rrmi 25.10.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a co jeśli on będzie wierzgał? ja to mialam taka sasiadke co to kudly miala czarne i opalona byla jak hinduska na jej widok zaden sie nie wierzgal ale co sie pozniej usmieli na terapii to i koza jej pozniej by nie pomogla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ja bym długiego poprosiła - on jest dobry i nie skrzywi No co Ty... u mnie sie nawet zbrojenie wyglo po jego wizycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 [ moze ma omamy , ale wyglada mi na taka , ze w rwaniu dobra jest dentystka ? sztangistka ? ogrodniczka ? Leon Zawodowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 [ moze ma omamy , ale wyglada mi na taka , ze w rwaniu dobra jest dentystka ? sztangistka ? ogrodniczka ? Leon Zawodowiec ? Sis obawiam sie , ze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 [ moze ma omamy , ale wyglada mi na taka , ze w rwaniu dobra jest dentystka ? sztangistka ? ogrodniczka ? Leon Zawodowiec ? Sis obawiam sie , ze gorzej enerdowska plywaczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ja bym długiego poprosiła - on jest dobry i nie skrzywi No co Ty... u mnie sie nawet zbrojenie wyglo po jego wizycie no bo Ty też nieprzytomny - nie zauważyłeś że długi jest duży? Po cos mu pozwolił po zbrojeniach biegać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Nieźle mnie tu prześwietlono... Przecie ja do rwania ostania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ja bym długiego poprosiła - on jest dobry i nie skrzywi No co Ty... u mnie sie nawet zbrojenie wyglo po jego wizycie no bo Ty też nieprzytomny - nie zauważyłeś że długi jest duży? Po cos mu pozwolił po zbrojeniach biegać ?? No bo on caly czas o tym drucie mowil... To niech se pobiega, mowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Przecie ja do rwania ostania Dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.10.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ja bym długiego poprosiła - on jest dobry i nie skrzywi No co Ty... u mnie sie nawet zbrojenie wyglo po jego wizycie no bo Ty też nieprzytomny - nie zauważyłeś że długi jest duży? Po cos mu pozwolił po zbrojeniach biegać ?? czy dlugi = duzy? a jak stoi jest "wysoki" a jak polozy "długi" hmmmmm jakie to zycie ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Nieźle mnie tu prześwietlono... Przecie ja do rwania ostania No to musisz się kochana troche otworzyć Jak Ci mamy pomóc skoro nie wiemy co Cię trapi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Cóż mnie trapi.... Tak naprawdę to nic Chyba to jakaś choroba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Przecie ja do rwania ostania Dlaczego ? Luc, ja bardzo spokojna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Cóż mnie trapi.... Tak naprawdę to nic Chyba to jakaś choroba... Jezeli nic cie nie boli , to skad wiesz ze zyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Boleć musi czasami Ale kto by się tym przejmował. Ja cieszę się ze swojego każdego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Boleć musi czasami Ale kto by się tym przejmował. Ja cieszę się ze swojego każdego dnia To co robisz w psychiatryku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Boleć musi czasami Ale kto by się tym przejmował. Ja cieszę się ze swojego każdego dnia To co robisz w psychiatryku? Wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Przyszłam w odwiedziny Przecież tu siedzą najciekawsi ludzie A Ty co robisz w psychiatryku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Boleć musi czasami Ale kto by się tym przejmował. Ja cieszę się ze swojego każdego dnia No to jak wszystko z Tobą w porządku to chwytaj wiaderko Konopnickiej Nieboga zupełnie już wysiadła I nie mówmy o tym więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A Ty co robisz w psychiatryku? Zabawiam sie z nudow . W jakim miescie mieszkasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts