jea 29.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 abo bzzz... abo w czerwone kropeczki a bzzz to jakie ? No chyba że Ci literkę wcięło nic mi nie wcieło wszystko na miejscu a bzzz to bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 abo bzzz... abo w czerwone kropeczki a bzzz to jakie ? No chyba że Ci literkę wcięło nic mi nie wcieło wszystko na miejscu a bzzz to bez aaaaaaaaa nie mówiłem żę w bzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.10.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 abo bzzz... abo w czerwone kropeczki a bzzz to jakie ? No chyba że Ci literkę wcięło nic mi nie wcieło wszystko na miejscu a bzzz to bez No toż mówię że bez literki wychodzi że chodzisz bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.10.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 jak bez gaciow... e nie napisze , bo sie wstydze Sis Ty z ta zima to spadaj , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.10.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 jak bez gaciow... e nie napisze , bo sie wstydze Sis Ty z ta zima to spadaj , co? Nie bój nic , modły już wzniosłam Zima bendzie ale dopiero w styczniu Tak my się umawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.10.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 jak bez gaciow... e nie napisze , bo sie wstydze Musi się chłopina przewietrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Jakas laska mi wyskakuje, nie zamawialam,wiec nie uzywam.Chce ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.10.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Nie bój nic , modły już wzniosłam jak co to zacytowane jest bedzie na Ciebie W razie sniegu jutro Ida ruscy na nas prosto , tak poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Nie bój nic , modły już wzniosłam jak co to zacytowane jest bedzie na Ciebie W razie sniegu jutro Ida ruscy na nas prosto , tak poza tym We wsi od dawna moskal stoi Ciekawe co go tak przypiliło że ruszył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.10.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 We wsi od dawna moskal stoi Ciekawe co go tak przypiliło że ruszył ? Moze bieda , moze sraczka. Kto to teraz dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.10.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Jakas laska mi wyskakuje, nie zamawialam, wiec nie uzywam. Chce ktos? Mnie też , ale że nie specjalnie namolna i daje sie szybko zbyć alarmu nie robię Ale jakby ktoś reflektował to ją za darmoszkę oddam I dobre słowo dorzucę Ale dopiero jutro . Dziś mam przepustkie , idę bibliotekę sąsiada uroczyście otworzyć Oj będzie ostre czytanie , będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.10.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Dziś mam przepustkie , idę bibliotekę sąsiada uroczyście otworzyć Oj będzie ostre czytanie , będzie To poczytaj na zdrowie I w naszej pacjentow intencji tez Tylko wstydu nie narob Znaczy nie kipuj w kwiatkach Zebow nie probuj wyrywac i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.10.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Dziś mam przepustkie , idę bibliotekę sąsiada uroczyście otworzyć Oj będzie ostre czytanie , będzie znaczy sie żużelek ino na bandy uważaj na wirażach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.10.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Dziś mam przepustkie , idę bibliotekę sąsiada uroczyście otworzyć Oj będzie ostre czytanie , będzie Maxti - jakbyscie juz wszystko przeczytali i Wam bylo malo - to wiesz , we wsi jest napewno jakis literat co sam ksiazki pisze Chodzcie , tez cos poczytamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 wyskakujaca babke proponuje rozpalcelowac i sprzedac na narzady... wiecie - rogowka, nereczki, zastawki itp:) jesczze na tym zarobimy robaczycie a z tego co sie nie da... zrobimy swieza mielonke łał!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.10.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 czesc czy u was też jest dzisiaj poniedziałek ?? bo u mnie jest i nielubie nielubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.10.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 czesc czy u was też jest dzisiaj poniedziałek ?? bo u mnie jest i nielubie nielubie @#$%^&* i w dodatku przymrozek trzeba na strusia uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 czesc czy u was też jest dzisiaj poniedziałek ?? bo u mnie jest i nielubie nielubie Zawsze możesz pomyśleć, że to piątek tylko do soboty strasznie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.10.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 jea pokaż uzębienie... znalazłam górną czwórkę, może Ci będzie pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.10.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 gdzie znalazłaś?? i co tam szukałaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts