sebo8877 09.10.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ta mimimalistyczna lawke dedykuje naszej kolezance Aggi i Jej narzeczonemu Sebo Niech Im szczescie towarzyszy na wieki Niech mnoza sie i trwaja w zdrowiu razem ze swoim uzebieniem , celulitem i wlosami na nogach http://www.hastegarden.com/images/lawka.jpg Fajno ławka - nie wiedziłem że tak ładnie mamy na oddziale Kto tak wysprzatał ??? Ja tylko kobiecie w biedzie chciałem pomóc a Wy od razu żem zbok i niewyżytek? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.10.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ta mimimalistyczna lawke dedykuje naszej kolezance Aggi i Jej narzeczonemu Sebo Niech Im szczescie towarzyszy na wieki Niech mnoza sie i trwaja w zdrowiu razem ze swoim uzebieniem , celulitem i wlosami na nogach http://www.hastegarden.com/images/lawka.jpg ja się nie mnożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.10.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ta mimimalistyczna lawke dedykuje naszej kolezance Aggi i Jej narzeczonemu Sebo Niech Im szczescie towarzyszy na wieki Niech mnoza sie i trwaja w zdrowiu razem ze swoim uzebieniem , celulitem i wlosami na nogach http://www.hastegarden.com/images/lawka.jpg ja się nie mnożę dzielisz się jak? przez pączkowanie, czy jakoś inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.10.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Czy paczkowanie albo klonowanie wchodzi w gre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.10.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Jak dobrze zapaczkuje to bedziemy mieli na oddziale male AggatkaMoge czasem bawic takie przytulanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.10.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 czy my tu mamy oddzial zamkniety ? jak najbardziej , a co? chcesz kogos przyprowadzic ? acha. nie... chcialam wyleźć.. myslalam ze sie klucz na ten przyklad zgubil - i walilam pol nocy, ale zawarte na glucho i cisza tylko Sebo gruchal i jakies glosy mi sie tu nagraly Nie...nie chcę, nie chcę na tym azbeście po azbeście echo się niesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.10.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 walilam pol nocy ojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.10.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 walilam pol nocy ojej rozne znam sposoby ale na głucho nie próbowałem ... jako to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.10.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Zochna Ty nie mozesz wyjsc tak sobie z oddzialu , Ty pomocy potrzebujesz . Ciagle Walic to mozna tez o sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 czy my tu mamy oddzial zamkniety ? jak najbardziej , a co? chcesz kogos przyprowadzic ? acha. nie... chcialam wyleźć.. myslalam ze sie klucz na ten przyklad zgubil - i walilam pol nocy, ale zawarte na glucho i cisza tylko Sebo gruchal i jakies glosy mi sie tu nagraly Nie...nie chcę, nie chcę na tym azbeście po azbeście echo się niesie... Widzisz jaki mi sie śnią gupoty po tych białogłowach - ale teraz już wychodzą na prostą -kończę z tym sexem - tzn nikomu już nic nie bede proponował bo sie potem ze mnie śmiejom _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.10.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 [Nie...nie chcę, nie chcę na tym azbeście po azbeście echo się niesie... Widzisz jaki mi sie śnią gupoty po tych białogłowach - ale teraz już wychodzą na prostą -kończę z tym sexem - tzn nikomu już nic nie bede proponował bo sie potem ze mnie śmiejom _ Jak zaproponujesz dobrą kroplóweczkę to jak boni-dydy się tylko pięknie uśmiechnę http://www.strefa9.pl/ekartki/kartki/3/small/60s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.10.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 grzyby mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.10.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Zochna Ty nie mozesz wyjsc tak sobie z oddzialu , Ty pomocy potrzebujesz . Ciagle Walic to mozna tez o sciane Mozna w plot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.10.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 grzyby mam Spożyłaś już ? I co widzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.10.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 grzyby mam miedzy palcami ? Walic to mozna tez o sciane o sciane to mi sie troche rozbryzguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.10.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 grzyby mam to moje te grzyby byly na jutro Na rozbryzgi dobre sa umizgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 grzyby mam Spożyłaś już ? I co widzisz ? takie kółka widzę w lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.10.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 grzyby mam Spożyłaś już ? I co widzisz ? takie kółka widzę w lewo Ale co robią ? To ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.10.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ale co robią ? To ważne a Ona akurat wie co one robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.10.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 grzyby mam Spożyłaś już ? I co widzisz ? takie kółka widzę w lewo Ale co robią ? To ważne wpierdzielają kluski na parze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts