Pawson 13.10.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Fajna byla dzis terapia. Pan dochtor zalecil nam, zebysmy przebrali sie za postacie, jakie najbardziej lubimy. Moj bohater to taki czarny, co dawal biednym i bogatym tez dawal jesli potrzebowaly... kurna .. ani chybi kunta-kinte z "korzeni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.10.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 czesc.... znow mi sie chce jesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 czesc zielona nałap sobie muszek owocówek ... od biedy ujdą na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.10.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 czesc zielona nałap sobie muszek owocówek ... od biedy ujdą na kolację ciiichoo lepiej mi powiedz jak wydebic jutro wyjsciowke - przepustke ze szpitala na cala noc ps, zupke chinska mam i wlasnie wcinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 czesc zielona nałap sobie muszek owocówek ... od biedy ujdą na kolację ciiichoo lepiej mi powiedz jak wydebic jutro wyjsciowke - przepustke ze szpitala na cala noc ps, zupke chinska mam i wlasnie wcinam ZIELONA BEDZIE SIE SEKSIŁA ZIELONA BEDZIE SIE SEKSIŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.10.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 czesc zielona nałap sobie muszek owocówek ... od biedy ujdą na kolację ciiichoo lepiej mi powiedz jak wydebic jutro wyjsciowke - przepustke ze szpitala na cala noc ps, zupke chinska mam i wlasnie wcinam ZIELONA BEDZIE SIE SEKSIŁA ZIELONA BEDZIE SIE SEKSIŁA no pewnie ze będzie zielonej tez sie od zycia cosik nalezy a nie tylko te latryne czyszcze i czyszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.10.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 w takim razie to poważna sprawa ... aaa poznaj moje dobre serce posprzatam jutro za ciebie latryne a ty lec i milej zabawy wloze najwyzej peruke i nikt sie nie gapnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.10.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 w takim razie to poważna sprawa ... aaa poznaj moje dobre serce posprzatam jutro za ciebie latryne a ty lec i milej zabawy wloze najwyzej peruke i nikt sie nie gapnie ... dzieki zobaczysz - ja pamietam takie rzeczy odwdziecze sie:P a teraz lece spac - ciiii caly oddzial juz spi Pwson - do łózka dooobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.10.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 To odwdziecz mu sie wczesniej i juz potem nie bedzie Ci sie chcialo wychodzic Wszyscy beda zadowoleni - ja tez, bo w spokoju sobie na swietlicy obejrze jakis fajny, brazylijski serial. Pawson zawsze przechodzi i przelacza na portugalskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.10.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 To odwdziecz mu sie wczesniej i juz potem nie bedzie Ci sie chcialo wychodzic Wszyscy beda zadowoleni - ja tez, bo w spokoju sobie na swietlicy obejrze jakis fajny, brazylijski serial. Pawson zawsze przechodzi i przelacza na portugalskie... A... Zochna na wenezuelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.10.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 To odwdziecz mu sie wczesniej i juz potem nie bedzie Ci sie chcialo wychodzic Wszyscy beda zadowoleni - ja tez, bo w spokoju sobie na swietlicy obejrze jakis fajny, brazylijski serial. Pawson zawsze przechodzi i przelacza na portugalskie... bracie w wewątku obok przeczytałem że trzy razy pomyślałeś i to jednego dnia kurde ... zaczynam sie o ciebie martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.10.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Biore dyzur w latrynie . Prosze mi nie przeszkadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.10.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Biore dyzur w latrynie . Prosze mi nie przeszkadzac od 15:00 czekam aż skończysz - juz nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.10.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Biore dyzur w latrynie . Prosze mi nie przeszkadzac od 15:00 czekam aż skończysz - juz nie mogę Ale wena , no no , pozazdrościć Bite 4 godziny , ani chybi cóś wielkiego nam się rodzi Koza się z zadrości kopytkami nakryje Na bank I znowu do psychoterapeuty na kozetkę trza ją będzie kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 skonczylam i jestem dosc zadowolona Aggi przeciez masz jeszcze tego pampersa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.10.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 skonczylam i jestem dosc zadowolona Aggi przeciez masz jeszcze tego pampersa? Ale Pampers byl do 18 kg. A ona juz w nim uzbierala 19... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.10.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 bracie w wewątku obok przeczytałem że trzy razy pomyślałeś i to jednego dnia kurde ... zaczynam sie o ciebie martwic Stary, zostales moim idolem. Albo innym supertalentem. Dzis o mnie sie martwily tylko robaki z mielonki. Zebym ich za duzo nie zjadl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.10.2006 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 bracie w wewątku obok przeczytałem że trzy razy pomyślałeś i to jednego dnia kurde ... zaczynam sie o ciebie martwic Stary, zostales moim idolem. Albo innym supertalentem. Dzis o mnie sie martwily tylko robaki z mielonki. Zebym ich za duzo nie zjadl. Nie kce być idolem chce być supertalentem od robienia nic ... no i oczywiście dżemu z dżdżownic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Tez bym chciala byc idolem Wezmie mnie ktos na idola? Drogo sie nie wycenie Komu komu komu , bo jade do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.10.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 rrmi to ja Cie bierę - a jakim temacie jesteś mi tym idolem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts