zielonooka 01.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 mojego avatara nie będzie narazie bo i był znikł gdzieś a innego nie chcę bo sie do tego przywiazalem jakby ktoś znalazł go gdzieś w sieci to miło prosze o linka to sobie wstawię nie karmiles to sobie poszedł mowilam zebys karmil avatarek swoim przydzialem mielonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pawian , Ty cholero- zaraze tu przywlokles tej mojej cudnej mordy tez nie widać o cholera...kwarantanna bedzie...kazdy w oddzielnych izolatkach skonczy sie wspolne spanie na 1 kozetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 pisać jej pewnie będzie ciężko bo rece króciotkie a ten arbuz co go połkła w całości troche jej będzie kompa odpychał Mówie jej ,że trza gryźć ale jej tak wszyćko smakuje ,że za nic nie moge przetłumaczyć Jakby kto mógł nowy fartuch uszyć to było by dobrze To gdzie teraz bedziemy nocniki lewatywe maszynke do mielonki i sloiki trzymac? Jak porodowke trza zwolnic? A polozna??? Jajakomataka porodow zasadniczo nie przyjmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pawian , Ty cholero- zaraze tu przywlokles tej mojej cudnej mordy tez nie widać dobrze ci tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.09.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ... To gdzie teraz bedziemy nocniki lewatywe maszynke do mielonki i sloiki trzymac? Jak porodowke trza zwolnic?... No ale, arbuz zdecydowanie uwolnionym musi zostać, potem mozemy nafaszerowac go mielonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No ale, arbuz zdecydowanie uwolnionym musi zostać, potem mozemy nafaszerowac go mielonka Tylko nie dawajcie go do wydalenia Aggi, bo wyjdzie maly i czarny, a nie jestem pewna, czy rrmi o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.09.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ansi ty tez masz krzyzyk!!!!! zaczynam sie bać!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ansi ty tez masz krzyzyk!!!!! zaczynam sie bać!!!!1 No sama nie wiem, czem przewinilam, ze mnie tak naznaczono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No ale, arbuz zdecydowanie uwolnionym musi zostać, potem mozemy nafaszerowac go mielonka Tylko nie dawajcie go do wydalenia Aggi, bo wyjdzie maly i czarny, a nie jestem pewna, czy rrmi o to chodzi. rrmi to moze nawet polubic malego czarnego. no i rybka. gorzej ze wspoltworca arbuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.09.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ...Tylko nie dawajcie go do wydalenia Aggi, bo wyjdzie maly i czarny, a nie jestem pewna, czy rrmi o to chodzi. Zasadniczo zolty tez chyba odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 mam przyczyne po tym jak jakis dwoch skur.... "pozyczylo" sobie mojego firmowego laptopa zmienialem wszystkie hasla w tym to do forum i jak odswiezalem to pewnie wcielo linka do avatara i teraz go szukam i szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No sama nie wiem, czem przewinilam, ze mnie tak naznaczono Najwyrazniej nie ta kroplowka na kolacje podana zostala. Oddzialowa na zwolnieniu i od razu widac efekty. Kto mial zastepstwo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 podobno sa wsrod nas naznaczeni krzyzykiem.Ave. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.09.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ... rrmi to moze nawet polubic malego czarnego. no i rybka. gorzej ze wspoltworca arbuza Racja, On to raczej w zielone pogrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Zasadniczo zolty tez chyba odpada... No i czerwony tez. Chociaz... tam gdzie te arbuzy byli czerwony mogl sie przytrafic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.09.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 mam przyczyne po tym jak jakis dwoch skur.... "pozyczylo" sobie mojego firmowego laptopa zmienialem wszystkie hasla w tym to do forum i jak odswiezalem to pewnie wcielo linka do avatara i teraz go szukam i szukam to mi tez odswiezyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 mam przyczyne po tym jak jakis dwoch skur.... "pozyczylo" sobie mojego firmowego laptopa zmienialem wszystkie hasla w tym to do forum i jak odswiezalem to pewnie wcielo linka do avatara i teraz go szukam i szukam to mi tez odswiezyłeś ? nie ale moge ci znaleźć fajny nowy avatar ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Zasadniczo zolty tez chyba odpada... No i czerwony tez. Chociaz... tam gdzie te arbuzy byli czerwony mogl sie przytrafic. Siedzacy Kon . albo Ryczacy Bawol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.09.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nie no Sel bez avatarka nie jest Selkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 podobno sa wsrod nas naznaczeni krzyzykiem. Ave. Dziękować że nie krzyżowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts