selimm 08.09.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 kto chce mleka z kozy..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.09.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Sebo , a Ty to jestes stosunkowo mlodym pacjentem !! Czy miales juz badania obowiazkowe? Pytam jako salowa oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 "stosunkowo młody" hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 lewatywy ni mioł w gębach mnie za fote przesladują - i tak mi sie wspomniało ze mialas wkleić swoją !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 o właśnie RRMI pokaż się sel .. kur.. 120 stron przejrzałem ale znalazłem i zemdlałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 daj no szybko linka ..tylko na priv !! bo inaczej zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona_Żmijka 08.09.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 daj no szybko linka ..tylko na priv !! bo inaczej zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 a ja widziałam, ja widziałam, ja dotykałam !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona_Żmijka 08.09.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 a ja widziałam, ja widziałam, ja dotykałam !!!!! ja tez dotykalam... znaczy sie z wrazenia dotknelam ekranu....czolem... bo zemdlalam:P czy to znaczy ze "tryknełam" Selima?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 daj no szybko linka ..tylko na priv !! bo inaczej zabije a Ty "nowa" co sie tak cieszysz ?? zaraz lewatywę Ci zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 daj no szybko linka ..tylko na priv !! bo inaczej zabije ale czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 NOWA NOWA - sprząta latrynę aż do odwołania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona_Żmijka 08.09.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 jaka nowa?!?!?!?! to JA ! (zielona ) tylko nowy kaftanik dostalam ] nowiutki swiezutki pachnacy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.09.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Pani odziałowa - ja juz po badaniach Bardzo mi się Pani podoba Szczegolnie ten wzrok - taki chmm ... przenikliwy .... A nowa (stara) nie ważne ze stara - wymianiesz mnie w latrynach - mój czas juz minął NARESZCIE - Bo Sellim jak juz bąka puści to strach a co dopiero jak cosik wienkszyego Uważaj na Pawsona bo ostatnio zeżarł mój pompon i nie oddał - acha i w kotłowni nie sprżatj bo tam cały czas Długi + koza = Wielkie Love tak więc im nie przeszkadzaj - choć ostatnio się Sellim do niej przytulił tak więc może być bitka. Najgorsze jest to że jakes stara nowa to nieważne - musisz postawić coś do żeżrani abo my głodni wszyscy - A mielonkiii i glizdów ni ma A i na przepitke by się coś zdało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 jaka nowa?!?!?!?! to JA ! (zielona ) tylko nowy kaftanik dostalam ] nowiutki swiezutki pachnacy jeszcze WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi ... widze pod nikiem a to oznacza SPRZATASZ LATRYNĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona_Żmijka 08.09.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 sebo nie rozmieszaj mnie - ja tu latryny czyscilam jak Ciebie jesszcze z izolatki nie wypuszczali I to rrmi decyduje kiedy "mija kogo czas" A nie ze se pacjenty same grafik ustalaja... Sie towarzystwo rozwydrzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.09.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 jaka nowa?!?!?!?! to JA ! (zielona ) tylko nowy kaftanik dostalam ] nowiutki swiezutki pachnacy jeszcze WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi ... widze pod nikiem a to oznacza SPRZATASZ LATRYNĘ Wreszcie ktoś mię zamienić powienien prawda - - bo pompona szukac nowego muszem sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona_Żmijka 08.09.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 jaka nowa?!?!?!?! to JA ! (zielona ) tylko nowy kaftanik dostalam ] nowiutki swiezutki pachnacy jeszcze WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi ... widze pod nikiem a to oznacza SPRZATASZ LATRYNĘ ojjjj bo ja wskocze w stary mundurek to mnie popamietasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.09.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 sebo nie rozmieszaj mnie - ja tu latryny czyscilam jak Ciebie jesszcze z izolatki nie wypuszczali I to rrmi decyduje kiedy "mija kogo czas" A nie ze se pacjenty same grafik ustalaja... Sie towarzystwo rozwydrzyło Ale ja tu już miesiąc zaper.... nad tymi wszystkimi kupami. Może weźmiesz za mnie zmianę dziś wieczór ????? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 a dlaczego się Ciebie tak porobiło Zielona? Fantazyja? Czy Ci -oka zaaresztowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts