selimm 30.10.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 no tak...komu zostało sniadanie ? ...chętnie wymienie na pokemony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 30.10.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 W każdym razie coś tu śmierdzi... Nie może być za łatwo he he. Selim to śniadanko chyba zeszłotygodniowe - może Ci podejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.10.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Wzruszyłam się Ja też się wzruszyłam tak rzadko za kimś tęsknię fluidy? feromony? chemia? magia? wspolnota jajownikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.10.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 no tak... komu zostało sniadanie ? ...chętnie wymienie na pokemony a jakiego masz pokemona ... bo mi został papier po kanapce dosyć popaćkany masełkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 30.10.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Wzruszyłam się Ja też się wzruszyłam tak rzadko za kimś tęsknię fluidy? feromony? chemia? magia? Aggi wygładzę Ci trochę futerko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.10.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 mam fajnego pokemona zamienie na kanapke z mielonkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 30.10.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Selim Ty popacz czy przypadkiem nie masz pukemana jakiegos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.10.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 mam fajnego pokemona zamienie na kanapke z mielonkom nie mam kanapki z mielonkom .. mam pasztetową ze świąt ?? nada się wrredna kiedy będziesz gładzić futerko Aggi bo ja bym wpadł popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.10.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Aggi wygładzę Ci trochę futerko Tylko mnie nie naciśnij, bo mi sie zrobi takie fssss i pufff od poprzedniego razu zielonooka dostała ócz zielonych, a kuleczka .... (nie mogę powiedzieć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 30.10.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 wrredna kiedy będziesz gładzić futerko Aggi bo ja bym wpadł popatrzeć Patrzeć się nie da, bo może ślepia wypalić. Nie wiesz jakie to iskry lecą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.10.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Pawsonu nie wypali albowiem maskę spawacza posiada on! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 30.10.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Maska nie pomoże A co z jego trzecim okiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.10.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Maska nie pomoże A co z jego trzecim okiem? Trzecim okiem Pawson rzucił ostatnio za jakąś laską i już do niego nie wróciło. Szukała go cała dolnośląska policja, wszystkie psy tropiące... bezskutecznie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.10.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Rzucil tez ..jem za jakims wykonawca. W zasadzie zona jest zadowolona. I stad sie wzielo w Lublinie porzekadlo:Jak Pawson cos powie, to nie ma ...ja we wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.10.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Maska nie pomoże A co z jego trzecim okiem? Trzecim okiem Pawson rzucił ostatnio za jakąś laską i już do niego nie wróciło. Szukała go cała dolnośląska policja, wszystkie psy tropiące... bezskutecznie niestety to daleko rzucil on jest wkoncu z Lubelskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.10.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 to daleko rzucil on jest wkoncu z Lubelskiego zgodnie z zasadą żeby na własnym terenie nie zanieczyszczać poza tym kolega mu mówił, że tam są dobre tereny łowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 na kozy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Dobra koza nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.10.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 to daleko rzucil on jest wkoncu z Lubelskiego zgodnie z zasadą żeby na własnym terenie nie zanieczyszczać poza tym kolega mu mówił, że tam są dobre tereny łowieckie hmmm... znaczy sie mozna wysnuc wniosek ze P., nie uwaza latryny za swoj teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Moze by tak zajac sie czyms tworczym i pieknym . Taka dajmy na to Maxti wczoraj czytala duzo . To takie madre bylo I piekne Sis jak tam glowka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts