rrmi 21.09.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Okaze sie dzisiaj , na kawe mnie zaprosila Zdam relacje wieczorkiem Poki co i ja do latryny pedze , urode poprawic , bo mnie obsmaruje. Jak chcecie to przyczepie lusterko do buta i zrobie Jej zdjecie tego co ma pod spodnica Jeden to by sie ucieszyl z tego Chlopaki tak kiedys robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Okaze sie dzisiaj , na kawe mnie zaprosila Zdam relacje wieczorkiem Poki co i ja do latryny pedze , urode poprawic , bo mnie obsmaruje. Jak chcecie to przyczepie lusterko do buta i zrobie Jej zdjecie tego co ma pod spodnica Jeden to by sie ucieszyl z tego Chlopaki tak kiedys robili znaczy się kto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.09.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 I co wygralim tą wyspę czy nie ? Bo ja już prawie spakowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wino wzięłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.09.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Ja sie tak martwie o Niego , bo On mily jest. niop jak go tam bardzo lubie napisal mi ze jestem ładna a nikt mi tak nie mowi aha Zochna ty sie lepiej nie przywiazuj do ns... bo... hkmmm podejrzewam ze zostanie brutalnie zarabany mielonka przez Selimma jak ten sie dowie co ns zmajstrował Zielona - ale Ty ładna jesteś - piękna rzekłbym Sebo8877 lizus ... i tak nie będzie za ciebie latryny sprzątała Te kcesz w łeb Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.09.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 I co wygralim tą wyspę czy nie ? Bo ja już prawie spakowana selimma nie ma od rana - cos musi być na rzeczy - lezy zapity w 3 pały chyba z radości:) lub z nieszczęscia że obiecał sie dzielić sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.09.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wino wzięłaś ?? No ba Całą piwniczkę co to ją Szef Pol tak piknie wyrychtował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wino wzięłaś ?? No ba Całą piwniczkę co to ją Szef Pol tak piknie wyrychtował razem w piwniczką ale ja ci nieść nie pomagam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wino wzięłaś ?? No ba Całą piwniczkę co to ją Szef Pol tak piknie wyrychtował razem w piwniczką ale ja ci nieść nie pomagam ... Ona się sama niesie Jak echo ...echo ... Ale zaniesło ją tylko za latrynkę , bo skucha była i cały misterny plan w p.....u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.09.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 jak to w p..u a ja juz biale rajstopy naszykowalam. i nawet bym mogla w wyborach startowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 jak to w p..u a ja juz biale rajstopy naszykowalam. i nawet bym mogla w wyborach startowac W jakich wyborach? W tych ten tego? To ja zaglosuje . Na Zielona tez , cos Ona marnie na tych zddjeciach wychodzi , na zywca ladniejsza jest Tylko sie cholera wprosila na grilla chrzcinowego do nas A pojesc widac moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 jak to w p..u a ja juz biale rajstopy naszykowalam. i nawet bym mogla w wyborach startowac wyborów chyba w końcu nie będzie .. zresztą nie wiem a mogliby kurde zrobić finał u nas w telewizyjnej sali ... z 8 osób się zmieści a pewnie i tak by więcej nie przyszło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 jak to w p..u a ja juz biale rajstopy naszykowalam. i nawet bym mogla w wyborach startowac W jakich wyborach? W tych ten tego? To ja zaglosuje . Na Zielona tez , cos Ona marnie na tych zddjeciach wychodzi , na zywca ladniejsza jest Tylko sie cholera wprosila na grilla chrzcinowego do nas A pojesc widac moze kto robi chrzciny i czego i po co ?? A MNIE NIKT NIE ZAPRASZA .... NIKT MNIE NIE LUBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 no jak to jakie chrzciny??? ziemie nasza chrzcic bedziem przy czasie Przyjedziesz tez do nas do miasta? Pozwole Ci isc w to samo mejsce w krzaki co to dzis z Zielona bylysmy hihihi Sel over , dawaj kase na szpital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 n Pozwole Ci isc w to samo mejsce w krzaki co to dzis z Zielona bylysmy byłaś z Zieloną w krzakach dawaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 rrmi a poważnie to gdzie tą ziemię w końcu nabyłaś bo cuś z tematu wypadłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Pozwole Ci isc w to samo mejsce w krzaki co to dzis z Zielona bylysmy o nie Kochana... krzaczki to nasza slodka tajemnica nie bedzie jeno Dlugi z koza w krzakach chasał nam sie tez cos od zycia nalezy mozesz Pawsonowi ewentualnie pozwolic w miejsce gdzie Luc poszedl ps. bym cos powiedziala o Rrimi ale nie moge bo znow mi powie ze wazelinke kupilam Pawson - rrmi ziemie kupila i jest juz obszarniczka a dzialka fajna ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 rrmi poważnie powaznie to ja sie jeszcze nie uszykowalam Poszukaj mojego dziennika to zobaczysz se Nie umiem wkleic linkow do tego czegos byłaś z Zieloną w krzakach dawaj zdjęcia ile placisz za jedno zdjecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ps. bym cos powiedziala o Rrimi ale nie moge bo znow mi powie ze wazelinke kupilam Zielonooka nie bierz do serca . tu siadaj na kozetce i mow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 rrmi poważnie powaznie to ja sie jeszcze nie uszykowalam Poszukaj mojego dziennika to zobaczysz se Nie umiem wkleic linkow do tego czegos byłaś z Zieloną w krzakach dawaj zdjęcia ile placisz za jedno zdjecie?? pińcet i buziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts