, dojrzała - na sałatkę się nada. potrzebuję cos na ukojenie nerwów bo jak za chwile jeb..... idę zafajczyć Majka - śmiejesz się?? Fiza robiła sałatkę z pokrzywy majowej. Nawet niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Edzia - bój się Boga - a co Ty tu robisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.08.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Edzia - bój się Boga - a co Ty tu robisz??? A co mam tu wstęp wzbroniony? Za co przecież grzeczna jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.08.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Edzia - bój się Boga - a co Ty tu robisz??? A co mam tu wstęp wzbroniony? Za co przecież grzeczna jezdem pewnie, że grzeczna. I ogóry przyniesie. A chrzan dodałaś, aby nie skapcanialy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 No właśnie - jesteś grzeczna!!!! Tu jest miejscem dla niegrzecznych. NIe wstyd Ci w takim towarzystwie się obracać: ja , Pawson, i jeszcze pare innych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Edzia - bój się Boga - a co Ty tu robisz??? A co mam tu wstęp wzbroniony? Za co przecież grzeczna jezdem No chyba że oficjalnie przyznasz, że jesteś tak jak my trochę zbzikowana , się ogórkiem poczęstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Siostro spiryt, spiryt .. i ogórca Wieczorem Teraz się tylko namawiamy Maxi - a gdzie Ty się tak wogóle budujesz?? Nie mogę znaleźć ani Twojego dzienniczka, ani fotek hmmm??? Przyznaj no się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Mogę Wam pokazać jak u nas w domku wyglądał Śmigus Dyngus w wykonaniu moich pociech. Ale jest to bardzo okrutny obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Pełen przemocy w wykonaniu dzieci!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.08.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Edzia - bój się Boga - a co Ty tu robisz??? A co mam tu wstęp wzbroniony? Za co przecież grzeczna jezdem No chyba że oficjalnie przyznasz, że jesteś tak jak my trochę zbzikowana , się ogórkiem poczęstuję Hej jaka zbzikowana, WYPRASZAM SOBIE!!! Wszyscy tu jesteśmy bardzo grzeczni... inaczej A ogórkiem siem częstuj, pyszniutki...dużo nieskapcaniałego chrzanu/ Majka now iesz jak mogłaś mnie podejrzewać/ i dużo czosnku... i koperek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 http://img157.imageshack.us/img157/7775/obraz454yl5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.08.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 koń tez oberwał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 A jakże. I tatuś fizyczny i mamusia fizyczna .... Najgorsze sceny wyciąłem i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts