selimm 17.08.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 tak patrzą na nas normalni ludzie ..autorytety tylko jakby mnie mądrzy , nie zdawali sobie sprawy jaki obrot przybierze ich zachowanie krejzi rulezzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 wróciłem dajcie wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 nie ma krejzi ukradł ma doła literackiego na odwage se łyknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 a maszzzzzzzzzzz kto wypina, tego wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 oj to zle /// jeszcze bym zrozumial browca .. wrocilby zmrozony ale wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 suszyło go podobno jak dzika po zołedziach albo jak eskimosa po eskimosce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.08.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 fizyk napisał: fizyk napisał: Maxtorka napisał: fizyk napisał: Siostro spiryt, spiryt .. i ogórca Wieczorem Teraz się tylko namawiamy Maxi - a gdzie Ty się tak wogóle budujesz?? Nie mogę znaleźć ani Twojego dzienniczka, ani fotek hmmm??? Przyznaj no się! Maxi - , że tak się powtórzę. Odsłonisz rąbka tajemnica?? Oj fizuś , to żadna tajemnica Tak się tylko zastanawiałam czy mogę tu na oddziale , co bym o jakąś prywatę nie została posądzona Ja już się wybudowałam i w domku mieszkam od grudnia 2004 , czyli ponad 1,5 roku . Dzienniczka nie zaprowadziłam bo jak się rejestrowałam na Forum nasza budowa była w pełnym rozkwicie a właściwie miała się ku końcowi więc nie chciało mi się sięgać pamięcią wstecz , poza tym nie miałam jeszcze cyfrówki więc zdjęć by nie było a ze zdjęciami z analogu trochę więcej zachodu . Poza tym to był gorący okres i na nadmiar czasu nie narzekałam . Pomijając fakt że złotousta nie jestem i na pewno nie prowadziłabym dziennika tak ciekawie jak niektórzy . A mieszkamy rzut beretem od Bydgoszczy , w kierunku na Gdańsk w miejscowości o sielskiej nazwie Osielsko Nasz domek stoi na skraju lasu a nawet mały zagajniczek sosnowy i brzozowy mamy na swoim terenie . Te grzybki którymi częstowałam są z własnego chowu . Albumu jak dotąd też nie założyłam , ale to już z czystego lenistwa Kilka zdjęć domku jest w Projektach , topik o projekcie Libra II . Coś tam jeszcze wklejałam w topiku o drewnianych tarasach , o ciemnych kuchniach , o kominkach . Teraz zajmujemy się tzw.zewnętrzem . W tym roku zrobiliśmy elewację i przymierzamy sie do ogrodu . Ziemia już nawieziona , kable pod oświetlenie wyprowadzone , w sobotę prawdopodobnie zacznie się kopanie pod system aut.podlewania i jak dobrze pójdzie za mniej więcej 1,5 tygodnia będzie można wysiać trawkę Mam nadzieję że jak wrócę z gór coś się już zazieleni Ufffff , przepraszam niezainteresowanych za ten elaboracik . To nie była autopromocja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 selimm napisał: suszyło go podobno jak dzika po zołedziach albo jak eskimosa po eskimosce albo górola po łowiecce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Ooo fajnie. To już coś. Zdradź jeszcze Maxi nazwę tego specyfika na ból głowy (zareklamowałaś go na RW i się zmyłaś nie podając nazwy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 No to dajcie coś do picia bo mi zaschło od tego pisania . Jestem gotowa godnie spożyć tego browca z zamrażarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.08.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 ajlow kaszanka end wątrobianka hej rum cyk cyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Maxtorka napisał: No to dajcie coś do picia bo mi zaschło od tego pisania . Jestem gotowa godnie spożyć tego browca z zamrażarki wlasnie wyjalem 3maj fizyk cholero jeszcze raz takie duze zdjecie wkleisz to kop będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 a pij ile wlezie. A jak wytrzeźwiejesz to zajrzyj na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Pawson napisał: Maxtorka napisał: No to dajcie coś do picia bo mi zaschło od tego pisania . Jestem gotowa godnie spożyć tego browca z zamrażarki wlasnie wyjalem 3maj fizyk cholero jeszcze raz takie duze zdjecie wkleisz to kop będzie Ty nie podskakuj, bo się obudzisz i znów nie będzie teleranka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.08.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 trza pamietac ze kto po piwie wstaje -ten leje jak z cebra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 fizyk napisał: Pawson napisał: Maxtorka napisał: No to dajcie coś do picia bo mi zaschło od tego pisania . Jestem gotowa godnie spożyć tego browca z zamrażarki wlasnie wyjalem 3maj fizyk cholero jeszcze raz takie duze zdjecie wkleisz to kop będzie Ty nie podskakuj, bo się obudzisz i znów nie będzie teleranka!!! tylko stanie u drzwi załoga [dżi] albo inna załoga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 JAk żeś się uparł to masz małego. I tak masz małego ... To po antybiotykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 u mnie nie leje ... a w ogóle to ja idę na fajke ... EDZIU NIE CZYTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 .. i miś kolabor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 fizyk napisał: .. i miś kolabor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts