Zochna 16.10.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 1950. O tym myślę ja własnie ale mam problemy wynikające ze zbyt kiepsko wyposażonej gorzelni. Właściwie to poza półproduktem brakuje mi wszystkiego. a przez chleb probowales ? podobno sie przesacza czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.10.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 No jak to skąd , wszystkie kąty zaznaczył , drzwi do latryny podrapał i z podniesionym ogonem się o nogi ocierał I głaskać sie pozwolił A jak przy tym mruczał selimm ? tylko ze on nie mruczy ino jemu tak w jelitach burczy jak mielonka idzie. Nie Selek , ten zwierz Zielonej . Selka bym przecie ropoznała Tylko on tak piknie te mielonkie w plecaczku nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.10.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ja za demokracja jestem i za edgarkiem Taaaa , edgarek kopsnij browarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.10.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 edgarek ma nawet dworzec swojego imienia. przez chleb nie próbowałem bo na szczęście 4 inne baniaki nadają się do skonsumowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.10.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 edgarek ma nawet dworzec swojego imienia. Ni gadaj , czy my o tym samym edgarku myślimy ? Co to się wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 edgarek ma nawet dworzec swojego imienia. Ni gadaj , czy my o tym samym edgarku myślimy ? Co to się wyrabia ten co ma krotkie raczki? i sie tak dzisiaj z tego pociagu tlumaczyl Ja naprawde lubie na niego patrzec ,taki ...jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.10.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 edgar tyranozaurus z wloszczowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.10.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Sam widziałem. Edgarek jest patronem PiStacji, czyli Włoszczowej północ W końcu to wielki człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.10.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 mad nie przejmuj się większość facetów tak ma Ja sie nie martwie, ja sie ciesze, ze juz w opowiadaniach kobiet jestem o 132% dluzszy. Niezla reklama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.10.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 edgar tyranozaurus z wloszczowej Hihihi , taranozaurus bardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Ide na polowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.10.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ...na pierwszego posta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 mad nie przejmuj się większość facetów tak ma Ja sie nie martwie, ja sie ciesze, ze juz w opowiadaniach kobiet jestem o 132% dluzszy. Niezla reklama... przezywasz jak edgar ta stacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.10.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ...na dwusetnej stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 o wy cholery to wy sobie kurde prywatne schadzki na GG urzadzacie a do mnie to żadna gnida nie napisze a żebyście a żebyście a żebyście ... WYZDROWIELI a teraz bynde becał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 o wy cholery to wy sobie kurde prywatne schadzki na GG urzadzacie a do mnie to żadna gnida nie napisze a żebyście a żebyście a żebyście ... WYZDROWIELI a teraz bynde becał ... czego ?nie becz napisz do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.10.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 A do mnie nikt nigdy na gg nie napisał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.10.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 o wy cholery to wy sobie kurde prywatne schadzki na GG urzadzacie a do mnie to żadna gnida nie napisze a żebyście a żebyście a żebyście ... WYZDROWIELI a teraz bynde becał ... czego ?nie becz napisz do mnie Napisz do mnie, mila, list O budowie nie pisz wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 A do mnie nikt nigdy na gg nie napisał . Ty nie placz tylko szklo szykuj na jutro Opijemy zdrowie naszych walnietych pacjentow . Jak cos to sobie wejscie zrobisz , bo ja tu glowna salowa jestem Narazie jestem Aggi chciala mnie wygryzc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ale ja nie znam żadnych numerków ups.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts