michal_m 18.08.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Pewnie w latrynie długo nie popływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.08.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 teraz to musicie byc dla mnie mile , he he jedyny monopol z mielonka z mielonka sie zastanowie - na razie pozdrowienia od Neptuna Wam przynosze. bierzcie i jedzcie http://sklep.bocian.co.uk/images/bigsize/boc0523.jpg a rybę do tego paprykarza przynajmniej dodają, czy na samym ryzu bedziem jechać? Pewnie Zochna te flądrę od Sebo spożytkowała A bo to przeca trzecie życie fląderki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Edzia - wszystko widziałem .... Nic o nas bez nas A to Ci Fizyk... namawia dyskretnie, ze niby nie piśnie słowka ..a tu proszę Przeca nic nie pedziołem nikomu !! NIkt anikt nic nie palił, ino jakieś stare szpitalne akta. Takie tam rahcunki za pralnie, za wywóz odchodów z latryny itepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 jestem .. dzisiaj po swojsku będziem pili .. mleko z miodem i masłem na gorąco ... szykowac kubki ... pod paprykarza nie polecam bo znowu porobicie indiańskie szlaczki na hollu na posadzce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ne bój nic , nowy przyndzie i posprząta Dobre wrażenie robi Nalej do pełna , nie żałuj Jak łikend to łikend , godnie go trzeba rozpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.08.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 to nieprawda, że ilość plonów zależy od koloru siewnika ....aaaa psik ...Pawson sorry !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 nie ma sprawy sel... juz sie skonczylem obcierac z glutów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Seluś a nie wjeżdżaj Ty tym siewnikiem do dyżurki bo kroplówki porozbijasz Zaparkuj tam gdzie się koza ostatnio pasła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.08.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 my tu gadu gadu a strzykaweczki stygną aaaa.........aaaaaaa.............Psssssik sorry nie chciałem w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ciemność widzę , widzę ciemność To ja drugi kubeczek poproszę Jakoś trafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.08.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 to ja pseplasam za moje niewerbalne sygnały teraz było bez aaaaaaaaaaa-psika i w drugie oko tak dla rownowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Osz Ty Kocie Znaczy się mam maseczkę na oczach i idę poleżakować na tarasiku Don"t disturb Będę się relaksować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.08.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 do tego relaksa to by sie mineteusz jaki pewnie przydał slyszalem o takim jednym z Lublina ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 a kto z nami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 do tego relaksa to by sie mineteusz jaki pewnie przydał slyszalem o takim jednym z Lublina ... minete .. co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 kumpel jakis odyseusza pewnikiem ... tez sie błąka i błąka i do wielu portów zawija ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.08.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ciemność widzę , widzę ciemność To ja drugi kubeczek poproszę Jakoś trafię ... ja tam nie wiem ale, ... przed ciemnością widziałem ... "ślad kaczej stopy" ... koło dyżurki ... coś się kroi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.08.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 do tego relaksa to by sie mineteusz jaki pewnie przydał slyszalem o takim jednym z Lublina ... minete .. co?? ... nie minete ... tylko Miszcz Patelni ... ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ciemność widzę , widzę ciemność To ja drugi kubeczek poproszę Jakoś trafię ... ja tam nie wiem ale, ... przed ciemnością widziałem ... "ślad kaczej stopy" ... koło dyżurki ... coś się kroi WIZYTACJA o zesz kurna ... a moze nowy to kapuś mamy przesrane ... znowu selimma wezma na wstrzasy elektryczne ... a po tym PODOBNO nie sta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ups, a ja na głos śpiewałem kaczuchy Schowajcie mnie gdzieś. Znów słyszę te głosy!!! : kwa, kwa, kwaaarantanna, kwa, kwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts