Maxtorka 25.10.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A może lobotomia ? Ciupaską skąd wiedziałaś ? Taki wewnętrzny nerw mną szarpnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Aż mi tchu zabrakło z oburzenia... A moje paznkocie?? Muszę Państwa opuścić na chwilę. Koledzy mnie ciagną na miasto... To się im chociaż dla przyzwoitości oprzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 może ona samosobsługowo sobie nawet załatwi nie będziemy wiadra brudzić Konopnicka z myciem nie nadąża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 żeby jej.. ten.. no... kregosłup nie trzasnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 gorzej bedzie jak sie zaprze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Aż mi tchu zabrakło z oburzenia... A moje paznkocie?? Muszę Państwa opuścić na chwilę. Koledzy mnie ciagną na miasto... To się im chociaż dla przyzwoitości oprzyj o lade.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ojej jak miło że wpadłaś lubisz być patroszona ? A może lobotomia ? Ciupaską Pod warunkiem ,że jest co usunąć a ...mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 gorzej bedzie jak sie zaprze Eee no dobrze będzie . Po zaparciu sprzątać nie trzeba Konopnicka ledwo dyszy , trza jej zmienniczkę załatwić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.10.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Aż mi tchu zabrakło z oburzenia... A moje paznkocie?? Muszę Państwa opuścić na chwilę. Koledzy mnie ciagną na miasto... i przesuń trochę tego avatarka ...... pokaż bioderka i będę wiedział kim jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 [ a ...mam wątpliwości Jak masz to się podziel Niech inni też coś z tego mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ojej! sprawdzilem... myslalem, ze lobotomia to wyciecie migdalkow... a tu taka inseminacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.10.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 na razie związany jestem tajemnicą lekarską ale za jakiś czas urządzimy sympozjum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ojej! sprawdzilem... myslalem, ze lobotomia to wyciecie migdalkow... a tu taka inseminacja!!! Taaa , z tego zupełnie nowa jakość się rodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 może się jakoś zbierzemy i okażemy trochę empatii jakoś tak mam wrażenie, że jej ciężko jest w życiu, może przyszła po pomoc, a my tak "huzia na Józia" aż wstyd Może ją trzeba podleczyć przed zjedzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 na razie związany jestem tajemnicą lekarską ale za jakiś czas urządzimy sympozjum No z Ciebie taki lekarz jak ze mnie Pan Kazio... U mnie sympozjum chwilowo odowlane, drewno zamoklo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Może ją trzeba podleczyć przed zjedzeniem? A moze wystarczy ja wrzucic do pokoju z Sebo? Moze totata co mial o niej polucje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 U mnie sympozjum chwilowo odowlane, drewno zamoklo. asekurant, a tak się darł że mu impreza koło nosa przeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A moze wystarczy ja wrzucic do pokoju z Sebo? Moze totata co mial o niej polucje? wrzucić zawsze zdążymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 U mnie sympozjum chwilowo odowlane, drewno zamoklo. asekurant, a tak się darł że mu impreza koło nosa przeszła Chyba asehydrant, jesli Ci chodzi o nadmiar wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 może się jakoś zbierzemy i okażemy trochę empatii jakoś tak mam wrażenie, że jej ciężko jest w życiu, może przyszła po pomoc, a my tak "huzia na Józia" aż wstyd Może ją trzeba podleczyć przed zjedzeniem? Ale my tu całe wiadro empatii wylaliśmy Przecież latrynka to nasz mały intymny świat i dopuszczenie do niej za samo dzień dobry to wyraz naszego największego zaufania . I w ogóle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts