sebo8877 01.09.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 czesc wam pacjenty troche mnie nie bylo ale juz jestem i jest mi nawet gorzej niz ostatnio Teraz to sie tłumaczy ale ucho zeżreć to pierwszy (Byś sie jeszcze chociaż podzielił) A mojego pompona dalej nie mam Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 robótki ręczne ci kolega proponował a ty się wachasz ... to i pompona nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.09.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pawson... tak sie zastanawiama- mowic czy nie mowic ale.......ktos Ci to musi w końcu powiedziec... otórz.................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.09.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 robótki ręczne ci kolega proponował a ty się wachasz ... to i pompona nie ma ... Ale ten stary był jedyny, niepowtarzalny .... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.09.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pawson... tak sie zastanawiama- mowic czy nie mowic ale.......ktos Ci to musi w końcu powiedziec... otórz.................................. Wal śmiało (pies szczepiony) Zielona - ktos musi mu powiedziec że ....... Sebo88777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.09.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pawson... tak sie zastanawiama- mowic czy nie mowic ale.......ktos Ci to musi w końcu powiedziec... otórz.................................. Wal śmiało (pies szczepiony) Zielona - ktos musi mu powiedziec że ....... Sebo88777 ale ja sie boje Pawsonowi TO powiedzieć... moze miec pretensje ze tak dlugo to ukrywamy przed nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.09.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pawson... tak sie zastanawiama- mowic czy nie mowic ale.......ktos Ci to musi w końcu powiedziec... otórz.................................. Wal śmiało (pies szczepiony) Zielona - ktos musi mu powiedziec że ....... Sebo88777 ale ja sie boje Pawsonowi TO powiedzieć... moze miec pretensje ze tak dlugo to ukrywamy przed nim Nie bój się on zniesie wszystko nawet to że...... NIE MA MIELONKI !!! sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.09.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pawson... tak sie zastanawiama- mowic czy nie mowic ale.......ktos Ci to musi w końcu powiedziec... otórz.................................. Wal śmiało (pies szczepiony) Zielona - ktos musi mu powiedziec że ....... Sebo88777 ale ja sie boje Pawsonowi TO powiedzieć... moze miec pretensje ze tak dlugo to ukrywamy przed nim Nie bój się on zniesie wszystko nawet to że...... NIE MA MIELONKI !!! sebo8877 ale TO NIE TO!!!!!!!! mielonka to pikus!!!! to jest o wiele powazniejsza sprawa boje sie ze pawson zalamanie nerwowe przejdzie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.09.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Zielona jego już nic bardziej nie załamie on już jest złamany do Końca jedyne co go przy życiu trzyma to ta mielonka - widzisz że się nawet "uchów" złapał. Załamije go jedynie brak mielonki Cała reszta dla niego to PIKUŚ tak więc się ośmiel i powiedz że.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.09.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 nieee... ja musze od Pawsona uslyszec ze jest gotowy na uslyszenie tej strrrrraszliwej prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.09.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To powiedz mi na ucho niomu nie powiem Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.09.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To powiedz mi na ucho niomu nie powiem Sebo8877 Pawson nie ma obrazeczka przy swoim nicku - tylko taki czerwony krzyzyk ale ciiii.... bo on on jakiegos czasu tak ma (tylko ze sam nie widzi ) ....... trzeba mu delikatnie to powiedziec..... wiec ciiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ok !!! bedę cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 01.09.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 to je proste wyobraz se ze to jest ucho od Lufka bier nozyczki i tnij Ty to masz wybujałą wyobraźnię ! I jakie fantazje ... Ale ale Jak tam Ci było pieronie na tym urlopie? Znowu się dziołchy skarżą na Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.09.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 no cóż musze poprawiać po Tobie a ze nie mam czasu ostatnio to sie skarżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.09.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Cała reszta dla niego to PIKUŚ przepraszam, ale Pikusia zjadłam we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pawson nie ma obrazeczka przy swoim nicku - tylko taki czerwony krzyzyk ale ciiii.... bo on on jakiegos czasu tak ma (tylko ze sam nie widzi ) ....... trzeba mu delikatnie to powiedziec..... wiec ciiiiii Jest gorzej . Nie ma nawet krzyzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Cała reszta dla niego to PIKUŚ przepraszam, ale Pikusia zjadłam we wtorek a czemu przepraszasz ? Odbija Ci sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.09.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Zochna - bez "krzyzyka" to juz wogole tragedia.... Ja nie wiem jak on to zniesie... Aggi - ja cie nawet lubie, wiesz? ale z pożarciem Pikusia to przegięłaś taki fajny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Aggi - ja cie nawet lubie, wiesz? ale z pożarciem Pikusia to przegięłaś taki fajny był wlasnie nie moge sobie przypomniec Pikusia Taki maly czarny z wasem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts