mmmad 12.10.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Pojde juz, co tu bede tak sam pisal... --You're scared of who you are Scared of who you might be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.10.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 r, dawaj plecy to ja sie moze tak podstawie ale masz dlugie paznokcie? a manicure zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.10.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Pojde juz, co tu bede tak sam pisal... -- You're scared of who you are Scared of who you might be ale Ty to pieknie ujales to zajeb..hmm jest i takie glebokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.10.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Cze Oszołomy Widzę ze romatycznie się zrobiło??? Wszyscy porzytulani, Zielona ma masło w oczach (niech ktoś jej to wyjmie) miłością zyje chudnie bidna, Sellim bez Gaci lata, ten z tym kubkiem sie kiwa:) tylko 1 dzień mnie nie było a ty taaaaaaakieeee zmiany. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 a co ... trza sie rozwijac a nie zwijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.10.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 a co ... trza sie rozwijac a nie zwijac Ni ma sprawy ja trza to trza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ufff polecam maslo w oczach bardzo dobrze na zmarszczki robi wygladza i wogole natluszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.10.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Zielona, a Ty po tych kontaktach nie zostałaś zapluskwiona? Bo wiesz my tu robimy ściśletajnie i nie chcielibyśmy żeby się to dostało do mediów i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.10.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ufff polecam maslo w oczach bardzo dobrze na zmarszczki robi wygladza i wogole natluszcza ale masz oka w oczach, tłuste takie. Wyglądasz jakbyś żal jakiś miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.10.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 nie mam zalu! ja po prostu mam taki glupi wyraz twarzy ps. co znaczy....zapluskwiona?! myslisz ze nas "podsłuchowywuja" teraz?!?!?!?! myslisz zeo on tylko udawal te uczucia a tak naprawde tto tajny agent?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.10.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ttttak wwwidzisz zzzaczęłyśmy sie jąkkkać z nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.10.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ktos nam uciekl ze szpitala. http://www.policja.pl/index.php?dzial=1&id=3899 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 13.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Na szczęście gościa złapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.10.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 No nie, znowu ktoś nam uciekł? Tragedia. zielonooka - nie chcę żebyś się załamała ale wiesz, z tymi pluskwami to ... I żeby tylko podsłuch ale te zdjęcia... Poznajesz? :http://www.houkgallery.com/image/brandt/iris/Page53.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 fajne to zdjęcie ... dzisiaj bedziemy sie bawić w fotografa w szpitalu wieczorem ja wezme aparat a dziewczyny maja sie tak ubrac jak ta na zdjeciu bedzie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.10.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 No nie, znowu ktoś nam uciekł? Tragedia. zielonooka - nie chcę żebyś się załamała ale wiesz, z tymi pluskwami to ... I żeby tylko podsłuch ale te zdjęcia... Poznajesz? : http://www.houkgallery.com/image/brandt/iris/Page53.jpg DRAŃ!!!!! mowil ze nikt nie bedzie widział tych fot!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 wy tak na serio czy poprostu znowu lizaliście trutkę na szczury ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.10.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 zielonooka - nie przejm się, tu nikt nie zagląda, to tak jakby nikt nie widział... Co innego jakby było zdjęcie kozy, albo długiego, albo obydwojga - o wtedy mielibyśmy pad serwera z przeciążenia ... I poparz na to z właściwej perspektywy. Jako stuletnia babcia z rozrzewnieniem je sobie pooglądasz, wnukom pokażesz... To co, może Pawson ma lepsiejszy aparat, ale we mnie dusza artysty drzemie - pstrykamy nastepne foty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 No nie, znowu ktoś nam uciekł? Tragedia. zielonooka - nie chcę żebyś się załamała ale wiesz, z tymi pluskwami to ... I żeby tylko podsłuch ale te zdjęcia... Poznajesz? : http://www.houkgallery.com/image/brandt/iris/Page53.jpg DRAŃ!!!!! mowil ze nikt nie bedzie widział tych fot!!!!! No to niezła impreza była .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.10.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Pawson - ten biały proszek to była trutka na szczury? Dawaj zaraz namiary gdzie to można kupić. Biorę każdą ilosć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts