zielonooka 08.09.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Spodobalo mi sie - ktos mnie tak nazwal na priv \ jakieś szczegóły ?? a nie... normalny mily mail tylko na koniec bylo " to na razie ...żmijko" i tak mi sie spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.09.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ja jestem - oczywiście Sela nie znalazłam bo sell wykosil fote tu byla: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=44774&postdays=0&postorder=asc&start=4260 ale sie zmyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Pawian dawaj facjate no chyba ześ kalesony... ty cholero wredna to ja ci pomagam ... zamiast wkleić wszędzie i tyle kur.. wdzięczności ... wzruszyłem sie ... no co ! teraz nikogo ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.09.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No coz jako Zmijka bylam przezorna i sobie zrzucilam fotke Selima na twardy dysk... Hmmm nie zebym cos sugerowala... mysle ze pol porcji przydzialu mielonki i 1 dziennie masaz pleckow i ...zapomne o tym co mam w swoich zasobach To jak ? deal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Zielona!!! Ja usycham wrzuć mi go na maila : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ale grzeczniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No coz jako Zmijka bylam przezorna i sobie zrzucilam fotke Selima na twardy dysk... Hmmm nie zebym cos sugerowala... mysle ze pol porcji przydzialu mielonki i 1 dziennie masaz pleckow i ...zapomne o tym co mam w swoich zasobach To jak ? deal? No jasne że deal Ja proszę na priva , ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No coz jako Zmijka bylam przezorna i sobie zrzucilam fotke Selima na twardy dysk... Hmmm nie zebym cos sugerowala... mysle ze pol porcji przydzialu mielonki i 1 dziennie masaz pleckow i ...zapomne o tym co mam w swoich zasobach To jak ? deal? znaczy sie trza posłać robala - na krzynke Ci cos posłałem ...rozpakuj to ładnie co za q....wredny dzien dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.09.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dziekuje Selimmku jak rozumiem pierwsza rata "dlugu" Maxtorka - bardzo chetnie Ci przesle fote - no ale juz nie moge byc swinia ...Selim musi sie zgodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.09.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Zielona mi tez możesz pokażać tą jego facjatę Ja swoją facjate wstawiłem już choochooo temu Mozecie se ją zobaczyć na mojej www Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.09.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No coz jako Zmijka bylam przezorna i sobie zrzucilam fotke Selima na twardy dysk... Hmmm nie zebym cos sugerowala... mysle ze pol porcji przydzialu mielonki i 1 dziennie masaz pleckow i ...zapomne o tym co mam w swoich zasobach To jak ? deal? znaczy sie trza posłać robala - na krzynke Ci cos posłałem ...rozpakuj to ładnie co za q....wredny dzien dzisiaj Selimm nie nerwuj sie - bydom jeszcze gorsze sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.09.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 DAWAć MORDY Ryjofony się mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.09.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Kochani...nie moge wstawic facjaty Selimma bo to nieelegancko skoro wlasciciel facjaty sobie nie zyczy.... (a dwa licze na te masaze i mielonki - czyli łapowke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 DAWAć MORDY Ryjofony się mówi... no to zapodawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Kochani...nie moge wstawic facjaty Selimma bo to nieelegancko skoro wlasciciel facjaty sobie nie zyczy.... (a dwa licze na te masaze i mielonki - czyli łapowke) przyjadu i ubiju ..jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.09.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Kochani...nie moge wstawic facjaty Selimma bo to nieelegancko skoro wlasciciel facjaty sobie nie zyczy.... (a dwa licze na te masaze i mielonki - czyli łapowke) przyjadu i ubiju ..jakby co oooo... a to nawet przyjemne uwielbiam jak sie mna szarga i tłamsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.09.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 DAWAć MORDY Ryjofony się mówi... no to zapodawaj Moja jest już kilkakrotnie zapodana ale Twojej nie widziałem jeszcze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.09.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 DAWAć MORDY Ryjofony się mówi... no to zapodawaj Moja jest już kilkakrotnie zapodana ale Twojej nie widziałem jeszcze...? To tak jak jo - Selim Chwol się tom buźkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 DAWAć MORDY Ryjofony się mówi... no to zapodawaj Moja jest już kilkakrotnie zapodana ale Twojej nie widziałem jeszcze...? nie chodzi o Twoją , paskudo jedna tylko o zonke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.09.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dobra, kto mi stresci tak raz, raz o czym mowa w watku, bo mi sie nie chce czytac od poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts