zielonooka 01.09.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Aggi - ja cie nawet lubie, wiesz? ale z pożarciem Pikusia to przegięłaś taki fajny był wlasnie nie moge sobie przypomniec Pikusia Taki maly czarny z wasem ? zwasem , ale nie czarny a ryżawy... zakola fajne miał ...i krzywe nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 acha. to tez nie pamietam a ten maly czarny to Stolec byl. przypomialo mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nie , nie , ten mały czarny to Manuel , ten co nieźle smaruje Stolec to taki rozlaaaaazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Maxtorka ale jak sie w kupe zbierze to jest zwarty i prezny tylko troche pokrecony, fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Zochna , on ostatnio cosik nie może się zebrać ino się rozłazi jak nie przymierzając smród po gaciach Brak mielonki , jak nic , brak mielonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 moze to byc Rzeczywiscie jakis roztrzesiony jest - jak po lewatywie .. A Sel bez mielonki to tez marnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 moze to byc Rzeczywiscie jakis roztrzesiony jest - jak po lewatywie .. A Sel bez mielonki to tez marnie wyglada A jak z mielonką wyglądał ? Ja Go wtedy jeszcze nie znałam , choć wiele słyszałam ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.09.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 słuchy chodziły ...hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 a ten maly czarny to Stolec byl. Pikusia Aggi zjadla, a Stolca wydalila. ... ale... dlaczego taki maly i czarny byl...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To powiedz mi na ucho niomu nie powiem Sebo8877 Pawson nie ma obrazeczka przy swoim nicku - tylko taki czerwony krzyzyk ale ciiii.... bo on on jakiegos czasu tak ma (tylko ze sam nie widzi ) ....... trzeba mu delikatnie to powiedziec..... wiec ciiiiii ozesz w morde gdzie mój obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 musze cos zamieszac kurde i sie pojawi moze niezadługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 01.09.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ... ale... dlaczego taki maly i czarny byl...? bo zjedzony drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 a ten maly czarny to Stolec byl. Pikusia Aggi zjadla, a Stolca wydalila. ... ale... dlaczego taki maly i czarny byl...? zachodze w glowe co Aggi Stolec zawinil ze go oddalila .. mowia ze podobno przez wąski kanał się przeciskał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ... ale... dlaczego taki maly i czarny byl...? bo zjedzony drugi raz Aż strach pomyśleć jak by wyglądał po trzykrotnej konsumpcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ozesz w morde gdzie mój obrazek Aggi zjadla Ale jeszcze nie wydalila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pacjenty baczność !!!!!!!!!!!!!!!!!! bendzie komunikat specjalistyczny: RRMI KUPILA DZIALKE wprawdzie brzydką nobo we Warszawie i okolicach ale nie jej tam na razie nie moze sie odezwać ale się dorwie do netu to rzekła ,że z niego nie zejdzie......znaczy nie wyjdzie chociaż pisać jej pewnie będzie ciężko bo rece króciotkie a ten arbuz co go połkła w całości troche jej będzie kompa odpychał Mówie jej ,że trza gryźć ale jej tak wszyćko smakuje ,że za nic nie moge przetłumaczyć Jakby kto mógł nowy fartuch uszyć to było by dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.09.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 wprawdzie brzydką nobo we Warszawie i okolicach PASQUD!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 mojego avatara nie będzie narazie bo i był znikł gdzieś a innego nie chcę bo sie do tego przywiazalem jakby ktoś znalazł go gdzieś w sieci to miło prosze o linka to sobie wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ło Matko czy prosto od dilera kupila czy ten bocian co tu wystepowal na wiosne to ma cos wspolnego z arbuzem co go rrmi polknela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pawian , Ty cholero- zaraze tu przywlokles tej mojej cudnej mordy tez nie widać duza ta działka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts