Aggi 30.10.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 w ciemnym i mokrym To Twoje było ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.10.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 nie ale mój chomik zgubił ... i teraz zamknął sie w mikrofalówce i sie wstydzi wyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.10.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 w ciemnym i mokrym To Twoje było ??? ?????????????? w ciepłym??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 w ciemnym i mokrym To Twoje było ??? ?????????????? w ciepłym??????????????? nie długi , to nie był cieknący kaloryfer w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.10.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.10.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 w ciemnym i mokrym To Twoje było ??? ?????????????? w ciepłym??????????????? nie długi , to nie był cieknący kaloryfer w piwnicy teraz już wiem co znaczy :"hydraulik do usług" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.10.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 w ciemnym i mokrym To Twoje było ??? ?????????????? w ciepłym??????????????? nie długi , to nie był cieknący kaloryfer w piwnicy teraz już wiem co znaczy :"hydraulik do usług" no jak to co ... przepychanie starych i zapchanych instalacji podregulowanie zaworków i te sprawy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 jea pokaż uzębienie... znalazłam górną czwórkę, może Ci będzie pasowała nie moja ale od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.10.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 no i co? Wrredna sobie poszła i nie wróciła, a tak ożywiała atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 no i co? Wrredna sobie poszła i nie wróciła, a tak ożywiała atmosferę łona sie utajniła ale o tym ciiiii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 30.10.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 no i co? Wrredna sobie poszła i nie wróciła, a tak ożywiała atmosferę łona sie utajniła ale o tym ciiiii... Wrrrrrrrrredna dziś rrrrrrrobi, znaczy się haruje, czyli wściekła jak osa. I łono nawet ma utajnione. Na psa urok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.10.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 w ciemnym i mokrym To Twoje było ??? ?????????????? w ciepłym??????????????? nie długi , to nie był cieknący kaloryfer w piwnicy teraz już wiem co znaczy :"hydraulik do usług" i kto postawil sracz kolo bawialni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 no i co? Wrredna sobie poszła i nie wróciła, a tak ożywiała atmosferę łona sie utajniła ale o tym ciiiii... Wrrrrrrrrredna dziś rrrrrrrobi, znaczy się haruje, czyli wściekła jak osa. I łono nawet ma utajnione. Na psa urok! Widzisz Aggi a my narobili...wywołaliśmy ją mnie to nawet czerwonym sie dostało a myślałem, że nie usłyszy a ona ciągle filuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 30.10.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Zaraz usłyszy.. Donosik był i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.10.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Widzisz Aggi a my narobili...wywołaliśmy ją mnie to nawet czerwonym sie dostało a myślałem, że nie usłyszy a ona ciągle filuje no ja to się w sumie nawet stęskniłam Tylko ona jakaś dzisiaj spolegliwa Mogłaby nam troche podokuczać, bo tak to się nudno robi. W końcu nick do czegoś obliguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 30.10.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 no ja to si w sumie nawet stęskniłam Bosssssszzzzzze! Nikt już dawno się za mną nie stęsknił Wzruszyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Widzisz Aggi a my narobili...wywołaliśmy ją mnie to nawet czerwonym sie dostało a myślałem, że nie usłyszy a ona ciągle filuje no ja to si w sumie nawet stęskniłam Tylko ona jakaś dzisiaj spolegliwa Mogłaby nam troche podokuczać, bo tak to się nudno robi. W końcu nick do czegoś obliguje haruwe ma tylko ciekawe przy czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 30.10.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Mam też omamy. Wewątki mi znikają. A któś mówił, że "nic się nie dzieje"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.10.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Mam też omamy. Wewątki mi znikają. A któś mówił, że "nic się nie dzieje"... To sa otaty!!! Omamy by byly, jakbys widziala te, ktore nie istnieja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.10.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Wzruszyłam się Ja też się wzruszyłam tak rzadko za kimś tęsknię fluidy? feromony? chemia? magia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts