Pawson 13.10.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 musze to powiedzieć bo mnie nurtuje ... - na czym siedział fotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Pawson - ten biały proszek to była trutka na szczury? Dawaj zaraz namiary gdzie to można kupić. Biorę każdą ilosć!!! jak to gdzie ... u każdego zegarmistrza przeciez wszyscy wiedza PS. inny bialy proszek jakbys chcial to mozna kupic w kiblu kazdej podstawówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 musze to powiedzieć bo mnie nurtuje ... - na czym siedział fotograf Ty się lepiej zastanów na czym spoczywała jego głowa i co miał w zasięgu .... języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 musze to powiedzieć bo mnie nurtuje ... - na czym siedział fotograf Ty się lepiej zastanów na czym spoczywała jego głowa i co miał w zasięgu .... języka o takich rzeczach to ja nawet myslec nie moge za mlody jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.10.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ucz sie ucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.10.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 musze to powiedzieć bo mnie nurtuje ... - na czym siedział fotograf Ty się lepiej zastanów na czym spoczywała jego głowa i co miał w zasięgu .... języka o takich rzeczach to ja nawet myslec nie moge za mlody jestem ... O to przepraszam Ja też 70 lat temu nie mógłbym o tym myśleć spokojnie. Teraz myślę raczej o tym gdzie przed snem (tj. o 19:00) położyłem swoją sztuczną szczękę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 sie ucze ... cały czas sie ucze ... bogus ... przed bajką każą ci iść spać to chyab jeszcze młodszy odemnie jestes bo ja juz moge siedziec do 19:15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.10.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A ni mówiłem - ostawić Was na kwilę - to zaraz się po pempkach Liżecie ZOCHA gdzieś tys jest???? Zaprowadź tu porżadek - bo się źle dzieje. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.10.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Lizanie po pempkach ci się nie podoba? Jak nie to nie - Ciebie lizał nie będę... Może poprosisz kozę - ona taki dłuuuuuuuuuuuuuuuugi ma jęzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.10.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 My sie z Zochna wcale nie zamknelismy w magazynku. Oddzialowa mnie poprosila o pomoc, to poszedlem. Te drzwi sie same zatrzasnely. Nie mam krawata? Nigdy nie mam krawata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.10.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 mmmad - oczywiście Ci wierzymy. Zawsze ci wierzymy. By the way: czy za 9 miesięcy będzie już czynny oddział położniczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 13.10.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A ni mówiłem - ostawić Was na kwilę - to zaraz się po pempkach Liżecie ZOCHA gdzieś tys jest???? Zaprowadź tu porżadek - bo się źle dzieje. Sebo8877 a nie łaskocze to czasem? bo ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.10.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A ni mówiłem - ostawić Was na kwilę - to zaraz się po pempkach Liżecie ZOCHA gdzieś tys jest???? Zaprowadź tu porżadek - bo się źle dzieje. Sebo8877 a nie łaskocze to czasem? bo ja nie wiem Poważnie nie wiesz? To jest tak że czy łaskocze czy nie zależy od tego KTO i JAK. I oczywiście KOMU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A ni mówiłem - ostawić Was na kwilę - to zaraz się po pempkach Liżecie ZOCHA gdzieś tys jest???? Zaprowadź tu porżadek - bo się źle dzieje. Sebo8877 a nie łaskocze to czasem? bo ja nie wiem Poważnie nie wiesz? To jest tak że czy łaskocze czy nie zależy od tego KTO i JAK. I oczywiście KOMU. i za ile ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 13.10.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Pawson - Tobie za to płacą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.10.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Pawson - Tobie za to płacą ??? eee, to pewnie pawson płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.10.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 ZOCHA gdzieś tys jest???? Zaprowadź tu porżadek - bo się źle dzieje. Sebo8877 oj zara zara ide... jak szprzatac trzeba - to odrazu ja, tak a moze ja bym tez chciala tanczyc a moze ja bym tez chciala gacie drzec a moze ja bym tez chciala iskry krzesac a przeciez ja jestem kobieto - moze ja tez mam potrzeby co a moze ja tez bym chciala zeby ktos rozpalil we mnie taki ogien zeby wszystkie pozary Rzymu przy nim jak zapalka na wietrze gasly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 matko mocne to bylo co mnie do tego mleka doleli i chyba Zorro nawet tu byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 kurde Zochna a cus ty zarła ?? PS. dementuje wszystkie pogłoski na temat płacenia nikomu nie płacę i nikt mi nie płaci ... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.10.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Fajna byla dzis terapia. Pan dochtor zalecil nam, zebysmy przebrali sie za postacie, jakie najbardziej lubimy. Moj bohater to taki czarny, co dawal biednym i bogatym tez dawal jesli potrzebowaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts