Wrredna 26.10.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Przeciwstawiam się i przeciwstawiam i przeciwstawiam i guzik Eeee dziś hedhanter się ze mną umówił na wieczór... Trza pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.10.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Na pewno nie od rrmi. Powiedzila, ze w zyciu nie odda... się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.10.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A ja głupia wszystkie wieczory na rok naprzód mam juz zajęte... Wszystko co dobre musi mnie zawsze ominąć Pechowiec paskudny może ci poszukać jakiś telefon zaufania ????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.10.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 co robicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.10.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Przeciwstawiam się i przeciwstawiam i przeciwstawiam i guzik Eeee dziś hedhanter się ze mną umówił na wieczór... Trza pójść. idź więcej może ci się nie trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.10.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 co robicie ? A co masz? (to była odpowiedź na pytanie: co pijecie? bo rozumiem że takie miało być tylko się renka na klawiaturze omskła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.10.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 co robicie ? bijemy pianę ........... ale ze dzbuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.10.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Eeee dziś hedhanter się ze mną umówił na wieczór... Trza pójść. Znaczy jednak lobotomia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 26.10.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 No własnie mówili że to cos super: duzo forsy, odpowiedzialność, firma zagraniczna. Na kasie się stoi podobno... (Zawsze chciałam być bogata) Taka francuska firma.... Karefur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.10.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 co robicie ? A co masz? ja mam bokserki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.10.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 No własnie mówili że to cos super: duzo forsy, odpowiedzialność, firma zagraniczna. Na kasie się stoi podobno... (Zawsze chciałam być bogata) Taka francuska firma.... Karefur wspomnieli że w Kazachstanie? czy to dopiero po podpisaniu umowy powiedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.10.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 firma.... Karefur to chyba znaczy "dbaj o futro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.10.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 co robicie ? A co masz? ja mam bokserki ... A ja rękawice bokserskie... No popatrz jak się uzupełniamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.10.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 co robicie ? A co masz? ja mam bokserki ... dwie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.10.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 firma.... Karefur to chyba znaczy "dbaj o futro" bo ci moli wygryzom ................. leciwe i rzadko trzepane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.10.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 długi one parami występują ... Sam na ringu widziałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.10.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 długi open parami występują ... Sam na ringu widziałem . te co się tak kołyszą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 26.10.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 No własnie mówili że to cos super: duzo forsy, odpowiedzialność, firma zagraniczna. Na kasie się stoi podobno... (Zawsze chciałam być bogata) Taka francuska firma.... Karefur wspomnieli że w Kazachstanie? czy to dopiero po podpisaniu umowy powiedzą? Niee to nie tak daleko tylko 176km z mojej wsi. Ale ja i tak wstaję późno, to teraz, będę jeszcze dłuzej spać żeby się wcale nie kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.10.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 długi open parami występują ... Sam na ringu widziałem . te co się tak kołyszą ??? soute - czyli w stanie naturalnym - tak. Zdecydowanie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.10.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 No własnie mówili że to cos super: duzo forsy, odpowiedzialność, firma zagraniczna. Na kasie się stoi podobno... (Zawsze chciałam być bogata) Taka francuska firma.... Karefur wspomnieli że w Kazachstanie? czy to dopiero po podpisaniu umowy powiedzą? Niee to nie tak daleko tylko 176km z mojej wsi. Ale ja i tak wstaję późno, to teraz, będę jeszcze dłuzej spać żeby się wcale nie kłaść to i bzykanko tylko na stojąco ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts