Wrredna 26.10.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 W kuchni byłam ... a tu dziś tylko kasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 W kuchni byłam ... a tu dziś tylko kasza Ale za to z kłaczkami I surówka z mleczu własnoręcznie przez Pawsona zbieranego Doceń poświęcenie kolegi zamiast minki stroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.10.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 I znów sie umawiajom na seks noo ... i znów bezemnie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy Ty chcesz , zeby Maxti Ci rwala cos? No , no Hmmm... odpowiem dyplomatycznie, ze chcialem podbudowac ego 1/4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 I surówka z mleczu własnoręcznie przez Pawsona zbieranego Sam tez pryskal na ten mlecz dlugi tylko troche pomagal Chyba ma z pecherzem klopoty Sis no co Ty robisz , ze chlopaki tak za Toba lataja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.10.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 (Lukowi tez przytaknalem, bo sie troche rozpedzilem z tym przytakiwaniem:oops: ). Sie dopisze po stronie Twoich zaslug . Dzieki, masz u mnie fiolke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 26.10.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 W kuchni byłam ... a tu dziś tylko kasza Ale za to z kłaczkami I surówka z mleczu własnoręcznie przez Pawsona zbieranego Doceń poświęcenie kolegi zamiast minki stroić Jak własnoręcznie to co innego Pewnie o świtaniu pobiegł - dobry chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.10.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Hmmm... odpowiem dyplomatycznie, ze chcialem podbudowac ego 1/4. Prawdziwy z Ciebie dyplomata. Mozesz chyba do rzadu juz teraz Dzis na kolacje dla wybranych beda obre rzeczy . Zochna nagotuje z tej radosci , ze wrocil Kto sie zalozy? Jak własnoręcznie to co innego Nie powiem ci co On robi wlasnorecznie Ale fajne rzeczy Pokazal mi kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 26.10.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Nie powiem ci co On robi wlasnorecznie Ale fajne rzeczy Pokazal mi kiedys Ty to masz dobrze Lubiom Cię te chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Hmmm... odpowiem dyplomatycznie, ze chcialem podbudowac ego 1/4. Prawdziwy z Ciebie dyplomata. Mozesz chyba do rzadu juz teraz Dlaczego mi to robisz? Ja i Ciebie i Zochne i Aggi tez lubie (chociaz smierdzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.10.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 [Dzis na kolacje dla wybranych beda obre rzeczy . Zochna nagotuje z tej radosci , ze wrocil Kto sie zalozy? Widziałam że wrócił , nawet słówko zamienił Karę ma jakąś , cy cóś Ale obiecał wpadać , znaczy nie doszedł A co tam Sofija dobrego upichci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.10.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A co tam Sofija dobrego upichci ? E... jak zwykle... nic specjalnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.10.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Dlaczego mi to robisz? Ja i Ciebie i Zochne i Aggi tez lubie (chociaz smierdzi). dopóki się nie zdenerwuję to ściskam i nie śmierdzi , a to co śmierdzi, to kuleczki z kuleczki, ona je wszystkim podrzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.10.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A co tam Sofija dobrego upichci ? E... jak zwykle... nic specjalnego... Co Ty godosz , co Ty godosz , Sofija kręci najlepsze ......placki zbójnickie Każde dziecko o tym wie Ja tam czekam z niecierpliwością ....jeśly Pan pozwoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.10.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 dopóki się nie zdenerwuję to ściskam i nie śmierdzi , a to co śmierdzi, to kuleczki z kuleczki, ona je wszystkim podrzuca Wiesz co, Kuleczka robi to na okrągło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 26.10.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A kiedy ta impra się szykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.10.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 No ... tego ....kolacje to zazwyczaj się wieczorem jada Zresztą co ja będę Sofiji do garnków zaglądać Jak się obrobi to poda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.10.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A mogem tez na tom wieczerzę wpaść ?? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 26.10.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A ja głupia wszystkie wieczory na rok naprzód mam juz zajęte... Wszystko co dobre musi mnie zawsze ominąć Pechowiec paskudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.10.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A mogem tez na tom wieczerzę wpaść ?? Sebo8877 Nie mam nic naprzeciw Ale może lepiej gospodynię zapytać Wrredna , bo pechu trzeba się przeciwstawić - siłom i godnościom osobistom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts