zielonooka 28.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 co robimy dzisiaj ? ja tam nie wiem jak inni ale Ty mi robisz masaz.... stopek stopki to Pawian zrobi ja zaczne od szyjki ok... mozesz zaczac nawet od kolanek tylko szybciutko bo za pol godziny zmykam do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 co robimy dzisiaj ? ja tam nie wiem jak inni ale Ty mi robisz masaz.... stopek stopki to Pawian zrobi ja zaczne od szyjki ok... mozesz zaczac nawet od kolanek tylko szybciutko bo za pol godziny zmykam do kina no patrz Sel ... prawie załatwiłeś masowanie zielonej mi i sobie a ona wziela i do kina uciekła ciekawe czy będzie jakiś film czy tylko tak sobie do kina poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 28.10.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Pawson przecia zielona wyraźnie pisze że idzie 'do kina'. O żadnym filmie ani słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 polaczylam przyjamne z pozytecznym i do kina i na film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.10.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 polaczylam przyjamne z pozytecznym i do kina i na film patrz bogus teraz to się zielona tłumaczy ale my tam swoje wiemy ... - żadnego filmu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 ohhh TY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 a swoja droga... co tu tak powymiatalo wszystkich?! kulka wylaz spod lozka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.10.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 zielona zapodaj jakieś znieczulenie .. byle mocne bo zaraz ide na obiadek do teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.10.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 a swoja droga... co tu tak powymiatalo wszystkich?! kulka wylaz spod lozka ! jam jest , ale nerwa mam , bo pada I to nie tylko na glowe ps.Pawsik przyjmij wyrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 a swoja droga... co tu tak powymiatalo wszystkich?! kulka wylaz spod lozka ! jam jest , ale nerwa mam , bo pada I to nie tylko na glowe ps.Pawsik przyjmij wyrazy jakie wyrazy i czy coś warte ?? PS. wróciłem i żyje ... no chyba że to była wolno działająca trucizna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.10.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 a swoja droga... co tu tak powymiatalo wszystkich?! kulka wylaz spod lozka ! Na spacerek poszli...w uszach szum, w oczach wiatr i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Na spacerek poszli...w uszach szum, w oczach wiatr i takie tam Jedna zdrowo rabnieta uciekla ze szpitala Trzeba siatke na nia zarzucic A Ty jea to tez jestes jak my tutaj walniety? I powiedz jeszcze jakie gacie nosisz , bo sie dziewczyny wstydza zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Pawson tez sie "knajpilam" wiec mnie nie bylo:) ale nie z tesciowa ale popatrz zyjesz dobrze ci... brzuszek pelny... rrmi jesien to pada co ma robic jak nie padac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Pawson tez sie "knajpilam" wiec mnie nie bylo:) ale nie z tesciowa ale popatrz zyjesz dobrze ci... brzuszek pelny... jasne ... a te kilka lat życia mniej z powodu stresów to kto by się przejmował ... o czym mówicie jak mówicie że "jesienią pada" ?? bo się zaczynam martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.10.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Na spacerek poszli...w uszach szum, w oczach wiatr i takie tam Jedna zdrowo rabnieta uciekla ze szpitala Trzeba siatke na nia zarzucic A Ty jea to tez jestes jak my tutaj walniety? I powiedz jeszcze jakie gacie nosisz , bo sie dziewczyny wstydza zapytac abo bzzz... abo w czerwone kropeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.10.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Jedna zdrowo rabnieta uciekla ze szpitala Trzeba siatke na nia zarzucic Przyszłam więc jezdem Siatka się na kartofle przyda , ukopać trzeba Górole prawiom co cienżko zimo idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 o czym mówicie jak mówicie że "jesienią pada" ?? bo się zaczynam martwić ohhh nie,.... nie chcialam nikogo stresowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 abo bzzz... abo w czerwone kropeczki a bzzz to jakie ? No chyba że Ci literkę wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 o czym mówicie jak mówicie że "jesienią pada" ?? bo się zaczynam martwić ohhh nie,.... nie chcialam nikogo stresowac nie wierze ... musze sprawdzic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.10.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 abo bzzz... abo w czerwone kropeczki a bzzz to jakie ? No chyba że Ci literkę wcięło pewnie w bzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts