rrmi 30.08.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czy to ma dla ciebie znaczenie z jakiej litery piszemy? szczegolow sie czepia , chce wiecej z nas wydrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 30.08.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czy to ma dla ciebie znaczenie z jakiej litery piszemy? szczegolow sie czepia , chce wiecej z nas wydrzec Być może ma to dla niego jakieś ukryte znaczenie. Ta chęć pomniejszenia się, rzekłbym chowania się w cieniu, niewyróżniania się. 1950 powiedz mi o swoim dzieciństwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 mysle , ze Go zawstydzilespowstrzymuj sie czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.08.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ciężkie było, do szkoły miałem pod górkę, byłem bardzo lubiany, lubił mnie Pan milicjant, zawsze mnie odprowadzał do szkoły, Pani też mnie lubiała, żeby dłużej ze mną przebywać zostawiała mnie po lekcjach, i tak w ogóle to było fajnie, nie będę więcej szczegółów mojej biografii ujawniał publicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 to nie jest publicznie , w szpitalu jestes , dla normalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 30.08.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 mysle , ze Go zawstydziles powstrzymuj sie czasami Rrmi dziękuję ci za zwrócenie mi uwagi. Czasami tak się rozpędzę. Ta uwaga stanowi dla mnie pretekst aby zadumać się nad swoją egzystencją. Obiecajmy sobie nawzajem, że nigdy się nie okłamiemy i zawsze będziemy się wspierać w trudnych sytuacjach życiowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 30.08.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ciężkie było, do szkoły miałem pod górkę, byłem bardzo lubiany, lubił mnie Pan milicjant, zawsze mnie odprowadzał do szkoły, Pani też mnie lubiała, żeby dłużej ze mną przebywać zostawiała mnie po lekcjach, i tak w ogóle to było fajnie, nie będę więcej szczegółów mojej biografii ujawniał publicznie Czy to zostawanie z nauczycielką po lekcjach było bardzo traumatycznym dla ciebie przeżyciem? Czy teraz już inaczej nie umiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.08.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 rrmi, Ty, to jakaś zmienna jesteś, sama nie wiesz, kto jest dla Ciebie dobry, to kokietujesz rmex`a to mnie typowa kobieta, a powinnaś już wiedzieć, że ja jestem lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 tfu stop zaplute przysiegamteraz Tyczy akceptujesz mnie jako autorytet?moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 rrmi, Ty, to jakaś zmienna jesteś, sama nie wiesz, kto jest dla Ciebie dobry, to kokietujesz rmex`a to mnie typowa kobieta, a powinnaś już wiedzieć, że ja jestem lepszy to pierwsze to oszczerstwa odszczekaj to drugie to sama wiem , jakis tam rozum chyba mam , no i tabletki dzialaja, dlugi dal mi wiecej , znamy sie z dachowek , wiec mam wejscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.08.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ciężkie było, do szkoły miałem pod górkę, byłem bardzo lubiany, lubił mnie Pan milicjant, zawsze mnie odprowadzał do szkoły, Pani też mnie lubiała, żeby dłużej ze mną przebywać zostawiała mnie po lekcjach, i tak w ogóle to było fajnie, nie będę więcej szczegółów mojej biografii ujawniał publicznie Czy to zostawanie z nauczycielką po lekcjach było bardzo traumatycznym dla ciebie przeżyciem? Czy teraz już inaczej nie umiesz? to nie była trauma, ona była taka ciepła. i miała takie duże, twarde piersi, ale, ale, co Ty chcesz ze mnie wyciągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.08.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 rrmi,odszczekuję jak mogłem w Ciebie wątpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 rrmi,odszczekuję jak mogłem w Ciebie wątpić? lyso Ci chociaz teraz? za kare posprzataj po robotnikach i jutro szlaban na skwarki a z ta nauczycielka to na powaznie? niedobrze , wyrzadzila tymi duzymi uszami wielkie spusztoszenie w Twojej wyobrazni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 30.08.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a powinnaś już wiedzieć, że ja jestem lepszy O co tu chodzi? Co się zdarzyło pod PKiN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a powinnaś już wiedzieć, że ja jestem lepszy O co tu chodzi? Co się zdarzyło pod PKiN? bo ja prze Pana czekalam , bylam jak zmokla kura , a On nie przyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 30.08.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Mokra bluzka oblepiała ci ciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Mokra bluzka oblepiała ci ciało. tyle , ze nie bylo konkursu na te mokre podkoszulki ale tak naprawde to mialam pelerynke, ale on tego nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.08.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Fetyszyści Nekrofile Mordercy Lekomani Ekshibicjoniści Kanibale zapomniałam o czymś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 moglas ujac to ogolniej NORMALNI ps matka zajrzyj na swoje nowe .. , bo zapomnialas , ze masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 31.08.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 jakby napisała normalni toby jeszcze ktoś to serio wziąła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts