Pawson 08.09.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 jaka nowa?!?!?!?! to JA ! (zielona ) tylko nowy kaftanik dostalam ] nowiutki swiezutki pachnacy jeszcze WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi ... widze pod nikiem a to oznacza SPRZATASZ LATRYNĘ ojjjj bo ja wskocze w stary mundurek to mnie popamietasz beda klapsy beda klapsy http://www.nc.pl/emoty/emoty/36_2_47.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dobra, koniec srania po krzakach ! SEL DAWAJ SWOJE ZDJĘCIE !!!! Bo ja tu zdycham z namiętności, a nawet nie wiem czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona_Żmijka 08.09.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 a dlaczego się Ciebie tak porobiło Zielona? Fantazyja? Czy Ci -oka zaaresztowali? Nie.... ja za grzeczna zeby banem po tylku dostawac Spodobalo mi sie - ktos mnie tak nazwal na priv ale zaraz wracam do starych ciuchow bo widze ze po "nowej" to od razu jada i 0 szacunku cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 okazuje sie ze moj ryj lata po forum jako ciekawostka dnia teraz nikomu nie popuszcze - dawać mordy Pawian - pierwszy Aggi -szykuj sie Rrrmi - na nowej działce Sobo - to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Spodobalo mi sie - ktos mnie tak nazwal na priv \ jakieś szczegóły ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Sel - lecę oglądać, trzymajcie kciuki, bo ja pierdoła jestem i moge nie natrafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 okazuje sie ze moj ryj lata po forum jako ciekawostka dnia teraz nikomu nie popuszcze - dawać mordy Pawian - pierwszy Aggi -szykuj sie Rrrmi - na nowej działce Sobo - to samo proszę: http://www.nc.pl/emoty/emoty/36_5_2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 okazuje sie ze moj ryj lata po forum jako ciekawostka dnia teraz nikomu nie popuszcze - dawać mordy Pawian - pierwszy Aggi -szykuj sie Rrrmi - na nowej działce Sobo - to samo Mnie już znasz , teraz pora na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Hihihihihi Wszystkich wymiotło ? Zaniemówili z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.09.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 okazuje sie ze moj ryj lata po forum jako ciekawostka dnia teraz nikomu nie popuszcze - dawać mordy Chyba ktos jest dziś w całusnym humorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Hihihihihi Wszystkich wymiotło ? Zaniemówili z wrażenia ja nie znam ale ja to w ogole jakis nierozumny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ja jestem - oczywiście Sela nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Hihihihihi Wszystkich wymiotło ? Zaniemówili z wrażenia ja nie znam ale ja to w ogole jakis nierozumny jestem Ale czego nie znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 DAWAć MORDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Hihihihihi Wszystkich wymiotło ? Zaniemówili z wrażenia ja nie znam ale ja to w ogole jakis nierozumny jestem Ale czego nie znasz ? twojego zdjecia .. nie na tego posta twojego odpowiedzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 cmok ! dałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Cmok , cmok Pawsonku , ja w Gębach za Teletubisia robię , chyba na przedostatniej stronie ( żebyś za długo nie szukał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Pawian dawaj facjate no chyba ześ kalesony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Pawian dawaj facjate no chyba ześ kalesony... ty cholero wredna to ja ci pomagam ... zamiast wkleić wszędzie i tyle kur.. wdzięczności ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Mam postulat do derekcji żeby kartoteki pacjentów uzupełniła . Każden jeden musi dostarczyć niewłocznie jedną fotkę ( może być RTG ) a widocznym lewym uchem i prawą ręką do kroplówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts