zielonooka 08.09.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dobra, kto mi stresci tak raz, raz o czym mowa w watku, bo mi sie nie chce czytac od poczatku chodzi o ...przyjazn... braterstwo.... milosc... wspieranie w trudnych chwilach .... no i oczywiscie o mielonke ps. eeeejjjj!!! mamy nowa do czyszczenia latrynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dobra, kto mi stresci tak raz, raz o czym mowa w watku, bo mi sie nie chce czytac od poczatku karte trzeba Ci założyć..... o nic nie chodzi - sami schizole pie*rzą co im ślina na język przyniesie Jak będziesz niedobra to Cię zjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.09.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 karte trzeba Ci założyć..... niiooop maly przegladzik techniczny ps. mufka lubi koty.... ale ma uczulenie... to ja nie wiem jak ona z sierciuchem na jednej pryczy wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 a reszte sepoommmmm zostawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.09.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 karte trzeba Ci założyć..... niiooop maly przegladzik techniczny ps. mufka lubi koty.... ale ma uczulenie... to ja nie wiem jak ona z sierciuchem na jednej pryczy wytrzyma Mufka nie ma uczulenia , troche sie boje bo jeszcze zapesze od 3 tygodni nie biore lekow i jest ok ). A koty lubie ale te wodne tylko . Boze jaka karte? W razie czego mam aktualne badanie lekarskie do pracy osobiscie zakupione bo nie mam czasu na badania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 A koty lubie ale te wodne tylko . Boze jaka karte? W razie czego mam aktualne badanie lekarskie do pracy osobiscie zakupione bo nie mam czasu na badania . Neurotyczka - pasi !!!!! Wdziewaj piżamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.09.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Nie mam pizamy . Czy juz bede zjedzna ?(nie to zeby mi zalezalo...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Nie mam pizamy . Czy juz bede zjedzna ?(nie to zeby mi zalezalo...) to możesz bez są nawet tacy, co "wolą bez" Nie, na razie nie zasłużyłaś sobie na terapię kanibalistyczną, na razie lewatywa będzie, bez piżamy to nawet szybciej pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.09.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Aaaaaa ewakuuje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 zeby nie bylo ze ot tak sobie zwiewam, mam w watku obok powazna operacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.09.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 DAWAć MORDY Ryjofony się mówi... no to zapodawaj Moja jest już kilkakrotnie zapodana ale Twojej nie widziałem jeszcze...? nie chodzi o Twoją , paskudo jedna tylko o zonke Łej do sie do niej trza zwrócić...ja nie ryzykuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 czesc chlejusy macie cus na gardła przepłukanie ?? sel dalej jestes wzruszony ?? zielona ... nie ty jedna taka przezorna ja tez łapówę poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 czesc chlejusy macie cus na gardła przepłukanie ?? ino jodynu kcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 czesc chlejusy macie cus na gardła przepłukanie ?? ino jodynu kcesz? a szajby daje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 a szajby daje ?? daje jak sie uśmiechniesz fioletowym zębem to otoczenie szajby dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 czesc chlejusy macie cus na gardła przepłukanie ?? ino jodynu kcesz? a szajby daje ?? jeszcze jakie I wizje Służę eterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4b/Heineken_experience_amsterdam.jpg/180px-Heineken_experience_amsterdam.jpg dwa takie znalazłem jedno już sie rozpracowuje w RW a drugie do śpitalika jak sie bawić to się bawić a co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Pawian - Ty mnie tu nie zagaduj ino swoja morde wschodnią zapodawaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.09.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Pawian - Ty mnie tu nie zagaduj ino swoja morde wschodnią zapodawaj ... wiesz sel ja to z nautry wstydliwy i cichy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Dzien Dobry , jestem glodna i obudzilam sie wczesnie , wiec zla . Nie ja jedna . Dawjcie ta Mufke , bedzie gitowa na sniadanie. Taka tlusciutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts