Wrredna 25.10.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Luc, strasznie dociekliwy jesteś... Chyba za bardzo się nudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 [Zabawiam sie z nudow . ? Zła odpowiedź Latrynka czeka Bo jak nie to , to , to ....siostra rrmi Ci da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Luc, strasznie dociekliwy jesteś... Chyba za bardzo się nudzisz Ja mam podane miasto w podpisie . Ale nie ma takiego obowiazku . Nie wstydze sie po prostu miejsca swego zamieszkania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Zabawiam sie z nudow . Mam nadzieję, że się ze sobą nie zabawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Luc, strasznie dociekliwy jesteś... Chyba za bardzo się nudzisz Ja mam podane miasto w podpisie . Ale nie ma takiego obowiazku . Nie wstydze sie po prostu miejsca swego zamieszkania . Nie ma obowiązku? Uffff.... Kamień mi spadł z serca. Ja się też niczego nie wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mam nadzieję, że się ze sobą nie zabawiasz fiu fiu ale finezyjny dowcip zaimponowałaś nam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Jadymy na wycieczke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Zabawiam sie z nudow . ? to ....siostra rrmi Ci da Wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A zauwazyliscie ze wrredna i rrmi sa do siebie podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Zabawiam sie z nudow . ? to ....siostra rrmi Ci da Wlasnie. dam , tadadadam moge ugoscic ogorkowa z makaronem kartofli nie bylo komu obierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mam nadzieję, że się ze sobą nie zabawiasz fiu fiu ale finezyjny dowcip zaimponowałaś nam wszystkim Wybacz!!!! Jakoś nie mogłam się powstrzymać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A zauwazyliscie ze wrredna i rrmi sa do siebie podobne? chyba w nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A zauwazyliscie ze wrredna i rrmi sa do siebie podobne? tyle , ze ja nie z Krakowa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Jadymy na wycieczke? Jasne Kieeeeerowca Otwieraj drzwi , wsiadać bendziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wybacz!!!! Jakoś nie mogłam się powstrzymać..... ja wybaczam, w końcu to nie do mnie było (nie wiem co Luc na to ) - znam ten stan niemożności powstrzymania ha, ha, ha, ale mnie wyobraźnia teraz poniosła .. ekhm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ha, ha, ha, ale mnie wyobraźnia teraz poniosła .. ekhm ze co , ze co???? Sis Na wycieczke nie da sie tak z miejsca , jakies biuro znajdzmy i wykupmy. Taka naprawdziwna , zagraniczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ja się też niczego nie wstydzę A ja popelnilem kilka rzeczy w zyciu z ktorych jestem niespecjalnie dumny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ha, ha, ha, ale mnie wyobraźnia teraz poniosła .. ekhm ze co , ze co???? Sis Na wycieczke nie da sie tak z miejsca , jakies biuro znajdzmy i wykupmy. Taka naprawdziwna , zagraniczna . tylko przepustke musicie dostac... a ja "pozyczylem" od znachora pieczatke hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ha, ha, ha, ale mnie wyobraźnia teraz poniosła .. ekhm ze co , ze co???? Sis Na wycieczke nie da sie tak z miejsca , jakies biuro znajdzmy i wykupmy. Taka naprawdziwna , zagraniczna . A jak tak to tak Byle autokarem Śpiewać bendziem I się zatrzymamy Panie na prawo , panowie na lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wybacz!!!! Daj jakis wykup , opowiedz nam cos o sobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts