Chef Paul 18.08.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ciemność widzę , widzę ciemność To ja drugi kubeczek poproszę Jakoś trafię ... ja tam nie wiem ale, ... przed ciemnością widziałem ... "ślad kaczej stopy" ... koło dyżurki ... coś się kroi WIZYTACJA o zesz kurna ... a moze nowy to kapuś mamy przesrane ... znowu selimma wezma na wstrzasy elektryczne ... a po tym PODOBNO nie sta.... ... ja tam nie wiem ... nic nie sugerujem, ale ... ale w porzeczkach bulterier biegał ... widział kto długiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 o tak, ale dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 chyba długo temu ... widział ktoś nowego ?? miał latrynę sprzątać i NIC .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.08.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 dostolem depesze z netadon pedro mineteusz don pawson sie nie nadaje do relaksu stop bo mu giry jebiom...stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ... nie giry ino paputki może nawet w kształcie kaczej stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 dostolem depesze z neta don pedro mineteusz don pawson sie nie nadaje do relaksu stop bo mu giry jebiom... stop to są pomówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.08.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 dostolem depesze z neta don pedro mineteusz don pawson sie nie nadaje do relaksu stop bo mu giry jebiom... stop to są pomówienia ... chyba Pawson masz rację ... przeca bulterier w porzeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.08.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Ciemność widzę , widzę ciemność To ja drugi kubeczek poproszę Jakoś trafię ... ja tam nie wiem ale, ... przed ciemnością widziałem ... "ślad kaczej stopy" ... koło dyżurki ... coś się kroi WIZYTACJA o zesz kurna ... a moze nowy to kapuś mamy przesrane ... znowu selimma wezma na wstrzasy elektryczne ... a po tym PODOBNO nie sta.... ... ja tam nie wiem ... nic nie sugerujem, ale ... ale w porzeczkach bulterier biegał ... widział kto długiego ? Jezdem jezdem tylko troszku zajęty bo i tynkarze na budowie i Rrmi muszę ździebko do klaty poprzytulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.08.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Ciemność widzę , widzę ciemność To ja drugi kubeczek poproszę Jakoś trafię ... ja tam nie wiem ale, ... przed ciemnością widziałem ... "ślad kaczej stopy" ... koło dyżurki ... coś się kroi WIZYTACJA o zesz kurna ... a moze nowy to kapuś mamy przesrane ... znowu selimma wezma na wstrzasy elektryczne ... a po tym PODOBNO nie sta.... ... ja tam nie wiem ... nic nie sugerujem, ale ... ale w porzeczkach bulterier biegał ... widział kto długiego ? Jezdem jezdem tylko troszku zajęty bo i tynkarze na budowie i Rrmi muszę ździebko do klaty poprzytulać ... no to przytulaj tego Rrmi'a ... może to złagodzi jej traumatyczne przeżycia po wylądowaniu w "najwiekszym cyrku świata" ... niech się przyzwyczaja ... (choć to nie takie łatwe ... jakoś przez dwa lata nie mogę się tak "do końca" przyzwyczaić i co kilka miesięcy uciekam na "rekonwalenscację" ) ... dobrze choć, że Rmmi'owie wylądowali w Łodzi a nie na podpoznańskich Krzesinach pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Jezdem jezdem tylko troszku zajęty bo i tynkarze na budowie i Rrmi muszę ździebko do klaty poprzytulać Oooo , zguba sie znalazła Uściskaj rrmisię ode mnie i myślę od nas wszystkich serdecznie i wytargaj za lewe uszko , bo się małpka nawet nie odezwała że it`s safe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dzisio biby ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Każdy tak "wewnętrznie" sobie bibkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 OOo cześć Długi. Kope lat Hejka bibkowicze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 No czeeeeść Dzisiaj bibki w podgrupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 OOouuuu łeeee. A ja do której podgrupy zostałem włączony, bo się spóźniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Podgrupy są jednoosobowe No w każdym razie jakoś małomówni dziś jesteśmy To chyba nowy rodzaj terapii A może część eksprymentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Jak tak nie lubię sam do siebie. Buuu, ja nie chcę być sam ... Moech mnie ktoś przytuli. Maxi - możesz być TY, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 No już dobrze , nie płacz A co dziś masz w kroplóweczce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 A bo ja wiem znów jakieś hadwaesocztery. NIgdy nie wiem co to jest. kiepski z chemii byłem. ale dzis wiśniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 To pyszniutkie Tylko pestek nie łykaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts