anowi 29.08.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 matka to je to dzieciata, menżata a z trondzikiem jak nic zacznę palić cygara od prochów i jodyny to może na humorek i wzrok pomaga ale nie na cerfę cholechcia i zdjęcie tesz se stylowe zrobiem aco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Jeśli chłopcy z Suwałk u Gosi przypominali chłopców z Suwałk, którzy będą u mnie - to... nie było na czym oka..... Aggi, nie bój, oblukam swoich górali, jak uznam, że wyniki są zadowalające, to możesz przyjechać na wizję lokalną, postoimy sobie, popatrzymy, pouśmiechamy się, niby tego... wiesz... i nikt nas nie przegoni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Eee, moi eleganccy byli, w okularach przeciwsłonecznych i z opalonym torsem, oj.... Matka, a jeden, to i dla Ciebie był odpowiedni Dawaj go! Obaczym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 fajnie się czyta te Wasze zdrady, swego czasu nawet tez kciałam pozdradzać ale co tam sie wcinac w zgrany zespół - trzeba było się decydować od razu, a poza tym nie te pory. Dziecka mnie wychowały i z niemi idę spać wczesną porą i staje wczesną ale czytam i mam swoich faworytów No, co Ty...wszyscy nowi chetnie widziani, ja tez nowa Wiadomo, nie ma jak to nowe ciałko do zdradzania , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Eee, moi eleganccy byli, w okularach przeciwsłonecznych i z opalonym torsem, oj.... Matka, a jeden, to i dla Ciebie był odpowiedni Dawaj go! Obaczym! jak lukne w aparat, to zobacze czy tez uwieczniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.08.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 półgołe zdjęcia będą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 29.08.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 gośku tylko z odpowiednim zooooooooomem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 i z dołu robione... coś już kiedyś we forum było o dekarzach w kitlach... tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 29.08.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 a zdjęcia tylko wkitlach i z dołu też były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 29.08.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 to u góry to byyło pytanie i powinien być taki o ? znaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 a zdjęcia tylko wkitlach i z dołu też były Nie Był jeno bardzo obrazowy opis jak wiater wiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 to u góry to byyło pytanie i powinien być taki o ? znaczek No przecież każden by się domyślił, nie na darmo te tabletki żremy, przepustowość umysłową dobrą mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.08.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 długi chyba po Tobie już!!! Możesz łaskawie odkichać się od mojego profilu matka miała rację! Kuracja DD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 długi chyba po Tobie już!!! Możesz łaskawie odkichać się od mojego profilu matka miała rację! Kuracja DD. Przecież popłynął!!! z wody wartkim strumieniem! czyżby koszyczka się uczepił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 29.08.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 z tego co wiem to długi z rmex`em, opanowali w sobotę i niedzielę forum i wszystkich wyłączyli, długi mści się za śwliwki i sraczkę! remx zaś za to że leżał z Weronką i małe co nieco przesiąkł zapachem nieświeżej Weronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.08.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 z tego co wiem to długi z rmex`em, opanowali w sobotę i niedzielę forum i wszystkich wyłączyli, długi mści się za śwliwki i sraczkę! remx zaś za to że leżał z Weronką i małe co nieco przesiąkł zapachem nieświeżej Weronki dobrze, że chociaż śladów ich działalności nie ma. To by była jazda jakbyśmy musieli sobie kursorkiem z ekranu od spodu zdrapywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.08.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 długi chyba po Tobie już!!! Możesz łaskawie odkichać się od mojego profilu matka miała rację! Kuracja DD. Przecież popłynął!!! z wody wartkim strumieniem! czyżby koszyczka się uczepił? na to wygląda. za mesjasza chce robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.08.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 a zdjęcia tylko wkitlach i z dołu też były a co chcialas zobaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 fajnie się czyta te Wasze zdrady, swego czasu nawet tez kciałam pozdradzać ale co tam sie wcinac w zgrany zespół - trzeba było się decydować od razu, a poza tym nie te pory. Dziecka mnie wychowały i z niemi idę spać wczesną porą i staje wczesną ale czytam i mam swoich faworytów No, co Ty...wszyscy nowi chetnie widziani, ja tez nowa Wiadomo, nie ma jak to nowe ciałko do zdradzania , to moze ja odejde i wroce ? tez bym byla nowa , a tak to sie juz mna okoliczna kawalerka znudzila jakich masz faworytow anowi*? powiedz nam , tutaj , reszta w zdradach siedzi to nie zobacza aby do bojek ulicznych nie doszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 długi chyba po Tobie już!!! Możesz łaskawie odkichać się od mojego profilu matka miała rację! Kuracja DD. Przecież popłynął!!! z wody wartkim strumieniem! czyżby koszyczka się uczepił? na to wygląda. za mesjasza chce robić? to remxa chce wygryzc? to Ci dlugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts