mmmad 19.09.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 eeee... to nie moze byc 69? kto wymysla te reguly? kto za tym, zeby bylo 69? (ankiety nie zrobie, bo znowu mi zabiora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 19.09.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Michał ma fajne Volvo bedzie nam pasować takie retro na wyspie Musimy mieć parking, żeby Twój VW też się zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.09.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 I pas startowy bo jak nam już odbije to nikt samochodami jeździć nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.09.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 1, 7, 21, 19, 25, 34 no to jutro wszyscy ładnie posyłamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 19.09.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Gorzej, że ktoś mógł podpatrzeć kombinację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 19.09.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 W wątku dla samców fajny filmik od Nefer. To chyba Pawson zbiera stonkę. Może też byc Sebo, bo czapka bez pompona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.09.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 czy juz wygralismy cus ? bo nie wiem czy jutro wstawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.09.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Losowanie dzisio Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.09.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 trzymajta kciuki fszystkie ... bo inaczej z wyspy nici ... oczywiscie bedzie na selimma w razie czego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Tylko pamiętajta co by ten świsteczek wysłać , najpóźni do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Czy bede mogla liczyc na pozyczke? Zaczynam sie budowac i potrzebuje kasy!!! ale impreza dzis sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.09.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Czy bede mogla liczyc na pozyczke? Zaczynam sie budowac i potrzebuje kasy!!! ale impreza dzis sie szykuje No powiedzmy ze pożyczymy na niewysoko oprocentowny zysk No chyba że załatwisz na dzis jakoms mielonke - to się zobaczy jaki będzie ten % Sebo887 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.09.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Czy bede mogla liczyc na pozyczke? Zaczynam sie budowac i potrzebuje kasy!!! nie bo nas nie odwiedziłaś ... znaczy sie mnie i zielonej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Sebo -slusznie prawisz o tej mielonce , jak kupimy za cala Wasza wygrana , bedzie na caly rok do szpitala na posilki Koze ozczedzilibysmy w ten sposob , to dlugi sie uszczesliwi , a jak bedzie szczesliwy , to zrobi co zechcmy , a jak zrobi co zechcemy o my bedziemy szczesliwi , i tak to wskutek takich okolicznosci ja uszczesliwie Was wszystkich i wtedy Wy bedziecie sie smiechac cale dnie i zycie bedzie cudne.Mam nadzieje , ze kazdy rozumie moje przeslanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Czy bede mogla liczyc na pozyczke? Zaczynam sie budowac i potrzebuje kasy!!! nie bo nas nie odwiedziłaś ... znaczy sie mnie i zielonej .. Mię też Ale niech to , nie będę taka , zwłaszcza że ręcyma długiego obiecujesz nam szczęście wieczne i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Tiaaa To ja moz jednak jako salowa zapoponuje , zeby NS zabrac do nas na kilka dni. Nerwowy jest i bardzo zastresowany. Zosia by sie Nim zajac powinna. Maja sie ku sobie Ja sie tak martwie o Niego , bo On mily jest. Powiedzial , ze ja rozkoszna jestem i w ogole I tak sie z tymi wyborami stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Kochana , to ciężka sprawa będzie No nie wiem czy Zochna aż takie wyzwania lubi Niech się sama wypowie Znam taką osobę ( i nie tylko ja ) , która by się nadała ale boję się napisać żeby w łeb nie dostać , a wiesz jaka ja wrażliwa jestem W każdym razie co postanowicie ja się z tym zgodzę A teraz spadam Szykować mieszek na tego milijona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Niech się sama wypowie aby Jej tylko mowy nie odjelo Z radosci ofkors , ze ma taka misje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.09.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 hej dziewczynki co knujecie ... ja tam bym radził z NS zaczekac bo my dzisiaj kasiore wygrywamy i spadamy stad ... poza tym lubie nerwowe posty NS ..bo zazwyczaj nie wiem o sssoooo chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.09.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Znam taką osobę ( i nie tylko ja ) , która by się nadała ale boję się napisać żeby w łeb nie dostać , a wiesz jaka ja wrażliwa jestem kogo ja czytam i czytam i nic mi się w oczy nie rzuca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts