rrmi 15.10.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 czy bedziesz mnie zywic jako tego idola? Pozniej pomyslimy jaka bede Ideologicznie i sukcesywnie bedziemy przesuwac srodki Ale nie te do ochrony roslin W temacje wojny secesyjnej to ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.10.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Ciebie lepiej zywic cy ubierac ? Czym bedziecie przesuwac srodki ? Bo moj przesuwak juz jest nadwyrezony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.10.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 a kunta kinte to chyba nie dozyl wojny secesyjnej ciekawe po ktorej stronie by byl - gdyby zyl i gdyby nie zyl to tez ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.10.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 ale smierdzi. to ta herbata. i wcale nie jest czerwona a miala byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.10.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 fajnie tak sobie pogadac zasadniczo ze wszystkim sie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Wiesz Zosiu ja tez nie mam problemow.CHCE JESZCZE DOZYC DO SAMEJ SMIERCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.10.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 ale smierdzi. to ta herbata. i wcale nie jest czerwona a miala byc. ta z liści koki? to zielonkawa, ale wali faktycznie rrmi ja Cie mogę wyżywic, ale wiesz, że u mnie to albo pomidorowa, albo garmaż. Co do ubrania, to damy rade, moje sie zwęzi... bo ona chuda strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 mam dynamit moge uzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.10.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 mam dynamit moge uzyc użyj - ja pragne popatrzec chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.10.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 uff .. dopsz ze jestescie bo juz myslalam ze wszyscy poszli na randke albo prowadza bujne zycie towarzyskie jest dynamit - to moze sie rozerwiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.10.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 lonta moge podpalic.Ochotniczo.Ale profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.10.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 ja na przykład nic nie prowadze bo siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.10.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Jestem! teskniliscie? tiaaa... jasne ooooo kto tak ladnie oddzial posprzatal rrmi chyba nie ty?! aha- herbattki chce - tej zielonej (moze byc z lisci koki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.10.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Jestem! teskniliscie? tiaaa... jasne ooooo kto tak ladnie oddzial posprzatal rrmi chyba nie ty?! aha- herbattki chce - tej zielonej (moze byc z lisci koki) a Ty co przyniosłaś??? Na wysprzatane przyszłas i jeszcze konsumpcję chcesz zamawiać?? No patrzcie ją.... a nereczki pełne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.10.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 ja na przykład nic nie prowadze bo siedzę nie martw sie Aggi. Jest szansa na amnestie. Wykupimy za Ciebie weksel. Z kasy oddzialowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.10.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 chyba zara sie rozerwie idol eje koktajlu mołotowa ... o jak ja lubie cynaderki ... - kogo nadgryźć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Pawson sie obrobil , trzeb Go oporzadzic , raz dwaZuzyte pampersy poprac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.10.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 ja na przykład nic nie prowadze bo siedzę nie martw sie Aggi. Jest szansa na amnestie. Wykupimy za Ciebie weksel. Z kasy oddzialowej to sie nie uda, wolę zostac odbita (nie mylic z obitą) na przykład zestrzelona (nie mylić z zastrzeloną) z szafotu (nie mylic z szlafrokiem), czy też raczej szubienicy (nie mylic z kamienicą) i żeby było romantyczne zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.10.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Pawson sie obrobil , caluśki... dookoła ... panoramicznie w zasadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.10.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 ja na przykład nic nie prowadze bo siedzę nie martw sie Aggi. Jest szansa na amnestie. Wykupimy za Ciebie weksel. Z kasy oddzialowej to sie nie uda, wolę zostac odbita (nie mylic z obitą) na przykład zestrzelona (nie mylić z zastrzeloną) z szafotu (nie mylic z szlafrokiem), czy też raczej szubienicy (nie mylic z kamienicą) i żeby było romantyczne zakończenie reumatyczne zakończenie to ...chyba w paluszkach ( nie mylic z koluszkami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts