anSi 28.09.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 terapia slabo dziala stany lekowe nadal wystepuja idź z tad zła kobieto bo mi wszysko psujesz.Masz tyle innych watków ....po co ci ten? Ło matko nasza gdziezes Ty????? Pacjenty nowe nam przybywają - co niektore w malignie bredzom...siostre Zochne na inne oddzialy delegowac kcom...Moze by tak jakie weksle dla tych pacjentuff obstalowac - za kazda brednie - latryny tygodniowe sprzatanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.09.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Henio w berecie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.09.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Henio w berecie .... A...to co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.09.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Te nie specjalny to to od Zielonej się odwal - ona tu na oddziale to poprzytulac potrafi do piersi swojej - ale żeby zaraz się w niej zakochiwac.... Spadaj od niej (tzn nie zakochuj sie) bo ona ma tu nas wielu i jednego jedynego jej nie po3eba Sebo8877 te sebowaty łosiem łosiem i 77 a ty co tak jej bronisz?Zaraz odwal sie, spadaj.Może nich ona zdecyduje komu dać się do tych (nie za dużych) "dyndadełek" poprzytulać a ma ich przecież tylko dwa. No bo z Tobom to trza od razu zaro ostro - po doboci to Ty nie rozumiesz - widziałem co świntuchu robiłeś w latrynie. tfuuuj. Tak do zdjęcia ..... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.09.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Te nie specjalny to to od Zielonej się odwal - ona tu na oddziale to poprzytulac potrafi do piersi swojej - ale żeby zaraz się w niej zakochiwac.... Spadaj od niej (tzn nie zakochuj sie) bo ona ma tu nas wielu i jednego jedynego jej nie po3eba Sebo8877 Sebo Was tu wielu a piersi (i to nie za duze ) tylko dwie ehhh.... Zielona ja to najbardziej lubię jak mnie przytulasz pomiędzy (mam wtedy obie na raz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 terapia slabo dziala stany lekowe nadal wystepuja idź z tad zła kobieto bo mi wszysko psujesz.Masz tyle innych watków ....po co ci ten? Ło matko nasza gdziezes Ty????? Pacjenty nowe nam przybywają - co niektore w malignie bredzom...siostre Zochne na inne oddzialy delegowac kcom...Moze by tak jakie weksle dla tych pacjentuff obstalowac - za kazda brednie - latryny tygodniowe sprzatanie znowu kibic z dala?.Masz na drugie zochna?Poczytaj zanim mi udzielisz rady. .No co innego Selimm chłopak wie wszysto i nawet berety mu sie przypomnialy. Raz na rok to i kura pierdnie.To chiba o na tyle.(to nie do ciebie selimm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.09.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 znowu kibic z dala?.Masz na drugie zochna?Poczytaj zanim mi udzielisz rady. .No co innego Selimm chłopak wie wszysto i nawet berety mu sie przypomnialy. Raz na rok to i kura pierdnie.To chiba o na tyle.(to nie do ciebie selimm) Eee tam zara z dala, w sloiku po Weroce pod latryna hibernacje przechodzilam Masz klopoty z pierdzeniem Jeszcze troche soku z Weronki by sie znalazlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.09.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 znowu kibic z dala?.Masz na drugie zochna?Poczytaj zanim mi udzielisz rady. .No co innego Selimm chłopak wie wszysto i nawet berety mu sie przypomnialy. Raz na rok to i kura pierdnie.To chiba o na tyle.(to nie do ciebie selimm) Eee tam zara z dala, w sloiku po Weroce pod latryna hibernacje przechodzilam Masz klopoty z pierdzeniem Jeszcze troche soku z Weronki by sie znalazlo... soku z weronki nazlezy uzywac oszczednie bo sie konczy..... ps. ciekawe jak pawson baluje...ile on do nadrobienia bedzie mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.09.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Henio w berecie http://koparka.patrz.pl/ Henio bez beretu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.09.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Sorry, że ja się wtrancam chłopaki - zielonoświątkowcy , ale może byście sobie oddzielny wewontek adoracyjny założyli, tu szpital jest, tu trzeba cierpieć !!! a nie się oblizywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Moze mnie kto poadoruje. Jestem piekna Mary z Bundeswery Chyba ktos ma hurtownie wazeliny I nie jest to zaden z naszych stalych pacjentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.09.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Sorry, że ja się wtrancam chłopaki - zielonoświątkowcy , ale może byście sobie oddzielny wewontek adoracyjny założyli, tu szpital jest, tu trzeba cierpieć !!! a nie się oblizywać ty sie uspokoj cholero jedna! bo jeszcze taki jeden faktycznie gotowy to zrobic - a wtedy Was wszyskich bede musiala powystrzelac zeby swiadkow nie miec jak go ukatrupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 dziziiis to sie porobiło. A ja sądziłam, że tylko w polityce, a tu na oddziale jeszcze większa chryja. Rozejść sie do sal - natychmiast. Termometry bedziem aplikować. rrmi, szykuj domiesniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 rrmi, szykuj domiesniowe Oni , cholery jedne wola dozylne , jakos rowniej bierze podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 rrmi, szykuj domiesniowe Oni , cholery jedne wola dozylne , jakos rowniej bierze podobno. jeszcze jakiegoś kolejnego wstrzasu dostaną ana...cośtam, czy jak mu tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.09.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 rrmi, szykuj domiesniowe Oni , cholery jedne wola dozylne , jakos rowniej bierze podobno. jeszcze jakiegoś kolejnego wstrzasu dostaną ana...cośtam, czy jak mu tam Wstrzasu ..AnanaKofana? (btw. - na GW byl artykul i fota - Renatki Beger i podpis"Polska Mata Hari" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.09.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 jaka Polska taka Mata Hari prosze mnie tu wiecej samej po nocy nie zostawiac Tu straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.09.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 jaka Polska taka Mata Hari a to fakt prosze mnie tu wiecej samej po nocy nie zostawiac Tu straszy tu nic nie straszy to ns nalozyl przescieradlo na glowe i lata po korytarzu i sie wyglupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 jaka Polska taka Mata Hari a to fakt prosze mnie tu wiecej samej po nocy nie zostawiac Tu straszy tu nic nie straszy to ns nalozyl przescieradlo na glowe i lata po korytarzu i sie wyglupia jak zochna tu już jest to ja ide na inny oddział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.09.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 no masz tu wypis i mam nadzieje ze Cie gdzies przyjma a jakbys mial problem - to zadzwon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts