Gość 01.09.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Siedzacy Kon . albo Ryczacy Bawol. Racza Lania niewykluczona. Ewentualnie Skrecona Kiszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.09.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 to ja juz wole nozki w galarecie od strusiapołykanie tego to czysta poezja czujesz smak i drapanie włoskow w przełyku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Co widzę , za latrynką pasą się mustangi a na podjeździe ktoś tipi rychtuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Racza Lania niewykluczona. Ewentualnie Skrecona Kiszka. Ta ostatnia mniej prawdopodobna, gdyz jest juz zwiazana ze wspomnianym wyzej Stolcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 na podjeździe ktoś tipi rychtuje Ta, Selimm otwiera szkole rodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 na podjeździe ktoś tipi rychtuje Ta, Selimm otwiera szkole rodzenia. Selimm o spiewnym przydomku - ze Sting of ze Forum - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.09.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Matka dlaczego Ty myslisz, ze ja robie małe czarne, co się rrmi nie podoba ??? A może ja już tak nie robię ? Może ja się zmieniłam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.09.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 jest żyje i powrócił ... mój avatar jest jak nowy świętujemy stawiam wszystkim ... of kors alkohol .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.09.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 jest żyje i powrócił ... mój avatar jest jak nowy świętujemy stawiam wszystkim ... of kors alkohol .... nooo pawson nooo...tu otwieramy szkole rodzenia a ty alkoholem... chyba ze po alkoholu lepiej sie rodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Jak sie czlowiek dobrze zabawi to i hymn polski odspiewa, a co? Oglaszam , ze niedlugo zaczne dyzury nocne , wiec prosze o lepsze prowadzenie bonnie do Ciebie ni dochodza privy , moj telefon ma dlugi , wiec moze Ci da Tylko , ze z Nim jest problem , zada czegos w zamian Buziaki dla Was Bracia i Sistersy Tym co na weselach sie bawia zycze dobrego kaca jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 wszelki duch rrmi to Tys jest ? walnij mnie kaczka - bo nie uwierze .. wiesc niosla ze dzialke pobralas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.09.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jak sie czlowiek dobrze zabawi to i hymn polski odspiewa, a co? Oglaszam , ze niedlugo zaczne dyzury nocne , wiec prosze o lepsze prowadzenie bonnie do Ciebie ni dochodza privy , moj telefon ma dlugi , wiec moze Ci da Tylko , ze z Nim jest problem , zada czegos w zamian Buziaki dla Was Bracia i Sistersy Tym co na weselach sie bawia zycze dobrego kaca jutro A co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za darmo to ja tylko w porzeczkach daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 [ A co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za darmo to ja tylko w porzeczkach daję Nikt sie nie pochwalił , a koza ani be ani me ani kukuryku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.09.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Bo jak kto zadowolony to nie chcą się dzielić..... nawet koza.......... zdaje się,że w poniedziałek będzie mnie boleć głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Bo jak kto zadowolony to nie chcą się dzielić..... nawet koza.......... zdaje się,że w poniedziałek będzie mnie boleć głowa A mówią że od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.09.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Bo jak kto zadowolony to nie chcą się dzielić..... nawet koza.......... zdaje się,że w poniedziałek będzie mnie boleć głowa A mówią że od przybytku głowa nie boli w kwesti przybytku - długi jest długi i to nie podlega dyskusji, ale ja widziałam dłuższego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.09.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 - długi jest długi i to nie podlega dyskusji, ale ja widziałam dłuższego gdzie? gdzie? pooooowiedz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.09.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 w amerykanskim filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.09.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 w amerykanskim filmie american dream chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.09.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 no dobra -powiem , bo i tak by sie wydało u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts