Luc Skywalker 25.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Może pipszoł Nie uzywamy sygnalow dzwiekowych w miescie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Znaczy tokszoł będziemy robić ? A raczej tokgoł A wolisz zebym szyby w kabinie przyciemnil -wykleil workami od smieci , czy zostawic przezroczyste ? Czyste przezroczyste , to chyba oczywiste Nic do ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czyste przezroczyste , to chyba oczywiste Nic do ukrycia No a Twoje tatuaze ? Chcesz zeby wszyscy je widzieli ? Podobno masz wytatuowana kobre w zadniej czesci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ej, zwolnijcie trochę tempo, bo jutro sie wrredna za nic w tym wszystkim nie połapie, a i tak ma dziewczyna kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Oj Zochna , tyle lat żyję a ja nie wiedziała że Ty taka zdolniacha Maxi - w naszym kole gospodyn nie takie cymesy bedziemy sie uczyc to troszku ( ) straszne w smaku jest . Bo jeszcze mydlo mi wpadlo do srodka. heeejjj sokooolyyy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ja bym się nawet posunęła do pipgoł sam to sie czlowiek daleko nie posunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ja bym się nawet posunęła do pipgoł No to się posuń troszkę Se koło Ciebie na chwilkę siendę Człowiek taki zalatany nawet taczek nie ma kiedy załadować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czesc Aggi .Nie mowilem tego wczesniej , ale cenie Cie za Twoje wyjatkowe futerko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ja mam przeciążenie na środek może mi ktos odepnie tego pampersa, bo mam rączki w maśle i są niechwytliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.10.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wiśta wio , łatwo powiedzieć A w wersji inteligentnej , szlo to tak : poszly konie po betonie . Widze Maxi , ze odbieramy na tych samych falach . To dobrze dla naszego zwiazku i dla uciechy chlopakow (CB) wrozy . Znaczy tokszoł będziemy robić ? A raczej tokgoł Może pipszoł wstawić rurkę w telewizyjnej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czyste przezroczyste , to chyba oczywiste Nic do ukrycia No a Twoje tatuaze ? Chcesz zeby wszyscy je widzieli ? Podobno masz wytatuowana kobre w zadniej czesci . Zadniom częściom to ja siedzieć bendem Na przedzie mam zęba ( jak dziewczyna Kazika ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czesc Aggi . Nie mowilem tego wczesniej , ale cenie Cie za Twoje wyjatkowe futerko . jak byś potrzebował etolę dla żony, to ja się chętnie unieruchomię z łapkami o tak: II II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ej, zwolnijcie trochę tempo, bo jutro sie wrredna za nic w tym wszystkim nie połapie, a i tak ma dziewczyna kłopoty w klopocie to ona bedzie jak sie z dlugim w krzakach spotka I z Jego pala do grania znaczy w to na b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czesc Aggi . Nie mowilem tego wczesniej , ale cenie Cie za Twoje wyjatkowe futerko . jak byś potrzebował etolę dla żony, to ja się chętnie unieruchomię z łapkami o tak: II II Chyba zaszlo nieporozumienie . Mialem na mysli "Naga bron" . To ta scena , podczas ktorej mloda Presleyowna weszla na drabine , a porucznik Drebin , patrzac w gore ,wlasnie to powiedzial : masz piekne futerko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czesc Aggi . Nie mowilem tego wczesniej , ale cenie Cie za Twoje wyjatkowe futerko . jak byś potrzebował etolę dla żony, to ja się chętnie unieruchomię z łapkami o tak: II II Chyba zaszlo nieporozumienie . Mialem na mysli "Naga bron" . To ta scena , podczas ktorej mloda Presleyowna weszla na drabine , a porucznik Drebin , patrzac w gore ,wlasnie to powiedzial : masz piekne futerko . kumam wszystko kumam nawiązałeś do naszego wspólnego epizodu ze zmianą pieluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ... znaczy w to na b Ty to umiesz zaintrygowac o barani łeb chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 no cos Ty Aggi , ja bym nie smaial tak o dlugowym tm powiedziec znaczy o kij do basebola mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 no cos Ty Aggi , ja bym nie smaial tak o dlugowym tm powiedziec znaczy o kij do basebola mi chodzilo ja też nie o długowym, tylko tak mi sie skojarzyło od d_py strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A jakie jest Twoje zdanie na temat tej Wrrednej agentury?Tak uwazaz jak Maxti?Ja mysle , ze moze ma za cel ujarzmic szpiega,, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A jakie jest Twoje zdanie na temat tej Wrrednej agentury? skłaniam się ku utylizacji, jako że nie podniosło mnie intelektualnie... Ty mnie o wiecej nie pytaj, bo sie zacznę chichrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts