Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to sie przyznam :wink: - ogolnie nie jest "rozowo" :wink: choc nie ma co dramatyzowac :wink:

chlopina dal mi do konca roku czas na podjecie decyzji - co jak i gdzie

problem jest jeden - on nie chce wracac , on chce byc tam a co sie z tym rowna - ja tez mam byc tam

a ja lubie być tu a nie tam

:(

na razie zastosowalam metode scarlet o'hary : nie bede o tym myslec dzis, pomysle jutro :wink:

Sześć zielona to ja ten w tym sztormiaku (Pawson mi go uświnił kozimi bobkami - kiedyś był żółty):) :lol:

Chłopcym się nie przejmuj - tego kwiatu pół światu - a tu jest fajnie:)

A tak poważnie- jeżlei to jest tylko jego deyzja - źle- nie powinnaś ustępowac- bo będziesz ustępowała cały czas. Najlepiej wspólnie się dogadac- pytanie tylko jak???

Daj mu przeczytac ten wątek - na 100% zostanie :D

sebo8877

No to sie przyznam :wink: - ogolnie nie jest "rozowo" :wink: choc nie ma co dramatyzowac :wink:

chlopina dal mi do konca roku czas na podjecie decyzji - co jak i gdzie

problem jest jeden - on nie chce wracac , on chce byc tam a co sie z tym rowna - ja tez mam byc tam

a ja lubie być tu a nie tam

:(

na razie zastosowalam metode scarlet o'hary : nie bede o tym myslec dzis, pomysle jutro :wink:

cholibcia, niedobrze.

daj mu mielonki 8)

Z braku wideł proponuję skarpetę piaskiem wypełnioną.... Jak to na budowie - piachu skolko ugodno - jedyny prowblem to skarpeta bez dziur być musi... W ostateczności można do zaklejenia dziur zastosować taśmę do klejenia paroizolacji.

I niech ktoś jeszcze stwierdzi że zamodzielna budowa domu jest bez sensu ...

Zaczynam pisać mail - idę na obiad - wracam - kończę - wysyłam - patrzę - i oczom nie wierzę

1) temata juz nie te bo

2) zielonooka wróciła - i rozruszała towarzystwo

A więc moja rada - prosta jakrzeż - tu połączyć z tam - i będzie git ;-)

Na poważnie - rozumiem obie strony - może pójdziecie na kompromis i wyjedziecie do Australii albo na syberię?

Tiaaa do szpitaliku sie pewnie przeniose :wink: :D

Domek - no cóz ... jesli wygra opcja "tam" to trzeba bedzie "domek" w cholere sprzedać :wink: **** za drogie dziadostwo by traktowac jako wkacyjny

Ale nie wiem jeszcze co bedzie - na razie jest pat mały :wink:

Ja go rozumiem - oczywiscie , z drugiej strony - nie wyobrazam sobie siebie tam :evil:

Najsmieszniejsze (a moze najstraszniejsze) jest to ze... wogle mnie to nie martwi ani nie wzrusza .... :o

Bardziej mi sie chce śmiac.... :o

Chyba faktycznie do leczenia juz sie nadaje :)

A tak prawde mowiac - tyle razy w zyciu w relacjach z facetem - wstawalam i wychodzilam trzasnawszy drzwiami ze... juz mam chyba wprawe :wink:

*** przy okazji wyjasniam : domek jest Y, (ja mam tylko kawalek dzialki ale ta czesc dzialki i chalupa - jego) tak wiec nie jestem ...dobrą partią :-? :( :wink: chlip chlip :wink: