zielonooka 04.10.2006 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Wy tu o pierdolach.. a mi sie przypomnial Janko Muzykant .. dlugo to on nie pozyl http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a045.gif długo ( ) to nie... ale za to JAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.10.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 idź i daj sobie zrobić, ale nie krzywdę krzywde o ja bym kciala , ale w takim celu to sie chyba trzeba do jakiego lasu wypuscic Nie wiem jaki to ma zwiazk z Jankiem Zochny Mam dwie wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 04.10.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 A mi już ostatecznie odbiło - i powiem publicznie - jest dobrze !!!! ale nie powiem gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.10.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 a czemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 04.10.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 A bo tak. Po prostu jest albo dobrze albo źle. I akurat jest dobrze. Później będzie źle. Też bez powodu. Ale na razie jest dobrze. To się chyba nazywa życie. Takie cóś co się kończy śmiercią. Czy wszystko jazne? To idziem się dalej naparzać. sebo ostatnio widziałem jak do latryny się chował. Zastosuję manewr oskrzydlający... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.10.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 A bo tak. Po prostu jest albo dobrze albo źle. I akurat jest dobrze. Później będzie źle. Też bez powodu. No racja u mnie np. teraz chwilowo zle wlasciwie bez powodu ale bedzie dobrze ufffff... wazne ze sie kreci Ja mysle ze zwiazek Zochny z Jankiem jest taki ze Zochna sie kiedys w Janku (jakims) kochala i ja sentymentalnie wzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.10.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Z ostatniej chwili dlugi bdzie mial dziecko z koza co robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.10.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Z ostatniej chwili dlugi bdzie mial dziecko z koza co robimy? ] ooo to ja nie wiem czy to dobrze trzeba bedzie zrobic zrzute na prezenty , pieluchy... same wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.10.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 A bo tak. Po prostu jest albo dobrze albo źle. I akurat jest dobrze. Później będzie źle. Też bez powodu. Ale na razie jest dobrze. To się chyba nazywa życie. Takie cóś co się kończy śmiercią. Czy wszystko jazne? To idziem się dalej naparzać. sebo ostatnio widziałem jak do latryny się chował. Zastosuję manewr oskrzydlający... Uwaga - bedę stosował manewr wilczego pola Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.10.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Z ostatniej chwili dlugi bdzie mial dziecko z koza co robimy? ] ooo to ja nie wiem czy to dobrze trzeba bedzie zrobic zrzute na prezenty , pieluchy... same wydatki chytrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.10.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Z ostatniej chwili dlugi bdzie mial dziecko z koza co robimy? to cudowna wiadomosc a kto jest matka w tym zwiazku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 04.10.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Z ostatniej chwili dlugi bdzie mial dziecko z koza co robimy? to cudowna wiadomosc a kto jest matka w tym zwiazku ? matką jest mm której już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.10.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 matką jest mm której już nie ma rozumiem. to w pelni zrozumiale . czyli dlugiemu i kozie urodzi sie sierotka. bedziemy jej uzywac do losowania dyzurow w latrynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.10.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Zarzadzam poszukiwania !!!!! mejdej sos zaginal druh Borucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.10.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 długi się rozsiał czyli ale on ma sposób, żeby sprawdzić czy to jego - jeszcze w fazie prenatalnej. Ja też jestem w fazie prenatalnej i po sprawdzeniu dochodzę do wniosku, że długi nie jest moim ojcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.10.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Zarzadzam poszukiwania !!!!! mejdej sos zaginal druh Borucha zaginął druh bo-rucha ? To dziwne chyba nie jest? dajcie człowiekowi spokój po-... i po-wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.10.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Zarzadzam poszukiwania !!!!! mejdej sos zaginal druh Borucha Ten rudy ? Może się przefarbował Dyć wiadomo że rude to fałszywe A on z gruntu dobry chłopina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.10.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Nasz Superman gonil Zmijke het, nawet za latryne (Charakter miala znany, avatar calkiem mily) Chcial live pogadac z nia chociazby przez godzine Do glowy mu wewatki rozne sie wkrecily Zmijka nie z rodu łosi nie wszystko lyknac chciala Nie wszystko czytam , fama glosi, ze we "Wyborach" go skopala... Biedny Superman chcial dla niej walczyc z wiatrakami Ten atak bardziej bolal, niz wszystkich pozostalych Gdy sie witala Nowa, dostala odlamkami "Psycholog" sie w kat chowa, niewielu jest juz calych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.10.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Zarzadzam poszukiwania !!!!! mejdej sos zaginal druh Borucha daj spokoj nie zaginął ... po prostu nie ma druchaborucha ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.10.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Nasz Superman gonil Zmijke het, nawet za latryne (Charakter miala znany, avatar calkiem mily) Chcial live pogadac z nia chociazby przez godzine Do glowy mu wewatki rozne sie wkrecily Zmijka nie z rodu łosi nie wszystko lyknac chciala Nie wszystko czytam , fama glosi, ze we "Wyborach" go skopala... Biedny Superman chcial dla niej walczyc z wiatrakami Ten atak bardziej bolal, niz wszystkich pozostalych Gdy sie witala Nowa, dostala odlamkami Psychol sie w kacie chowa, niewielu jest juz calych. chlopie a cuś-ty żarł podziel się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts