rrmi 31.08.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 no dobra , to zarty byly Selim nas rozpija , to gadam tak po pijaku remx , nie krzycz na Niego , staram sie jakos opanowac sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 31.08.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 r, przykre, już Ci nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 r, przykre, już Ci nie wierzę. pamietaj wiara czyni cuda, wiec uwierz mi , a nie pozalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 31.08.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Zapamiętała ci ten PKiN.To każdego mogłoby zniechęcić. Zostawiłeś ją w deszczu bez wierzchniego okrycia, żadnych pieniędzy na bilet powrotny.To nie ludzie tak postepują, to wilki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 odkryles bolesna prawde zajmijmy sie teraz podzialaem obowiazkow na jutro..dlugi zastrzykiAggi lozka matka jodynowanie anowi* OGLADANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 a Starego przed slubem tez macalas? No pewnie! Ja zawsze macam, przed użyciem. Czasem nawet wstrząsam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 moglas ujac to ogolniej NORMALNI Znaczy, patrząc na zagadnienie z inszy strony, nienormalni inaczej. i po co tak placzesz? Im bardziej poplątane, tym trudniej ustalić gdzie początek i gdzie... koniec, he, he A i tak wiadomo o co się rozchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 i prosze o nioezasmiecanie tego watku jakimis bzdurami o foliach budowlanych , chyba , ze na recepte bylo Rrmi, jakie zaśmiecanie??? Jakie bzdury??? To bardzo dla nas istotny element, potnie się na wymiarowe kawałki, długi w ramach prac resocjalizacyjnych poprzyszywa ekspresy i będzie w co pakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 a Starego przed slubem tez macalas? No pewnie! Ja zawsze macam, przed użyciem. Czasem nawet wstrząsam. tak sie chyba zabezpieczasz , na zasadzie , ze towar macany do macanta nalezy zrobilas obchod? dlaczego znowu zamknelas Aggi w tej klatce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 a Starego przed slubem tez macalas? No pewnie! Ja zawsze macam, przed użyciem. Czasem nawet wstrząsam. tak sie chyba zabezpieczasz , na zasadzie , ze towar macany do macanta nalezy Czy należy czy nie, zależy od tego, co wymacam. zrobilas obchod? taaa... ale wszystko jakieś przymulone chodzi i fioletowe, chyba za dużo jodyny im walnęłam wczoraj, bo wiesz, kroplówka z odzysku była i się zacięła na opcji "full". dlaczego znowu zamknelas Aggi w tej klatce??? Sama się zatrzasła, nijak teraz otworzyć, bógwi co ona tam robi, strach się bać. Ale nawtykałam jej skwarków przez dziurkę od klucza, z głodu nie zejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 spokojna schodze do podziemiadaj Jej cos do picia bo sie odwodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Oki! Nie bój, spoko, czuwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.09.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 dlaczego dajecie Aggi moje skwarki, trza luckim gosem gadać, ja mam klucz, ale nie wiem czy mam Wam dać, czy nie, bo rozdajecie moje skwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 lepiej byscie krowy wydoilija juz swiniom dalam i odpoczac musze chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.09.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 dbaj o świnie bo nie bede miał skwarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 a moze chleba upieke na kolacje ?zjemy ze smalcemqrcze , zaslinic sie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.09.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 rrmi wyobraź sobie, że ja to przed chwilą zrobiłem, świeży graham ze smalcem domowym i do tego zimne piwomniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 daj troche , zjadlabym takie cos naprawde a swinie zadbane sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.09.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 rrmi wyobraź sobie, że ja to przed chwilą zrobiłem, świeży graham ze smalcem domowym i do tego zimne piwo mniam.... daj, daj, daj, daj.... te wasze skwarki mam jeszcze na zębach ktos mi miał pić przynieść i co? Mam się kopsnąć do tych od urynoterapii na drugą stronę?! Czy ja jestem górnik w kopalni zasypany, żeby tak drastycznie się obchodzić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Aggi , ja przepeaszam , ale swiniom dawalam i bylam zajeta 1950 nic nie robil , tzn. robil , jadl moje ulubine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts