fizyk 17.08.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 A widzieliście takiego aniołka: http://img193.imageshack.us/img193/5044/obraz011sj1lz6.jpg Tylko jak go głaskam po głowie, to czuję na czole takie dwie wypustki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.08.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 To po ojcu. Sasiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.08.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 uwaga uwaga znowu łosie wylazły na droge pewnie zaraz tu bedzie prawdziwa historia urojenia spod grilla w/g profesjonalistow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 dobra koniec gadania o bzdurach albowiem impreze czas zacząć i czas rozpoczęcia imprezy już nadszedł .... która c-h-o-l-e-r-a podgryzła 4 żółte kostki pechowo wzięła te z dołu co były obsik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.08.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Nie ja , nie ja A już myślałam że sama na oddziale jestem . To od czego zaczniemy ? Jakiś podkładzik się przyda , trzymaj chlebuś ze smaluszkiem . A gdzie EDZINE ogóreczki ? Przyznać sie bez bicia komu przeszkadzały w tym słoiczku ? No trudno , mam grzybki w occie , maślaczki , z własnego chowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 daj grzybka .. masz kostke ... kolor rubin może być ?? do picia proponuje mocny okocim ... zimniusi ... jeszcze siedzi w zamrażarce chlebuś ze smalczykiem ... popłakałem się na wspomnienie najlepszego chleba ze smalcem na świecie jaki zajadałem jakieś 3 lata temu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Smalczyk light ?? - beztłuszczowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.08.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 No już dobrze , nie płacz , obiecuję częściej wpadać ze smaluszkiem . Podobno mniamniusi Tak mówią :lol Grzybków weź więcej bo zaraz muszę pędzić do marynowania Kostkę mi odłóż . Rubin jest ok ( na początek ofkors ) Piwko niech jeszcze zaczeka bo pod wpływem źle słoiki dokręcę i grzybki wyjdą za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.08.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 ktos zatkal wanne ogorkiem.ale korniszonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Ale jaja, Pawson nie wiedział, że wanna zatkana i wpuścił do niej pawia. Więc jedna łazienka na amen zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 nieprzesadzaj paw popływa i wyleci .... zresztą mówić łazienka o latrynie naszej to chyba lekka przesada .... i jeszcze wanna ..... buahhahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Pawson, bo zaraz będziesz chodził za winkiel. Jak nie dawno byłem u ciebie w chałupie - to nawet takiej "wanny' nie miałeś. A pawia to puszczałeś na podłogę Pytali się o ciebie na RW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 ja mysle ze tego korniszona da sie jeszcze odzyskac do grilla by sie nadal - taki ostry czy rrmi jeszcze frunie ? ps.wlasciwie tez sie zdziwilam, ze mamy wanne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Zochna - znowu metyl piłaś....!!! A co gorsza - SAMA!!! Bez kolegów i koleżanek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Siostro spiryt, spiryt .. i ogórca Wieczorem Teraz się tylko namawiamy Maxi - a gdzie Ty się tak wogóle budujesz?? Nie mogę znaleźć ani Twojego dzienniczka, ani fotek hmmm??? Przyznaj no się! Maxi - , że tak się powtórzę. Odsłonisz rąbka tajemnica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.08.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 jaranie trawy to tylko w towarzystwie autorytetow przy grilku poza- surowo wzbronione dla koneserow tanie winska są dobre - bo są tanie i dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 szate de jabol. rocznik - bieżący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 ide wyrzucić śmieci ... nie tęsknijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.08.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Zochna - znowu metyl piłaś....!!! A co gorsza - SAMA!!! Bez kolegów i koleżanek??? ja ?? nic . przysiegam. ja tak bez picia gadam. jak sie napije to sie zwierzam my tu musimy byc trzezwe - bo w zbiorowemu eksperymencie poza-klinicznym bieremy udzial. I wyniki moga sie zafalszowac ( na klinie ) ale jak winko swiezutkie - to chrzanie eksperyment i tez sie skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.08.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 tylko pamietaj o segregacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts