Maxtorka 23.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ooooo , jak tu kolorowo sie zrobiło Ciekawe czy spodoba się siostrze przełożonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 sebo radze ci sie pakować bo wyjeżdżasz do izolatki na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.08.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ja tu tylko sprzątam sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.08.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 dobry rrmi jak zaćpała w zeszłym tygodniu, to nic tylko leży i mamrocze: off line off line długi może byś na niej usiadł, to oprzytpomnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.08.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 dobry rrmi jak zaćpała w zeszłym tygodniu, to nic tylko leży i mamrocze: off line off line długi może byś na niej usiadł, to oprzytpomnieje. A gdzie taki dobry towar dają ? To pewnie jeszcze hamerykański U nas same siuchy , można co najwyżej jakieś zwidy miewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.08.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 najlepszy towar to na grillu zapodają wpada tu taki jeden czasami sądząc po jego wizjach to towar jest pierwsza klasa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.08.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 zeżarliscie mojego bałwanka ? przecież on był mój Pozdrowienia od rrmi, między jednym a drugim off line wyszeptała: - pozdrów Sela i resztę oddajcie bałwanka, może być z innymi resztkami, ja tam brzydliwa nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.08.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 my tez pozdrawiamy Goroli zza wielkiego bajora Aggi -bałwan se poszedł na spacer w białym kitlu ..kierunek blizej nieznany ...ktokolwiek widział.....ktokolwiek wie ...niech milczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 przyletieli goroli oddajcie mojego bałwanka, taką wspólnotę intelektualno-gastralną poczułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.08.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 selimm - dopiero dzisiaj zauważyłem żeś dołączył w dzień dziecka Ciekawostka jednakowoż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.08.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 sie czuje pozdrowiona i odpozdrawiam jeden goral dzisiaj stopem do Zukowa sie zalapal. ale balwana z nie bylo ps jak ja dawno off line nie bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.08.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Bogus -hmm to nie tak było ...ale to długa historia Legia znowu wtapia wrrrrrrrrrr ...być fanem piłki noznej w tym kraju to ....pip pip.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.08.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Sellim to wytrwałośc - być fanem to wytrwałośc - piiiipppp Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.08.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 przyletieli goroli oddajcie mojego bałwanka, taką wspólnotę intelektualno-gastralną poczułam Całego już nie ma , rozpłynął się . Została marchewka i uchwyt od rondla . Leżą obok słoika nie wiem z czym bo po oczach nie rozpoznaję . Spożytkuj dowolnie Pozdrów pielgrzymów Czy oni już tak zawsze będą off line ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.08.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 właśnie rrmi tęsknimy ... za prezetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.08.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 dobry rrmi jak zaćpała w zeszłym tygodniu, to nic tylko leży i mamrocze: off line off line długi może byś na niej usiadł, to oprzytpomnieje. może i bym usiadł ale po pierwsze primo nie lubie na mientkim a po drugie primo mówiła ,że chce mieć płaski brzuch a nie wklęsły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.08.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 dobry rrmi jak zaćpała w zeszłym tygodniu, to nic tylko leży i mamrocze: off line off line długi może byś na niej usiadł, to oprzytpomnieje. może i bym usiadł ale po pierwsze primo nie lubie na mientkim a po drugie primo mówiła ,że chce mieć płaski brzuch a nie wklęsły Poza tym z takim siadaniem powinno być chyba na odwrót...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.08.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 odwrót przez otwór, czy jak odwrotnie, bo nie rozumiem, jakaś niedorozwinięta jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.08.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 odwrót przez otwór, czy jak odwrotnie, bo nie rozumiem, jakaś niedorozwinięta jestem Kwestia tego kto na kim siedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.08.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 hmmm kto siedzi ?? i za co ?? chyba nie rrmi ?? bo cuś nie pisze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts