Majka 16.10.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Teraz to juz sie zrozpaczylam Zrobie sepuku e tam se zrób mupuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 16.10.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Teraz to juz sie zrozpaczylam Zrobie sepuku e tam se zrób mupuku Na to też chyba nie zasłużyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Na to też chyba nie zasłużyłem... a kto by teraz dochodzil na co Ty sobie zasluzyles a na co nie Idz lepiej posprzataj w latrynie , bo cos dawno nie miales dyzuru Obijasz sie jak majster na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.10.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 a Wy zamiast o d.pie i marynie to wkolko o latrynie gdzie jest ten co tu byl ale juz go nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 bo w latrynie ja lubie byc z ta d.pa to bylo tak , ze to byla dupa maryni wlasnie jej i tylko jej ona byla z nia bardzo zwiazana emocjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.10.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 bo w latrynie ja lubie byc z ta d.pa to bylo tak , ze to byla pupa maryni wlasnie jej i tylko jej ona byla z nia bardzo zwiazana emocjonalnie tak, czytalam o tym. to wzruszajaca historia ide i wroce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 to wzruszajaca historia ide i wroce. no ja to sie az poplakalam zapomnialam nawet o strzemionach , ktore mi sie snia teraz po nocy tez sie chyba z nimi zwiaze duchowo ja zaczekam , bo czytam nastawie baniak z bimbrem, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.10.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 rrmi. ja mam 20 litrów gotowych do przepędzenia. Skołuj szkło to sie podzielę efektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 mam 20 litrów gotowych do przepędzenia. ale chyba w moja strone jak rozumiem te litry przepedzisz Czekam jutro po 10 rano z koparka do popchania biedne litry tak w szczere pole przepedzone beda Zosia je chetnie pocieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.10.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Raczej mialem namyśli przepędzenie ich w temperaturze pomiedzy 60-70 stopni celem zwiększenia siły oddziaływania na człowieka. Liczę, że z 20 litrów powstanie z jakieś 3. Do ciebie ich pędzić nie będę bo nie wiem nawet czy wroga bym tym poczęstował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.10.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Teraz to juz sie zrozpaczylam Zrobie sepuku nie sepuku, ale se kupe, a tak w ogóle postaraj się o jakiś atavar bo Cię nie można rozpoznać, no chyba, że posmarujesz siem tom kupom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.10.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Pod palcami kobiet robie sie coraz dluzszy.Doliczylem sie juz siedmiu "m". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Ty przypedz te litry tutaj do szpitala , tu sie nie wybrzydza. Jak Pawson sie dosadzi to nie odpusci Chciwy jest na piwo jak pies na baby Jak chcesz to za te piwo uloze Cie z Weronka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.10.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 i zewnętrze też ujawnia - zobaczcie co to zwierze zrobiło z TOALETĄ !!!! Sebo8877 mrrrauuu...skad wiesz ze to "zwierze"? No jak to skąd , wszystkie kąty zaznaczył , drzwi do latryny podrapał i z podniesionym ogonem się o nogi ocierał I głaskać sie pozwolił A jak przy tym mruczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Ty przypedz te litry tutaj do szpitala , tu sie nie wybrzydza. Jak Pawson sie dosadzi to nie odpusci Chciwy jest na piwo jak pies na baby Jak chcesz to za te piwo uloze Cie z Weronka? co Pawson co kurde Pawson jak ma poniżej 36,5 % to nie ruszam bo się pochoruję tak jak ostatnio jakeśmy śledzione jedli mad nie przejmuj się większość facetów tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.10.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 A to nie o piwie pisze. Wino starałem sie zrobić. Niestety po zeszłotygodniowej degustacji przekonałem się, że przede mną jeszcze dużo nauki w tym temacie. No jednym słowem tego co przez jakieś 3 miechy stało w najwiekszym baniaku pić a nawet wąchać nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.10.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 jezier możesz z tego zrobić winiak,zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.10.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 No jak to skąd , wszystkie kąty zaznaczył , drzwi do latryny podrapał i z podniesionym ogonem się o nogi ocierał I głaskać sie pozwolił A jak przy tym mruczał selimm ? tylko ze on nie mruczy ino jemu tak w jelitach burczy jak mielonka idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.10.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 1950. O tym myślę ja własnie ale mam problemy wynikające ze zbyt kiepsko wyposażonej gorzelni. Właściwie to poza półproduktem brakuje mi wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 nie sepuku, ale se kupe, a tak w ogóle postaraj się o jakiś atavar bo Cię nie można rozpoznać, no chyba, że posmarujesz siem tom kupom Ty mnie juz nie lubisz nawet mi na gg nie wyskoczyles i taki jestes jakis mielonkowy Jezier tego sie nie wacha , to sie pije. ja za demokracja jestem i za edgarkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts