zielonooka 07.09.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 "zielona koza" hmmm... kojarzy mi sie - za przeproszeniem - z gilem z nosa (mam nadzieje ze nikt nie jadl teraz niczego )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 "zielona koza" hmmm... kojarzy mi sie - za przeproszeniem - z gilem z nosa (mam nadzieje ze nikt nie jadl teraz niczego )) nie jadł ale i tak poszło rozbryzgiem w monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 "zielona koza" hmmm... kojarzy mi sie - za przeproszeniem - z gilem z nosa (mam nadzieje ze nikt nie jadl teraz niczego )) jedłem ... ostatni słoiczek dżemu z dżdżownic ... a o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 "zielona koza" hmmm... kojarzy mi sie - za przeproszeniem - z gilem z nosa (mam nadzieje ze nikt nie jadl teraz niczego )) jedłem ... ostatni słoiczek dżemu z dżdżownic ... a o co chodzi o to jak daleko siega moje poswiecenie zeby w koncu usidlic długiego Aggi - mam tylko chusteczke jednorazowa - nada sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 o to jak daleko siega moje poswiecenie zeby w koncu usidlic długiego długiego trzeba sposobem, a nie poświęceniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 "zielona koza" hmmm... kojarzy mi sie - za przeproszeniem - z gilem z nosa (mam nadzieje ze nikt nie jadl teraz niczego )) jedłem ... ostatni słoiczek dżemu z dżdżownic ... a o co chodzi o to jak daleko siega moje poswiecenie zeby w koncu usidlic długiego Aggi - mam tylko chusteczke jednorazowa - nada sie polująca babka to jest naprawdę niebezpieczna i zdesperowana... hmmm.. lepiej zamknę swoją stonoge bezpiecznie w pudełku pod łóżkiem bo niewiadomo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 hmmm.. lepiej zamknę swoją stonoge bezpiecznie w pudełku pod łóżkiem bo niewiadomo co może Ci popilnuję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 no nie wiem ona sie boi obcych ... puszcza wtedy pawia ze strachu zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.09.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 o to jak daleko siega moje poswiecenie zeby w koncu usidlic długiego długiego trzeba sposobem, a nie poświęceniem Dooooooświadczenie przez nią przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.09.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 hmmm.. lepiej zamknę swoją stonoge bezpiecznie w pudełku pod łóżkiem bo niewiadomo co Pawson a ty ją ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Dooooooświadczenie przez nią przemawia Dłuuuuuugie i booooooolesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 hmmm.. lepiej zamknę swoją stonoge bezpiecznie w pudełku pod łóżkiem bo niewiadomo co Pawson a ty ją ten tego do czarnej roboty ją posyła, a nie tentego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 hmmm.. lepiej zamknę swoją stonoge bezpiecznie w pudełku pod łóżkiem bo niewiadomo co Pawson a ty ją ten tego nie a co myślisz że powinienem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.09.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 booooooolesne Ale tylko za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.09.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 hmmm.. lepiej zamknę swoją stonoge bezpiecznie w pudełku pod łóżkiem bo niewiadomo co Pawson a ty ją ten tego nie a co myślisz że powinienem ?? noooooooooooo i podziel się doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 hmmm.. lepiej zamknę swoją stonoge bezpiecznie w pudełku pod łóżkiem bo niewiadomo co Pawson a ty ją ten tego nie a co myślisz że powinienem ?? noooooooooooo i podziel się doświadczeniem sie fstydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 sie nie fstydz... my sie tu nie wstydzimy popatrz na mnie - przelamalam wstyd i sie wywnetrzam :) długiego trzeba sposobem, a nie poświęceniem hm... na to nie wpadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 sie nie fstydz... my sie tu nie wstydzimy popatrz na mnie - przelamalam wstyd i sie wywnetrzam :) stonoga musi pozostać czysta to może kiedyś się jakiś pan stonóg napatoczy i założą szczęścliwą rodzinę za szafkami w kuchni i będą mieli tysiące dzieci ... sposób na zaciągnięcie długiego do łóżka ... jak sie jest atrakcyjna osoba płci przeciwnej .. hmmmm.... zbiliżyć sie do niego na 100m i oddychać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.09.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Pawson a jak ona ma stonóg to ile ma cipek?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 sposób na zaciągnięcie długiego do łóżka ... jak sie jest atrakcyjna osoba płci przeciwnej .. hmmmm.... a kto powiedzial ze do łózka?!?!??! do fortepianu !!!! - przeciez on z ta koza grywa skoczne melodie na 4 rece....... a ja bym chciala zeby ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts