Pawson 07.09.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 sposób na zaciągnięcie długiego do łóżka ... jak sie jest atrakcyjna osoba płci przeciwnej .. hmmmm.... a kto powiedzial ze do łózka?!?!??! do fortepianu !!!! - przeciez on z ta koza grywa skoczne melodie na 4 rece....... a ja bym chciala zeby ze mna a kto powiedział że to sposób dla Ciebie to było tak ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.09.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 sposób na zaciągnięcie długiego do łóżka ... jak sie jest atrakcyjna osoba płci przeciwnej .. hmmmm.... a kto powiedzial ze do łózka?!?!??! do fortepianu !!!! - przeciez on z ta koza grywa skoczne melodie na 4 rece....... a ja bym chciala zeby ze mna teraz to bym chciala ............a jak była okazja to było myk ,myk..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 booooooolesne Ale tylko za pierwszym razem Ojej biedulek długi A mnie nie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.09.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 booooooolesne Ale tylko za pierwszym razem Ojej biedulek długi A mnie nie bolało one to umią udawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 dłuuugi, a fco Ciebie tak bolało ? Bo to może było niekonwencjonalnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.09.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 dłuuugi, a fco Ciebie tak bolało ? Bo to może było niekonwencjonalnie ? mnie fgłowę bo mnie ciąngła za włosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ja tam młody jestem i się nie znam ale czy wy napewno gadacie o graniu na fortepianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ja tam młody jestem i się nie znam ale czy wy napewno gadacie o graniu na fortepianie no jasne ps. widziales film CK Dezerterzy i scene gry na pianinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 mnie fgłowę bo mnie ciąngła za włosa musi namiętna była, a za którego włosa cię ciągła ? Za tego z lewej, czy za tego z prawej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ja tam młody jestem i się nie znam ale czy wy napewno gadacie o graniu na fortepianie no jasne ps. widziales film CK Dezerterzy i scene gry na pianinie ? -ty mnie juz nie kochasz ja cos sobie zrobie -tylko nie siadz golą pupą na pokrzywach bo będziemy oboje cierpieli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 mnie fgłowę bo mnie ciąngła za włosa musi namiętna była, a za którego włosa cię ciągła ? Za tego z lewej, czy za tego z prawej ? tego pośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 tego pośrodku to mój ulubiony dlaczego jej pozwoliłeś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.09.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Taż u mnie pierwszy raz był jak Ciebie jeszcze nie znałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Taż u mnie pierwszy raz był jak Ciebie jeszcze nie znałem łoj widzisz takoż i u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.09.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Taż u mnie pierwszy raz był jak Ciebie jeszcze nie znałem łoj widzisz takoż i u mnie Mówiłem że dobrze udają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Mówiłem że dobrze udają aaaaaaa .... a Ty myślałeś, że .... rozumiem, to niezamierzone było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Taż u mnie pierwszy raz był jak Ciebie jeszcze nie znałem łoj widzisz takoż i u mnie Mówiłem że dobrze udają udają to fakt .... ale od razu "dobrze" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 i teraz już nie wiem ...czy dobrze......czy udają....... może tak jakaś niezależna arbiterka wyjaśniła moję wątpliwości .....Bo będę mieł doła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Oooo , jak intymnie Nie ma to jak dawnych wspomnień czar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Oooo , jak intymnie Nie ma to jak dawnych wspomnień czar dlaczego dawnych ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts