Gość 31.08.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ps matka zajrzyj na swoje nowe .. , bo zapomnialas , ze masz Rrmi, słońce ty moje, o czym ty do mnie rozmawiasz? Co nowe, jakie nowe, ja nic nie wiem, ja dzisiaj w tzw. niedoczasie, kurnia folie muszę kupić, na dach, nie wiem jaką, łeb mi puchnie, każden inaczej gada, przepuszcza, nie przepuszcza, tysioncpińcset, dwaosimset, coś o warstwach powietrza mnie klarują, ja nic nie kumam, całkiem nie techniczna jestem, kto powiedział, że ja na tym znać się muszę!!! Ja bardzo poproszę dziś mówić do mnie głośno, wyraźnie i drukowanymi, bo już mię miejsca na dysku brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 moglas ujac to ogolniej NORMALNI Znaczy, patrząc na zagadnienie z inszy strony, nienormalni inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 31.08.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ps matka zajrzyj na swoje nowe .. , bo zapomnialas , ze masz Rrmi, słońce ty moje, o czym ty do mnie rozmawiasz? Co nowe, jakie nowe, ja nic nie wiem, ja dzisiaj w tzw. niedoczasie, kurnia folie muszę kupić, na dach, nie wiem jaką, łeb mi puchnie, każden inaczej gada, przepuszcza, nie przepuszcza, tysioncpińcset, dwaosimset, coś o warstwach powietrza mnie klarują, ja nic nie kumam, całkiem nie techniczna jestem, kto powiedział, że ja na tym znać się muszę!!! Ja bardzo poproszę dziś mówić do mnie głośno, wyraźnie i drukowanymi, bo już mię miejsca na dysku brakuje.ja kupiłam Maxa wysokoparo, cos tam cos, droga znaczydobra Dzisiaj szukałam pieca, i tu sie dopiero zaczyna Dobrze ze mnie 1950 wspomógl, bo ja nic a nic nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ja kupiłam Maxa wysokoparo, cos tam cos, droga znaczydobra A Max to nie jest cegła, taka z dziurami...? Ty wiesz aby coś zanabyła? Bo że drogie to nie wszystko... Dzisiaj szukałam pieca, i tu sie dopiero zaczyna Dobrze ze mnie 1950 wspomógl, bo ja nic a nic nie rozumiem A ja ciebie rozumiem, ja cały dach mam na głowie. Co to właściwie ma być!!! My kobitki jeszcze jesteśmy, czy, w wyniku ewolucji, już nie... Zaraz bicepsa dostaniemy i kwadratowej szczęki, może chociaż przyda się w rozmowie z wykonawcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 31.08.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ja kupiłam Maxa wysokoparo, cos tam cos, droga znaczydobra A Max to nie jest cegła, taka z dziurami...? Ty wiesz aby coś zanabyła? Bo że drogie to nie wszystko... Dzisiaj szukałam pieca, i tu sie dopiero zaczyna Dobrze ze mnie 1950 wspomógl, bo ja nic a nic nie rozumiem A ja ciebie rozumiem, ja cały dach mam na głowie. Co to właściwie ma być!!! My kobitki jeszcze jesteśmy, czy, w wyniku ewolucji, już nie... Zaraz bicepsa dostaniemy i kwadratowej szczęki, może chociaż przyda się w rozmowie z wykonawcami.Ja sie dzisiaj wziełam na sposób, biegam w bluzce na ramiaczkach bez stanika i udaje głupia, chetniej tłumaczka.Bozzesz, facecijednak potzrebuja baby idiotki Folia nie, cegły, tu raczej bym róznice zauwazyła Delta Maks, o, chyba tak, na forum tez polecana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 31.08.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 [quote name="matkaA ja ciebie rozumiem, ja cały dach mam na głowie. Co to właściwie ma być!!! My kobitki jeszcze jesteśmy, czy, w wyniku ewolucji, już nie... Zaraz bicepsa dostaniemy i kwadratowej szczęki, może chociaż przyda się w rozmowie z wykonawcami.[/quote]A, ja sie mecze przy lodówkach jak mozna zamieszczac zdjecia zamknietej lodówki a w srodku nie maja, bo producent nie dał.Mam w ciemno zamawiac? czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 A, ja sie mecze przy lodówkach jak mozna zamieszczac zdjecia zamknietej lodówki a w srodku nie maja, bo producent nie dał.Mam w ciemno zamawiac? czy jak? Ja bym bez macania nie kupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 31.08.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 tak lodówki trzeba kupić, bo nam się prosektorium zapełnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 31.08.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 tak lodówki trzeba kupić, bo nam się prosektorium zapełnia dlatego ja za duza sie rozgladam, z duza zamrazarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 moglas ujac to ogolniej NORMALNI Znaczy, patrząc na zagadnienie z inszy strony, nienormalni inaczej. i po co tak placzesz? zanim sie obejrzelismy , robaki sie w sliwkach zalegly .'ciekawe kto to teraz zje? pewnie dlugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 A, ja sie mecze przy lodówkach jak mozna zamieszczac zdjecia zamknietej lodówki a w srodku nie maja, bo producent nie dał.Mam w ciemno zamawiac? czy jak? Ja bym bez macania nie kupiła. a Starego przed slubem tez macalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ps matka zajrzyj na swoje nowe .. , bo zapomnialas , ze masz Rrmi, słońce ty moje, o czym ty do mnie rozmawiasz? Co nowe, jakie nowe, ja nic nie wiem, . Gadu gadu i prosze o nioezasmiecanie tego watku jakimis bzdurami o foliach budowlanych , chyba , ze na recepte bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 31.08.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 r serce Ty moje dlaczego nie mam szans na skwarki? ja tak lubię swojski smalczyk, i do tego świeże pieczywo rozmarzyłem się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 przestan sie mazac , dam Ci sliwki nie robaczywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 31.08.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 r serce Ty moje dlaczego nie mam szans na skwarki? ja tak lubię swojski smalczyk, i do tego świeże pieczywo rozmarzyłem się.... Ja ci mogę dać skwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 chyba juz weronka przetopiona na skwarki tak czuje , jak smierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 31.08.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Cóż zrobić.Usiłuję ściągnąć 1950 na działkę. Chcesz być przy tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Cóż zrobić. Usiłuję ściągnąć 1950 na działkę. Chcesz być przy tym? tak , bardzo moze zrobmy zasadzke dobrze by smakowal, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 31.08.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 r Ty jesteś... a zresztą co będę mówił... zawiodłem się na Tobie, różne rzeczy mogłaś mówić, ale, nie umawiać się na mnie z remx`em, nie chcę Twoich śliwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 31.08.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Kobieta wyciąga do ciebie rękę ze śliwką a ty tą rękę kąsasz. Ja chętnie zjem te śliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts