Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

terapia slabo dziala :roll:

stany lekowe nadal wystepuja :roll: ;)

idź z tad zła kobieto bo mi wszysko psujesz.Masz tyle innych watków ....po co ci ten?

Ło matko nasza gdziezes Ty????? Pacjenty nowe nam przybywają - co niektore w malignie bredzom...siostre Zochne na inne oddzialy delegowac kcom...Moze by tak jakie weksle dla tych pacjentuff obstalowac - za kazda brednie - latryny tygodniowe sprzatanie :-?

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Te nie specjalny to to od Zielonej się odwal - ona tu na oddziale to poprzytulac potrafi do piersi swojej - ale żeby zaraz się w niej zakochiwac....

Spadaj od niej (tzn nie zakochuj sie) bo ona ma tu nas wielu i jednego jedynego jej nie po3eba :wink:

Sebo8877

te sebowaty łosiem łosiem i 77 a ty co tak jej bronisz?Zaraz odwal sie, spadaj.Może nich ona zdecyduje komu dać się do tych (nie za dużych) "dyndadełek" poprzytulać a ma ich przecież tylko dwa.:D :D :D

No bo z Tobom to trza od razu zaro ostro - po doboci to Ty nie rozumiesz - widziałem co świntuchu robiłeś w latrynie. tfuuuj.

Tak do zdjęcia .....

Sebo8877

Te nie specjalny to to od Zielonej się odwal - ona tu na oddziale to poprzytulac potrafi do piersi swojej - ale żeby zaraz się w niej zakochiwac....

Spadaj od niej (tzn nie zakochuj sie) bo ona ma tu nas wielu i jednego jedynego jej nie po3eba :wink:

Sebo8877

:lol: :lol: :lol:

Sebo :lol: Was tu wielu a piersi (i to nie za duze :( ) tylko dwie :( :lol: :lol: :lol:

ehhh.... :lol:

Zielona ja to najbardziej lubię jak mnie przytulasz pomiędzy (mam wtedy obie na raz) :D :D :D

terapia slabo dziala :roll:

stany lekowe nadal wystepuja :roll: ;)

idź z tad zła kobieto bo mi wszysko psujesz.Masz tyle innych watków ....po co ci ten?

Ło matko nasza gdziezes Ty????? Pacjenty nowe nam przybywają - co niektore w malignie bredzom...siostre Zochne na inne oddzialy delegowac kcom...Moze by tak jakie weksle dla tych pacjentuff obstalowac - za kazda brednie - latryny tygodniowe sprzatanie :-?

znowu kibic z dala?.Masz na drugie

zochna?Poczytaj zanim mi udzielisz rady. .No co innego Selimm chłopak wie wszysto i nawet berety mu sie przypomnialy. :( :(

Raz na rok to i kura pierdnie.To chiba o na tyle.(to nie do ciebie selimm)

zochna?Poczytaj zanim mi udzielisz rady. .No co innego Selimm chłopak wie wszysto i nawet berety mu sie przypomnialy. :( :(

Eee tam zara z dala, w sloiku po Weroce pod latryna hibernacje przechodzilam 8)

Masz klopoty z pierdzeniem :o Jeszcze troche soku z Weronki by sie znalazlo...

Eee tam zara z dala, w sloiku po Weroce pod latryna hibernacje przechodzilam 8)

Masz klopoty z pierdzeniem :o Jeszcze troche soku z Weronki by sie znalazlo...

soku z weronki nazlezy uzywac oszczednie

bo sie konczy..... :(

ps. ciekawe jak pawson baluje...ile on do nadrobienia bedzie mial :o :lol:

Sorry, że ja się wtrancam chłopaki - zielonoświątkowcy :wink: , ale może byście sobie oddzielny wewontek adoracyjny założyli, tu szpital jest, tu trzeba cierpieć !!! :wink: :lol: a nie się oblizywać :wink: :wink: :wink:

ty sie uspokoj cholero jedna! :o :lol: :lol: :lol:

bo jeszcze taki jeden faktycznie gotowy to zrobic :-? - a wtedy Was wszyskich bede musiala powystrzelac zeby swiadkow nie miec jak go ukatrupie :evil: :lol:

rrmi, szykuj domiesniowe :wink:

Oni , cholery jedne wola dozylne , jakos rowniej bierze podobno. :roll:

jeszcze jakiegoś kolejnego wstrzasu dostaną :roll: ana...cośtam, czy jak mu tam :roll:

Wstrzasu ..AnanaKofana? :o :lol:

(btw. - na GW byl artykul i fota - Renatki Beger i podpis"Polska Mata Hari" :lol: :lol: :lol: )