sebo8877 02.10.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 o kurde ... tak se patrze i widze ze wy cały dzień dzisiaj gadacie o KUPIE chyba się wam marzy picie kupą piwa wieczorem ... Pawian to tylko tako przykrywka to g..ówn..o Jak zawsze chodzi o seks..... Ale Ciiicho nic nikomu ... Ciiii Sebo8877 Ale chyba grupowy ? Na oddziale tylko terapię grupową prowadzimy Nic w pojedynkę Się rozumie w grupie zawsze raźniej, milej i cieplej Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 aha... akurat nie w pojedynke jak prosilam by mi ktos pomogl w czyszczeniu latryny to nagle nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Caramba Parura Rura Gdzie jest ten cholerny janek kiepura?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Caramba Parura Rura Gdzie jest ten cholerny janek kiepura?? ooo.....rrmi gdzie bylas jak cie nie bylo?~! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.10.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Caramba Parura Rura Gdzie jest ten cholerny janek kiepura?? ooo.....rrmi gdzie bylas jak cie nie bylo?~! siedziała na dębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Caramba Parura Rura Gdzie jest ten cholerny janek kiepura?? ooo.....rrmi gdzie bylas jak cie nie bylo?~! siedziała na dębie a po ...cholere? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 siedziała na dębie i dlubalam w zebie i myslalam o Tobie moj Ty wejnyrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 siedziała na dębie i dlubalam w zebie i myslalam o Tobie moj Ty wejnyrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 co sie cieszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.10.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 a co płakać mam?????? ciesze się bo mi się zielona w liściu wyobraża (w małym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Te adorator w kolko golon Mnie masz adorowac w sobote to sily zbieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Te adorator w kolko golon Mnie masz adorowac w sobote to sily zbieraj ooo a Wy sie bedzieta w sobote adorowac?!! a ja pracuje nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.10.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 siła przewodnia narodu jeszcze nico nie gadałą ale jak tak mówisz to od dzisiaj post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Brara bara turu ruru bedzie imprez w Honolulu stol szykujcie do tanczenia bedzie ..hmm nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 ja sie tak nie bawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 02.10.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ja tez sie nie bawie (na sobote zaplanowali mi czyszczenie kostnicy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ja tez sie nie bawie (na sobote zaplanowali mi czyszczenie kostnicy). chcesz to Ci pomoge a kosci mozna zabierac do domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.10.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Te adorator w kolko golon Mnie masz adorowac w sobote to sily zbieraj ooo a Wy sie bedzieta w sobote adorowac?!! a ja pracuje nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie przyjeżdżaj to będzie okazja zielone w różowe posmerać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 ja sie nie bawie po trojnasob... -glowa mnie boli -w sobote sa targi -antyterrorysta wyjechal na tydzien grrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Te adorator w kolko golon Mnie masz adorowac w sobote to sily zbieraj ooo a Wy sie bedzieta w sobote adorowac?!! a ja pracuje nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie przyjeżdżaj to będzie okazja zielone w różowe posmerać toc mowie ze pracuje targuje sie... znaczy wystawiamy (nie wiem po co ) na jakis glupich targach mieszkaniowo-projektowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts