mmmad 25.10.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 I w ogóle . Wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 może się jakoś zbierzemy i okażemy trochę empatii jakoś tak mam wrażenie, że jej ciężko jest w życiu, może przyszła po pomoc, a my tak "huzia na Józia" aż wstyd Może ją trzeba podleczyć przed zjedzeniem? a ja to sie jej brzydze jakas taka ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Jestem, i co widzę???? Już posprzątane Super Tak lubię Dzięki chłopaki !!! Jakoś się odwdzięczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Omamy masz najwyraźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Jestem, i co widzę???? Już posprzątane Super Tak lubię Dzięki chłopaki !!! Jakoś się odwdzięczę pacz bo i cie sprzatniem umyjem i do zalewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Znaczy się..... myślałam.... że lepiej już być nie może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Znaczy się..... myślałam.... że lepiej już być nie może.... Może kochana , może , tylko trzeba wiedzieć którą kroplówkę podłączyć Albo siostrę naszą najlepszą poprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Nie wiecie- co tam u Ryska z Klanu słychać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Może to i omamy... kurdziątko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ty się Ryśkiem z Klanu nie kłopocz tylko nową - starą pacjentkę na badania zaprowadź Omamy ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ty się Ryśkiem z Klanu nie kłopocz tylko nową - starą pacjentkę na badania zaprowadź Omamy ma Jak ja mialem otaty to skunks Aggi sie nawet nie zainteresowal. A prosze, Wrredna od razu dostaje Selimma na przewódnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 omamy... kurdziątko... no że omamy to normalka, ale "kurdziątko" !! Czy to się je? kurdziątko to może być wredne kurczątko... i w tej sytuacji nie wiem czy powinnam to zjeść, bo co będzie jak na mnie przelezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A prosze, Wrredna od razu dostaje Selimma na przewódnika... pod przewódnictwem Sela, to ona prosto na odwyk trafi i cała rozrywka nam koło nosa przejdzie Ja bym długiego poprosiła - on jest dobry i nie skrzywi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ty się Ryśkiem z Klanu nie kłopocz tylko nową - starą pacjentkę na badania zaprowadź Omamy ma Jak ja mialem otaty to skunks Aggi sie nawet nie zainteresowal. A prosze, Wrredna od razu dostaje Selimma na przewódnika... Jak Ty miałeś otaty to się tak z nimi zamknałeś wewnętrznie że nikt o nich nie słyszał A Kaszpirowskiego nie było co by Ci z oczu wyczytal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A prosze, Wrredna od razu dostaje Selimma na przewódnika... pod przewódnictwem Sela, to ona prosto na odwyk trafi i cała rozrywka nam koło nosa przejdzie Ja bym długiego poprosiła - on jest dobry i nie skrzywi A co na to koza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 koza ma wysoki próg tolerancji, medytuje, rozluźnia kopytka i ma w d. Poza tym długi przecież jest uczciwy chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 nową - starą pacjentkę na badania zaprowadź Omamy ma moze ma omamy , ale wyglada mi na taka , ze w rwaniu dobra jest niech se moze wyrwie jakiego starego kawalera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ja nie wiem czy to dobry pomysł - takie siłowe rozwiązanie.. a co jeśli on będzie wierzgał? Może jednak lepiej ze sztangą - statycznie... To mi uświadomiło, że nie mamy siłowni i teraz ten fakt będzie mi doskwierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 To się wie Ja to jednak myślę że może jakaś kobitka powinna z wrredną pogadać , tak od serca Zochna mi się widzi , ona przyjaźnie do świata i ludzi nastawiona Zagadać umi , wierszyk zaśpiewa ns ja od razu polubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ale ja się Ssssselima boję... On tak okiem łypie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts