Majka 25.08.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 jak sie bić to pewnie kastet no i ring do tego potrzebny pytają czyś juz podpisała, czy jeszcze ni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.08.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Pawson - ty to wiesz jak mnie sciagnać :):) powiedzmy szósty zmysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.08.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 pytają czyś juz podpisała, czy jeszcze ni intercyze?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.08.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 No to sie przyznam - ogolnie nie jest "rozowo" choc nie ma co dramatyzowac chlopina dal mi do konca roku czas na podjecie decyzji - co jak i gdzie problem jest jeden - on nie chce wracac , on chce byc tam a co sie z tym rowna - ja tez mam byc tam a ja lubie być tu a nie tam na razie zastosowalam metode scarlet o'hary : nie bede o tym myslec dzis, pomysle jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.08.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 trocha mi sie pomyliła kieta z ringiem ale grunt ze wszyscy wiedzą o so chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.08.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 ..... ale grunt ze wszyscy wiedzą o so chodzi phi...optymista... zapomniales ze wróciłam ...trzeba wziasc poprawke na : 99% rozumie, zielona jak zwykle nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.08.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Sześć zielona to ja ten w tym sztormiaku (Pawson mi go uświnił kozimi bobkami - kiedyś był żółty) Chłopcym się nie przejmuj - tego kwiatu pół światu - a tu jest fajnie:) A tak poważnie- jeżlei to jest tylko jego deyzja - źle- nie powinnaś ustępowac- bo będziesz ustępowała cały czas. Najlepiej wspólnie się dogadac- pytanie tylko jak??? Daj mu przeczytac ten wątek - na 100% zostanie sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 No to sie przyznam - ogolnie nie jest "rozowo" choc nie ma co dramatyzowac chlopina dal mi do konca roku czas na podjecie decyzji - co jak i gdzie problem jest jeden - on nie chce wracac , on chce byc tam a co sie z tym rowna - ja tez mam byc tam a ja lubie być tu a nie tam na razie zastosowalam metode scarlet o'hary : nie bede o tym myslec dzis, pomysle jutro cholibcia, niedobrze. daj mu mielonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.08.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 cholibcia, niedobrze. daj mu mielonki a jest mielonka? myslalam ze Selimm pozarł cała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 cholibcia, niedobrze. daj mu mielonki a jest mielonka? myslalam ze Selimm pozarł cała.... mieli chyba takiego jednego na nia przerobić nawet lodówki nie potrzebowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.08.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Z braku wideł proponuję skarpetę piaskiem wypełnioną.... Jak to na budowie - piachu skolko ugodno - jedyny prowblem to skarpeta bez dziur być musi... W ostateczności można do zaklejenia dziur zastosować taśmę do klejenia paroizolacji. I niech ktoś jeszcze stwierdzi że zamodzielna budowa domu jest bez sensu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.08.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 zielona to masz problem ale co tam wieczorem dostaniesz podwójnego garnucha i ci przejdzie ... mielonki nie ma ale jest dżem z dżdżownic ... też niezły chociaż dosyć ruchliwy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.08.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Zaczynam pisać mail - idę na obiad - wracam - kończę - wysyłam - patrzę - i oczom nie wierzę 1) temata juz nie te bo 2) zielonooka wróciła - i rozruszała towarzystwo A więc moja rada - prosta jakrzeż - tu połączyć z tam - i będzie git Na poważnie - rozumiem obie strony - może pójdziecie na kompromis i wyjedziecie do Australii albo na syberię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.08.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 O bogus !!! wyspy gula gula - tylko we dwoje tara ra ra . Od czasu do czau pdrzucimy Wam mielonkę i zrobimy levativ Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.08.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Trzymajcie się ja sie odmeldowuje A wziolem se trochę drzemiku na drogę Latryny macie wysprzątane !!! Sebo8877 p.S. nie pijcie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.08.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 oj zielona to rzeczywiście problem a do końca roku, nie daleko swoją drogą, to czy on Ci przaje????????????? chyba nie, skoro stawia ultimatum a co zrobisz z domkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.08.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 a co zrobisz z domkiem? śpitalik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.08.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 a co zrobisz z domkiem? śpitalik ?? polowy...?dla zabłąkanych w polu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.08.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Tiaaa do szpitaliku sie pewnie przeniose Domek - no cóz ... jesli wygra opcja "tam" to trzeba bedzie "domek" w cholere sprzedać **** za drogie dziadostwo by traktowac jako wkacyjny Ale nie wiem jeszcze co bedzie - na razie jest pat mały Ja go rozumiem - oczywiscie , z drugiej strony - nie wyobrazam sobie siebie tam Najsmieszniejsze (a moze najstraszniejsze) jest to ze... wogle mnie to nie martwi ani nie wzrusza .... Bardziej mi sie chce śmiac.... Chyba faktycznie do leczenia juz sie nadaje A tak prawde mowiac - tyle razy w zyciu w relacjach z facetem - wstawalam i wychodzilam trzasnawszy drzwiami ze... juz mam chyba wprawe *** przy okazji wyjasniam : domek jest Y, (ja mam tylko kawalek dzialki ale ta czesc dzialki i chalupa - jego) tak wiec nie jestem ...dobrą partią chlip chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.08.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 A teraz to powinnam wysmarowac pieeeekny dramatyczny watek na forum ... "help co robic , help!!!" niktspecjalny byłby w 7 niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts