Gość 1950 01.09.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Aggi, poczekaj już lecę z piwem,na rrmi nie masz co liczyć, ona tylko potrafi zwodzić i jeszcze na dodatek spiskuje z remx`em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.09.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ja juz sama nie wiem... te teksty o folii.. powaliło Was kompletnie? Owszem, owszem są tu różni ze schorzeniami, tzw. -file. Ale o fila-telistów nikt się nie prosił.A'propos "prosić" - jak tam nasze świnie - czy powiły już warchlaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 tak mamy 48 malych , kto to obrobi zboczencow i nienormalnych , droga Aggi wszedzie pelno Ty 1950 nie oczerniaj mnie tak , bo cala prawde powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.09.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 r, no muf, no muf. ja też nie bede oszczendzał szczegulof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.09.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Obejście obejszłam. Wszystkie prosiaki siedzą na zdradach. Wyglądaja na szczęśliwe, ryjkami mlaskaja aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.09.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 tak mamy 48 malych , kto to obrobi zboczencow i nienormalnych , droga Aggi wszedzie pelno Ty 1950 nie oczerniaj mnie tak , bo cala prawde powiem poooooooooowiedz, prosię cię, no prosię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 tak mamy 48 malych , kto to obrobi zboczencow i nienormalnych , droga Aggi wszedzie pelno Ty 1950 nie oczerniaj mnie tak , bo cala prawde powiem poooooooooowiedz, prosię cię, no prosię!!!! zastanowie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.09.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 luuuuudzie..............!!!!!!!!! Wy się gdzieś włóczycie, PROSIAKI UCIEKŁY dlaczego bałagan na oddziele? co się dzieje? kto za to wszystko odpowie? no nic. jutro wyciągnę konsekwencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 dobrze , ze uciekly , u obcych sie najedza , gorzej jak remx sie dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.09.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 tak, ale Ty zamknęłaś Aggi, przecież mogła pilnować, teraz krów nie ma, prosiaki uciekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 matka Ja zamkla za kare , bo tak sie nie je duzo i na sile , ale potem dala klucze , ja nie wiem , ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.09.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 nie tłumacz się, nic Ci nie pomoże, jutro, będę pociągał za konsekwencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.09.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 ale dopiero jutro. teraz idę się parzyć w wannie, mam dużo cieplej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 nie tłumacz się, nic Ci nie pomoże, jutro, będę pociągał za konsekwencje Ty uwazaj z tym pociaganiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.09.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 ale dopiero jutro. teraz idę się parzyć w wannie, mam dużo cieplej wody posunąłbyś się w tej wannie, to se wlezę. po tym chlewie co mnie rrmi z matką wtrąciły do niego, to sama juz nie wiem jakiej rasy jestem. Masz może szpachelkę w łazience? to byś mi łajno z plecków zeskrobał, bo swędzi mnie pod skorupką. Nie wiem może to pasożyty jakieś? Wszy? Może i wszy. Potrząsnę łbem to się obejrzy. Masz sitko? Jakoś by to z wanny trza odłowić. Zobacz co ja mam za paznokciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 nie rob tego wiecej , bo sie zapluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Ja juz sama nie wiem... te teksty o folii.. powaliło Was kompletnie? To był mój głos wewnętrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 matka Ja zamkla za kare , bo tak sie nie je duzo i na sile , ale potem dala klucze , ja nie wiem , ja nic nie wiem Klucze połknął 1950, bo chitrus nie chciał skwarkami się podzielić, Aggi tunel wyłyżeczkowała i się przecisnęła, ale źle obliczyła i w latrynie wylazła, pić jej dałam, ale coś przecieka, musi nieszczelności jakiej się nabawiła. Teraz we wannie leży, namacza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Wszy? Może i wszy. Potrząsnę łbem to się obejrzy. Masz sitko? Jakoś by to z wanny trza odłowić. Zobacz co ja mam za paznokciami Nic nie może się zmarnować, masz tu tytkę i pakuj, wzorem starożytnych Indian musimy wszystko wykorzystać, co do jednej wszy, co do jednego gluta zza paznokcia i babola. Wysuszymy i zrobimy suszi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.09.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 folia się przydała cały worek tego mam, jeszcze się rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts