Zochna 27.09.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Pamietaj ,że jak stracisz tą jedną 8-ke to i tak będziesz w 50% mądra. bo zastanowieniu , uwazam ze to moze byc komplement witaj na oddziale ns jestes przelotem czy na dluzej ? Przelotem. Chcialem cos zapytac ale tu taki tłum ,że wpadne potem. Acha o jakim komplemencie mówisz?? no tego.... e tam, niewazne wpadaj wpadaj , tu sie mozesz zrelaksowac wyrzucic z siebie wszystko kropelki sa w sloiku i z latrynki mozna bez kolejki skorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.09.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 wpadaj wpadaj , tu sie mozesz zrelaksowac wyrzucic z siebie wszystko kropelki sa w sloiku i z latrynki mozna bez kolejki skorzystac jak... jak to... bez kolejki?!??!?!?! to my musimy stac w kolejce a On nie?!??!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.09.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 cichooo..zielona ,no ! ja tu psychoterapie uprawiam chcialam skolatane nerwy ns'a ukoic ( ) potem sie mu powie jak tu naprawde jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 cichooo..zielona ,no ! ja tu psychoterapie uprawiam chcialam skolatane nerwy ns'a ukoic ( ) potem sie mu powie jak tu naprawde jest ja cie kiedys utopie i to we wrzatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.09.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 cichooo..zielona ,no ! ja tu psychoterapie uprawiam chcialam skolatane nerwy ns'a ukoic ( ) potem sie mu powie jak tu naprawde jest cholerka... masz racje... nerwowy topic chce ns u nas w szpitaliku od 2ch lat nie ma cieplej wody nawet (bo rachunkow NFZ nie chcial zaplacic a my przepilismy fundusze) ...skad ty wrzatek wezmiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 cichooo..zielona ,no ! ja tu psychoterapie uprawiam chcialam skolatane nerwy ns'a ukoic ( ) potem sie mu powie jak tu naprawde jest cholerka... masz racje... nerwowy topic chce ns u nas w szpitaliku od 2ch lat nie ma cieplej wody nawet (bo rachunkow NFZ nie chcial zaplacic a my przepilismy fundusze) ...skad ty wrzatek wezmiesz? a ciebie to ..............a ciebie to nispodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.09.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 a ciebie to ..............a ciebie to nispodzianka. ooooo a mnie cooo? ej no... nie zasne musisz mi powiedziec wiesz ze babska ciekawosc to cos strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 a ciebie to ..............a ciebie to nispodzianka. ooooo a mnie cooo? ej no... nie zasne musisz mi powiedziec wiesz ze babska ciekawosc to cos strasznego Zmijko jak te hieny sie zleca to mi i tak urwa to co jeszcze jest na miejscu.Mam dla Ciebie jako jedynej na tym forum ..... mojej kochanej żmijce propozycje.............ale nie nie......... nie. Powiem tylko Tobie bo Ciebie lubie i jestes na tym forum kims bardzo wyjatkowym...Na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.09.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Zmijko jak te hieny sie zleca to mi i tak urwa to co jeszcze jest na miejscu.Mam dla Ciebie jako jedynej na tym forum ..... mojej kochanej żmijce propozycje.............ale nie nie......... nie. Powiem tylko Tobie bo Ciebie lubie i jestes na tym forum kims bardzo wyjatkowym...Na prv. o jezu... nie zebym religijna byla ... ale lekko mnie ..zastrzeliles teraz siooostrooo ...kroplówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.09.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 chyba pawia puszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Acha i chciałem im wszystkim powiedziec ,że i tak w moich wyborach byś wygrała bo bez względu na wynik jestes tu najpiekniejsza z kobiet. Fotki Twoje mogą ozdabiać każde forum i byc wzorcem na kazdej stronie.Inni za przykładem "Redakcji niech chowaja głowe w piasek i doszukują sie błędnych interpretacji klejąc do "kupy "kolejne strony. Zielonooka Żmijko jesteś najpiekniejsza istota na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 chyba pawia puszcze... żygaj bo jest czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.09.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 ....jak te hieny sie zleca to mi i tak urwa to co jeszcze jest na miejscu [unquote=niktspecjalny] terapia slabo dziala stany lekowe nadal wystepuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Zmijko jak te hieny sie zleca to mi i tak urwa to co jeszcze jest na miejscu.Mam dla Ciebie jako jedynej na tym forum ..... mojej kochanej żmijce propozycje.............ale nie nie......... nie. Powiem tylko Tobie bo Ciebie lubie i jestes na tym forum kims bardzo wyjatkowym...Na prv. o jezu... nie zebym religijna byla ... ale lekko mnie ..zastrzeliles teraz siooostrooo ...kroplówke Tak bywa jak ktoś jest kims wyjatkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 terapia slabo dziala stany lekowe nadal wystepuja idź z tad zła kobieto bo mi wszysko psujesz.Masz tyle innych watków ....po co ci ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.09.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 chyba pawia puszcze... żygaj bo jest czym dobra ...rzygam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.09.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Zielonooka Żmijko jesteś najpiekniejsza istota na tym forum. pfff... ok ...wysle ci fotepo wstaniu rano z lozka jestem rozczochrana i mam zapuchniete oczy jak swinka i zlepione rzesy buahahaha ... faktycznie... seksapil i piekno az kapie wtedy ze mnie ..... nawet dlugi zostawia koze i patrzy sie na mnie z zachwytem.... ns a tak swoja droga - nie wiem czy to zarty czy... co ale ciut przeginasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.09.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 terapia slabo dziala stany lekowe nadal wystepuja idź z tad zła kobieto bo mi wszysko psujesz.Masz tyle innych watków ....po co ci ten? ns -no, charakterystyka mojej osoby bardzo trafiona Ale Ty masz chyba powazny klopot ze soba .. Selimm - nie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.09.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Zochna ale ten...wiesz tak jak by sie zastanowic... po co ci TEN?!?!??! Jest TYLU innych A tak wogole... to teraz faktyczie sie dom wariatow zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 chyba pawia puszcze... żygaj bo jest czym dobra ...rzygam ... żżżygaj bośty "wyjontek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts