Gość 29.08.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 o, fajnie, a z jakiego grzewa?zdjecia wrzuce w srode, bo aparat na mazurach Świerkowy, z drewna z samiuśkiego serca TPN, podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.08.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 długi leży u weronki. Jeszcze dycha, ale słabo. No to nieźle go musiałaś przycisnąć, chyba wszystko dokumentnie uszło z niego wypadałoby napompować NIE! on tylko na to czeka - później sobie nie poradzimy. Dam mu jodyny. Nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Dam mu jodyny. Nic więcej. Na jodynie może się zacinać i robić gwałtowne zwroty to może być kłopotliwe myślę, że lewatywka z domestosa będzie lepsza, zabije wszystkie grzyby i zarazki, weronki insekty przy okazji też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.08.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Radykalnie podeszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 o, fajnie, a z jakiego grzewa?zdjecia wrzuce w srode, bo aparat na mazurach Świerkowy, z drewna z samiuśkiego serca TPN, podobno. Fajnie, a kiedy Ci kłada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Radykalnie podeszłaś Higienicznie, bo już coś... zalatywać zaczęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 o, fajnie, a z jakiego grzewa?zdjecia wrzuce w srode, bo aparat na mazurach Świerkowy, z drewna z samiuśkiego serca TPN, podobno. Fajnie, a kiedy Ci kłada? Mogliby już w tym tygodniu, dziś albo jutro górale mają przyjechać pomierzyć kosze i wtedy dowiem się kiedy wejdą. Nie mogę się doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 o, fajnie, a z jakiego grzewa?zdjecia wrzuce w srode, bo aparat na mazurach Świerkowy, z drewna z samiuśkiego serca TPN, podobno. Fajnie, a kiedy Ci kłada? Mogliby już w tym tygodniu, dziś albo jutro górale mają przyjechać pomierzyć kosze i wtedy dowiem się kiedy wejdą. Nie mogę się doczekać! Górali ?Fajny widok, jak tak łaza w samych spodniach po dachu, oj fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Górali ?Fajny widok, jak tak łaza w samych spodniach po dachu, oj fajny No pewnie! Żeby tylko odpowiednie kaloryfery mieli, Janosiki psiekrwie! A tobie kto kładł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Górali ?Fajny widok, jak tak łaza w samych spodniach po dachu, oj fajny No pewnie! Żeby tylko odpowiednie kaloryfery mieli, Janosiki psiekrwie! A tobie kto kładł? Mnie chłopcy z Suwałk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.08.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 matka - to Ty też w drewienka sie bawisz?! Ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Mnie chłopcy z Suwałk I co? Było na czym oko zawiesić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 matka - to Ty też w drewienka sie bawisz?! Ale fajnie Jak to też? Ty też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.08.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 matka - to Ty też w drewienka sie bawisz?! Ale fajnie Jak to też? Ty też? No! W wiór osikowy. Jeśli chłopcy z Suwałk u Gosi przypominali chłopców z Suwałk, którzy będą u mnie - to... nie było na czym oka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 29.08.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 wy tu nie o drewienkach i kaloryferach ale wy się długim zajmijcie bo do Weronki mu bliżej niźli na ołtasz ofierny Ty matka urokliwa jesteś w zbliżeniu Aggi doktor nic po nim , nie panuje... gosia ja tam zerkam czasami na te zdrady zerkam, zerkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 matka - to Ty też w drewienka sie bawisz?! Ale fajnie Jak to też? Ty też? No! W wiór osikowy. Jeśli chłopcy z Suwałk u Gosi przypominali chłopców z Suwałk, którzy będą u mnie - to... nie było na czym oka.....Eee, moi eleganccy byli, w okularach przeciwsłonecznych i z opalonym torsem, oj.... Matka, a jeden, to i dla Ciebie był odpowiedni a i z tatuazem, mescy znaczy sie az mnie architekt opieprzyła, bo stałam przed dachem i głupio usmiechałam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 wy tu nie o drewienkach i kaloryferach ale wy się długim zajmijcie bo do Weronki mu bliżej niźli na ołtasz ofierny Ty matka urokliwa jesteś w zbliżeniu Aggi doktor nic po nim , nie panuje... gosia ja tam zerkam czasami na te zdrady zerkam, zerkam ja ostatnio, w plecy mam ze zdradami czasu mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 matka - to Ty też w drewienka sie bawisz?! Ale fajnie Jak to też? Ty też? No! W wiór osikowy. Super! Moi znajomi też położyli sobie wióra, bardzo mi się podoba, myślałam nawet, żeby u siebie położyć wiór, ale do charakteru mojej budowli bardziej pasuje gont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 wy tu nie o drewienkach i kaloryferach To w ramach terapii, na recepte było!!! Ty matka urokliwa jesteś w zbliżeniu Przynajmniej trądziku już nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 29.08.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 fajnie się czyta te Wasze zdrady, swego czasu nawet tez kciałam pozdradzać ale co tam sie wcinac w zgrany zespół - trzeba było się decydować od razu, a poza tym nie te pory. Dziecka mnie wychowały i z niemi idę spać wczesną porą i staje wczesną ale czytam i mam swoich faworytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts