Pawson 11.09.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 siema kogo beda walic z Zinadina ?? mam ogłoszenie jutro do zjedzenia będzie stado urzędników z mojego UM bo mnie dzisiaj strasznie wkurw ... tylko propuje ich najpierw podjeść później podsmażyć później utopić a później z 17ki pociąnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.09.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 siema kogo beda walic z Zinadina ?? takie jedne czupiradło co bardzo się pcha pod nóż ale toto trujące będzie, ja padliny nie ruszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 daj spokój padlina jest ok .. w końcu miliony much nie mogą się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.09.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 daj spokój padlina jest ok .. w końcu miliony much nie mogą się mylić Pawson - od dziś jesteś moim guru. Święta racja - miliony much . Wkurza mnie tylko jedna mucha, która lata nad tym gównem i myśli, że to galaretka agrestowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 daj spokój padlina jest ok .. w końcu miliony much nie mogą się mylić Pawson - od dziś jesteś moim guru. Święta racja - miliony much . Wkurza mnie tylko jedna mucha, która lata nad tym gównem i myśli, że to galaretka agrestowa . moze wczesniej siedziala na grzybkach ... jesli tak to i tak niezle sie trzyma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 daj spokój padlina jest ok .. w końcu miliony much nie mogą się mylić Pawson - od dziś jesteś moim guru. Święta racja - miliony much . Wkurza mnie tylko jedna mucha, która lata nad tym gównem i myśli, że to galaretka agrestowa . Daltonistka jakaś anichybi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.09.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 moze wczesniej siedziala na grzybkach ... jesli tak to i tak niezle sie trzyma ... myślisz, że miała mucha omam ??? Inna sprawa, że na trzeźwo takiego skwara się nie łyka , nawet jak udaje galaretkę brrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a może ona chora była ?? mierzyłaś jej temperaturę ?? zajrzałaś w gardziołko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 rrmi i Sel pomioty mojego okrucieństwa Lade jaja Czekaj z kawa jutro i z golonka mielonka znaczy Wszystkich zapraszam na opijanie mojej dzialki chyba sie wybiore (jak znowu mi nic q.q.q.q nie wypadnie) na koncert http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_news_tekst&p1=37530 to moge luknąć na działke i kielona oranzady wypic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.09.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a może ona chora była ?? mierzyłaś jej temperaturę ?? zajrzałaś w gardziołko ?? tej kupie? ja?! brzydziłabym się chyba, że z użyciem lewara i wziernika półmetrowej długości. a mucha to jest zasadniczo zdrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a może ona chora była ?? mierzyłaś jej temperaturę ?? zajrzałaś w gardziołko ?? tej kupie? ja?! brzydziłabym się chyba, że z użyciem lewara i wziernika półmetrowej długości. a mucha to jest zasadniczo zdrowa. Chyba zasadniczo pobieżnie bo franca latała i się zbadać nie dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.09.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Muchy sa Cool tylko po wyrwaniu 6-stej nogi zawsze głuchą Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.09.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 patrzcie- Pawson bryke sprzedaje http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C923996 najlepsze w opisie ...takiego skromnego udaje nam tu , a chody widać ma ze ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.09.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Muchy sa Cool tylko po wyrwaniu 6-stej nogi zawsze głuchą Sebo8877 pytanie brzmi: - po czym mucha ślepnie i przestaje myśleć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 12.09.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Muchy sa Cool tylko po wyrwaniu 6-stej nogi zawsze głuchą Sebo8877 pytanie brzmi: - po czym mucha ślepnie i przestaje myśleć ? Po galaretce agrestowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 patrzcie- Pawson bryke sprzedaje http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C923996 najlepsze w opisie ...takiego skromnego udaje nam tu , a chody widać ma ze ho ho rozgryzłeś mnie to co, bierzesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 no to już drapię po plecach Rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.09.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 no to już drapię po plecach Rrmi a ja się zarad do tego procederu dołączę , posuń się długi cobym miała dojście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 12.09.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Dlugi miala byc jakas koza dla mnie... Ale chcialabym wiedziec czy duzo daje mleka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.09.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 długiemu teraz kozy nie w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts